Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 9.: az Oroszlánok számára fontos részletek válnak világossá, a Skorpiók akaratlanul idézik elő a konfliktushelyzetet

Napi horoszkóp december 9.: az Oroszlánok számára fontos részletek válnak világossá, a Skorpiók akaratlanul idézik elő a konfliktushelyzetet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz izgalmas üzenetek érkeztek, méghozzá egyenesen a csillagoktól!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Kissé bizonytalanná váltál a párkapcsolatodat illetően, nem igazán tudod eldönteni, hogy átmeneti probléma az, ami fennáll közöttetek vagy ez a hajó zátonyra futott és érdemes lenne inkább kiszállni, mielőtt elsüllyed. Mivel nem nagyon jutsz dűlőre az ügyben, fűhöz-fához szaladgálsz, hogy valaki mutasson neked utat vagy adott esetben mondja ki, amit neked kellene kimondanod. Lásd be azonban, nem helyezhetsz ekkora súlyt és felelősséget másokra, csakis rajtad múlik a dolog, épp ezért érdemes nyílt kártyákkal játszva leülnöd a pároddal és megbeszélni vele, vajon mi történik veletek. Ne mástól várd a választ, csakis önmagadtól és a szerelmedtől!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos probléma megoldásán, egyszerűen bármilyen taktikát vetsz azonban be, valahogy minden balul sül el, emiatt pedig rendkívül dühös vagy már. Mielőtt azonban felrobbannál, igyekezz olyasfajta segítséget kérni, amely kiránthat a kátyúból, épp ezért jól gondold meg, kihez fordulsz. Azt a személyt keresd, aki nem csak szeretne, de tud is segíteni, hisz a te esetedben a jó szándék igen-igen csekély hozzávaló. Amennyiben megtaláltad az illetőt, avasd be az első mozzanatoktól az utolsóig és teljes egészében bízd rá magad. Mást most úgysem tehetsz!

IKREK (május 21-június 21)

Nehezen lépsz ki egy számodra egykor roppant fontos kapcsolatból, érzed azonban, hogy mára elfáradt a dolog, nincs már meg az az egymáshoz ragaszkodás, a jóban-rosszban történő kitartás érzése, mégis borzasztó lelkiismeretfurdalás önt el, ha arra gondolsz, hogy hangosan ki kell mondanod a végét. Ennek a vesztegelésnek azonban semmi más következménye nem lesz, mint az, hogy a boldogságod lehetősége az orrod előtt fog elúszni, te pedig csak nézheted, ahogy viszi az ár. Tedd fel tehát magadnak a kérdést, vajon mi a fontosabb: az, hogy megspórolj kellemetlen perceket vagy az, hogy egy kissé önző legyél és önmagad boldogsága legyen a prioritás? Nézőpont kérdése az egész!

RÁK (június 22-július 22)

Ráléptél egy bizonyos útra, amely rendkívül fontos számodra, olyasfajta élményszerzést vársz ugyanis, ami minden eddigi negatív tapasztalatot felülírva sikeressé és emlékezetessé teheti a megtett kilométereket. Annak ellenére is hiszel a dologban, hogy mások egy lukas garast nem adnának a dologért, nálad azonban valahogy mégis leszállt a rózsaszín köd. Mielőtt borzasztó nagyot csalódnál, érdemes egy pillanatra visszaszállni a Föld nevű bolygóra és átértékelni a helyzetet, tedd mérlegre, hogy vajon te misztifikálod túl az egészet, avagy a körülötted élők azok, akik óriásit tévednek. Amennyiben előbbi eredményre jutsz, abban az esetben nem késő visszafordulnod és más irányt venned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre eljön a pillanat, amely világossá tehet számodra olyan részleteket, amelyek eddig olyannyira homályosak voltak, hogy akadályozták az előrehaladást. Rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy nem kell tovább a sötétben tapogatóznod, hisz mostantól abszolút egyenes az utad. Illessz tehát minden puzzle-darabot a megfelelő helyre és zsebeld be a sikerért járó elismeréseket. Márcsak azért is megérte kitartanod, mert kiváló bizonyosságot szereztél azzal kapcsolatban, hogy sosem szabad feladni, hisz örök igazság, hogy a kitartás zamatos gyümölcsöt hoz számodra is!Ünnepeld büszkén a sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy fontos kérdésben lesz ma szükséged a szerencsédre, annak ellenére ugyanis, hogy mindent megteszel, mégsem rajtad múlik az eredmény. Innentől semmi mást nem tehetsz tehát, mint a Sorsra bízod magad még akkor is, ha nincs épp nagyon ínyedre a dolog. Bármit teszel ugyanis ellene, egyszerűen sodródnod kell az árral, de nyugodj meg, abszolút kétesélyes a dolog, legalább annyi esélyed van a pozitív végkimenetelre, mint a negatívra. Csak ne aggódd túl a helyzetet, fogadd el, bárhogy alakul, hisz te mindent megtettél, ha valamiért így kell lennie, akkor legyen így!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az esetek döntő többségében igyekszel az egyenes úton maradni, vannak azonban bizonyos helyzetek, amikor nincs más választásod, mint letérni róla. Ma sem alakul másként, a siker érdekében muszáj leszel dönteni, hogy mindenképp ragaszkodsz-e a megkezdett utadhoz vagy a változtatsz és némi trükköt bevetve keresel egy olyan megoldást, ami nem lesz ugyan mindenkinek ínyére, de a siker mindenképp könnyebben elérhetővé válik. Vigyázz azonban, ne téveszd össze a trükköket a tisztességtelen játékkal, igyekezz a fair-play szellemében törni az utat magad előtt. Lehet, hogy az egyenes út rövidebb, mégsem biztos, hogy mindig a siker felé vezet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akaratodon kívül idézhetsz elő konfliktushelyzeted a hét második felében, olyan megjegyzést teszel ugyanis, amely kétértelmű és tulajdonképp bárhogy értelmezhető. Mivel mindenki másképp értelmezi, így viszonylag rövid idő alatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. Mielőtt tehát a katasztrófa bekövetkezne, igyekezz tisztázni magad és megértetni mindenkivel, hogy is gondoltad a megjegyzésedet, egyúttal biztosítsd őket arról, hogy semmi rosszat nem akartál! Nem a világ vége, mégis legközelebb igyekezz végiggondolni, mit is mondasz nagyobb plénum előtt!

