Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 1.: a Bikák a környezetüknek bizonyíthatnak, a Skorpiók biztonsági játékot játszanak

Napi horoszkóp február 1.: a Bikák a környezetüknek bizonyíthatnak, a Skorpiók biztonsági játékot játszanak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok állása ismét izgalmas üzeneteket rejt!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Igen komoly kihívással küzdesz, melyet mindenáron le szeretnél győzni. Ennek rendelsz most minden más programot alá, hisz minél kevesebb dologra kell egyszerre koncentrálnod, annál jobban tudsz majd összpontosítani. Kemény munkád meg fogja hozni gyümölcsét, hisz mindenki legnagyobb elismerésére, az összes akadályt könnyen legyőzve tudod majd faképnél hagyni a mezőnyt! Ez igen! Így kell csinálnia egy profinak!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy hozza a helyzet, hogy meg kell mutatnod mások előtt is, mennyi kreativitás is tudás rejlik benned. Te azonban egy pillanatra rendkívülien megijedsz, nem vagy biztos benne valójában ki tudsz-e állni nagyobb közönség elé, hisz nem vagy exhibicionista típus. Ne aggódj, semmi probléma nem lesz, hisz rendelkezel elegendő tudással, így nem okozhat gondot ez sem számodra. Vetkőzd le a gátlásaid, engedd el magad és menni fog!

IKREK (május 22-június 21)

Azt hitted, végeztél már egy feladattal, rá kell azonban jönnöd, hogy akad még tennivalód bőven. Ahelyett, hogy hátradőlnél tehát, szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül minden elvégezned, sokkal nyugodtabban zárhatod a napot. Az este aztán a lazításé a főszerep, bonts ki egy finom bort és nézz egy romantikus filmet. Akkor már megteheted, hisz nem zavarja majd semmi a lelkiismereted!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a hátad mögött a Te érdemeiddel tündököl, úgy próbálva beállítani a helyzetet, hogy mindez az ő keze munkáját dicséri. Téged az első pillanatban feldühít, mert úgy tűnik, hiába dolgoztál annyit az ügy érdekében, dugába dőlt minden. Ha azonban lehiggadsz és jobban belegondolsz, nem olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek tűnik. Kérd számon az illetőn, hogy jutott eszébe, hogy a felhasználja a Te munkásságod és legközelebb jobban gondold meg, kit avatsz be a munkafolyamtokba!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra különösen nagy jelentőséggel bíró feladaton dolgozol, emiatt olyasfajta programokat mondasz le a hosszú hétvége kellős közepén, amelyek ugyan kikapcsolhatnak, mégis pontosan tudod, hogy nem tudnál felhőtlenül szórakozni, amíg nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Igyekezz tehát mindenféle zavaró tényezőt kizárni annak érdekében, hogy olyan eredményt adhass ki a kezedből, ami nem csak téged tesz majd maradéktalanul elégedetté, de a környezetedből is komoly elismerést válthat ki. Ha sikerül pontot tenned ennek az ügynek a végére, sokkal nyugodtabban adhatod majd át magad a pihenésnek és a felhőtlen szórakozásnak. Addig azonban másra összpontosíts!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmibe ugorj bele, ami nem lesz túl megterhelő, ami a kompetenciahatáraidon belül van, és rendelkezel a megfelelő tudással is ahhoz, hogy sikerrel teljesíthess. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni belőled a közreműködést, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod csupán azért, mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, s mindenképpen vedd figyelembe a képességeid is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvetően az a típusú ember vagy, aki nem szereti a kockázatos játékokat, mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónán belül lavírozhass el különösebb kihívások nélkül, emiatt kissé egysíkú az életed. Ma azonban mégis elgondolkodtató lehetőség akad az utadba, amely az első pillanatban kissé ijesztő lehet számodra, ám korántsem biztos, hogy hagynod kellene elúszni az árral. Próbálj a félelmeiden úrrá lenni és gondolj bele, hogy milyen magasságokig érhetsz el, ha kipróbálod magad a dologban. Hagyd el a komfortzónád egy rövid időre és meglátod, hogy meglesz a gyümölcse. Időnként érdemes a határaidat feljebb és feljebb tolni annak érdekében, hogy sikerélményeket és tapasztalatot szerezhess!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy melyik lépés mit hoz magával. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Nem érdemes azonban mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a helyzetet, amikor nincs végre felelősség rajtad, egyszerűen csak átadhatod magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Légy bátor és ne görcsölj feleslegesen olyan dolgokon, amelyekre úgysincs ráhatásod!

BAK (december 22-január 20)

Kissé fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

HALAK (február 20-március 20)

Csapatban kellene együttműködnöd, ennek ellenére bárhogy is igyekszel, egy bizonyos kérdésben nem tudsz egyetérteni a többiekkel, egy pillanatig nem is érted, hogy mit keresel valójában ebben a közösségben, hisz annyira idegen számodra a szituáció, amibe puzzle-darabként illesztettek bele, hogy mindenáron a kiutat keresed. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbálj egy közös útvonalat találni, amelyen ők is megtalálják a számításaikat és neked sem kell végleg feladnod az elveid, hisz most az a küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet. Csapatjátékos lévén biztosan be tudsz illeszkedni, vannak azonban olyan szituációk, amelyeket az értékrendedbe egyszerűen nem tudsz beleilleszteni. De miért is kellene lejjebb adnod belőle?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!