Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 1.: az Ikrek napját váratlan fordulat határozza meg, a Szüzeknek csapatban nagyobb esélyük van a siker elérésére

Napi horoszkóp február 1.: az Ikrek napját váratlan fordulat határozza meg, a Szüzeknek csapatban nagyobb esélyük van a siker elérésére

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Annak ellenére, hogy kész terv van a fejedben azt illetően, hogy miképp fogsz minden folyamatban lévő ügynek pontot tenni a végére, mégis egy vissza nem térőnek tűnő lehetőség lesz majd az, ami letéríthet az eddigi utadról. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a nem minden nap kínálkozó alkalomból. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az kínálkozó esélyekkel. Amennyiben azonban úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

BIKA (április 21-május 20)

Közeleg a határidő, neked pedig még rengeteg feladatod van, mielőtt a végeredményt prezentálod. Rendkívüli módon kétségbe ejt az, hogy úgy érzed, sehol sem tartasz és semmi nem halad úgy, ahogy eltervezted. Mielőtt azonban mérgezett egerek módjára szaladgálnál körbe, igyekezz alaposan végiggondolni, hogy milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod és amennyiben sikerül felállítanod a tervet, abban az esetben azonnal kezdj neki a folyamat lezárásának, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd a dolgot. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, amellyel nem lehet gond a végcél elérése! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Noha mégcsak a hét eleje van, amikor nem igazán számítottál izgalmakra, mégis egy váratlan fordulat következtében megremeg az, amit elterveztél, olyasmi történik ugyanis, ami alapjaiban változtathat meg mindent. Amennyiben azonban sikerül észnél lenned és gyorsan reagálnod, abban az esetben nem dől majd dugába a terved, a megfelelő taktika nélkül azonban semmire nem mész majd a küzdeni akarással. Épp ezért igyekezz észnél lenni annak érdekében, hogy a a nap végén boldogan koccinthass a sikerre. Ez a nap most ilyen, de ne aggódj, holnap talán egy könnyebb napra ébredsz!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretsz gondoskodni magadról, a függetlenséged az, ami biztonságot ad, épp ezért nem adnád semmi pénzért azt, ami ezzel jár. Mindennek ellenére azonban mégis meg kell birkóznod egy, a te képességeiden kissé túlmutató helyzettel, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard mindenáron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeségedet, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy sértetlenül meg tud ugrani minden akadályt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Reményekkel telve indultál el egy úton, melytől nagyon sokat vártál, a legnagyobb csalódásodra azonban azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit reméltél volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd és keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napjára annyi tennivaló gyűlik össze, hogy te csak bosszúsan kapkodsz annak érdekében, hogy ne omoljon minden a fejedre. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, bőséggel akad segítséged a környezetedben, ahol a számodra fontos emberek várják, hogy mentőövet dobhassanak neked a nyílt vízre. Együtt, csapatban tehát ki tudjátok oldani az összes gorduszi csomót, majd este nyugodtan megünnepelhetitek azt, hogy ilyen összetartó kis közösség vagytok!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy, a szívedhez közelálló személy kerül kellemetlen helyzetbe, amelyben a te segítségedre számít. Számodra mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szereted kiszámítani az eseményeket, mindenről határozott elképzelésed van, amelynek alapján keresed a megoldást, az előre elkészített tervrajz elengedhetetlen számodra, épp ezért a sikert mindig előre borítékoltnak tekinted. Amennyiben azonban mégis hiba csúszik a számításodba, dühöngve rohansz el, egyszerűen képtelen vagy elfogadni a kudarc tényét. Be kell azonban látnod, hogy az életben nem lehet mindig mindent kiszámítani, hisz az, hogy mi és hogyan alakul, nem csupán rajtad múlik. Épp ezért te sem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan eltervezted. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, mégsem alakul úgy a végkifejlet, ahogy szeretted volna, ez pedig elég nagy csalódással tölt el. Amennyiben azonban visszalapozol és végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy rajtad semmi sem múlt, te anyait-apait beleadtál abba, hogy a végén minen tökéletes lehessen. Önvád helyett tehát igyekezz belátni, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos faktorok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

BAK (december 22-január 20)

Végre kezd izgalmassá válni az, ami eddig olyan monotonnak és eseménytelennek tűnt, ma ugyanis olyan izgalmas vizek felé evezhetsz, amelyeken még soha nem jártál. Alapvetően jobban szereted te, magad alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön, most azonban jól esik kicsit az árral sodródni, hiszen sokkal nyugodtabb vagy, a mentőmellény ugyanis ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van, nem igaz?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé elvakultan hajtod a sikert, mindenáron a dobogó tetején szeretnél állni, ennek érdekében pedig olyan dolgokra is képes vagy, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

HALAK (február 20-március 20)

Alapvetően nem vagy túl nyitott személyiség, inkább szeretsz magányodba vonulni és olyan elfoglaltságokat találni, amelyek rólad szólnak. Eljött azonban az idő, amikor érdemes az eddigi zárkózottabb életedből lejjebb adni és új embereket megismerni, avagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig caak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!