NYILAS (november 23-december 21)

Kiforrott személyiségként nehezen tűröd el, ha mások szeretnék megmondani, mit és hogyan kellene csinálnod, miképp kell kezelned egy-egy helyzetet. Mielőtt azonban teljesen felhúzod magad, érdemes a pozitív oldalát nézni a dolognak, hisz egyfelől a többiek jó szándékból kotnyeleskednek bele az életedbe, másfelől olyasfajta ötleteket meríthetsz, amelyek később átütő sikereket hozhatnak számodra. Igyekezz tehát helyükön kezelni a kapott tanácsokat, ne engedd, hogy túlságosan irányítsanak, de ne is üldözz el mindenki magad mellől, hisz jól jöhet még a téged körülvevő környezet jótékony segítsége! Nem utolsó sorban pedig a népszerűséged sem süllyed majd el a mocsárban, ha kicsit közelebb engeded az embereket magadhoz!

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy túl spirituális alkat, nem-igen hiszel a külső erőben, ami irányítja a számodra fontos dolgokat, a hét első napján azonban mégis bizonyítást nyer számodra, hogy igenis van valami, ami befolyásolja az életedet. Eleinte rendkívülien hitetlen vagy, mindenképp meg szeretnéd magyarázni, hogy miért történt minden és hogy tulajdonképp rajtad múlt a végkimenetel. Amennyiben azonban belegondolsz egy pillanatra és őszinte vagy magaddal, rájöhetsz, hogy valóban nem rajtad múlt, sokkal inkább ezen a bizonyos felsőbb erőn. Ne légy a jövőben ennyire földhöz ragadt, hisz ez kiváló példa arra, hogy érdemes hinned valamiben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem indul túl pozitívan a napod, tulajdonképp nem is igen akartad elkezdeni, jól esett ugyanis az ejtőzés, s pihenés, a kötelezettségektől történő mentesség. Bármennyire nem fűlik azonban a fogad a munkához, egyszerűen szembe kell nézned azzal, hogy vannak kötelezettségeid, amelyeknek eleged kell tenned, amennyiben nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni. A felelősségre vonást tehát egyfajta módon akadályozhatod meg, ha veszel egy nagy levegőt és fejest ugrasz a mélyvízbe. Persze, nem erről álmodtál, mégis ezt dobta a gép, igyekezz tehát elfogadni és a pozitívumot keresni a dologban. Ha jobban megnézed, a pohár félig tele van!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján rá kell jönnöd, hogy nem érdemes leragadnod a múltban, minél inkább rágódsz ugyanis bizonyos negatív élményen, annál kevésbé tudsz továbblépni. Épp ezért bármilyen fájó is az emlék, le kell vonnod egyszer, s mindenkorra a megfelelő konzekvenciát és lezárnod a dolgot, hisz így abszolút nem fogsz tudni másra összpontosítani. Igen, bizony vannak az életben ilyen tapasztalások is, amelyek azonban tökéletesen jók arra, hogy megtanuld, melyik gödröt kell a jövőben kikerülnöd, ahelyett, hogy belesétálnál! Minden csupán hozzáállás kérdése!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!