Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 9.: Az Ikreket a szokásosnál nagyobb mértékű spiritualitás veszi körbe, az Oroszlánok által befektetett munka végre pozitívan térül meg

Napi horoszkóp december 9.: Az Ikreket a szokásosnál nagyobb mértékű spiritualitás veszi körbe, az Oroszlánok által befektetett munka végre pozitívan térül meg
A nap cikke

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Annak idején elvállaltál egy feladatot, ami senkinek nem volt ínyére, hisz rengeteg fejfájással és plusz energia ráfordítással jár, épp ezért mostanra te is megbántad, hisz egyetlen kohéziós erőként viszed a dolgot a hátadon, ezáltal rengetegen érezhetik emiatt komfortosan magukat a rendszerben. Mivel mostanra kissé beleuntál abba, hogy amolyan egy fecskeként igyekszel nyarat csinálni, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig szeretnéd még ezt az akaratlanul rád testált terhet cipelni. Egészen addig biztosan nem fogsz ugyanis tudni felszabadult életet élni, amíg le nem teszed ezt a tonnányi súlyt, így tehát amennyiben készen állsz rá, egyszer, s mindenkorra zárd le a dolgot! Hidd el, senki nem fog ezért megharagudni rád, hisz mások el sem vállalták!

BIKA (április 21-május 20)

Olyannyira bízol a sikerélményben, hogy hajlamos vagy előre inni a medve bőrére, mintegy teljesen biztosra véve a győzelmet még akkor is, amikor a táv felénél sem tartasz. Ez gyakran vezet csalódáshoz, hisz a siker nem mindig garantált még akkor sem, ha minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy legyen okod az ünneplésre. Épp ezért igyekezz tehát végig a munkára koncentrálni, ne azt lásd magad előtt, hogy Forma-1-es pilótákat megszégyenítő módon, a dobogó tetején állva pezsgőt fröcskölsz mindenkire, sokkal inkább érdemes arra összpontosítanod, hogy minden részletet aprólékosan kidolgozz annak érdekében, hogy a végén valóban a sikerre koccinthass! Hidd el, ez a hozzáállás sokkal kifizetődőbb lesz!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapja a megérzéseké, olyasféle dolgokat sejtesz ugyanis előre, amelyeket rajtad kívül senki más nem lát. Ez a különleges képesség lehetőséget teremt számodra, hogy még azelőtt küszöböld ki az esetlegesen felmerülő problémákat, mielőtt bármiképp fejfájást okozhatnának neked. Magad sem érted, mi az oka annak, hogy ma ennyi spiritualitás vesz körül, mégis roppant büszke vagy magadra, hisz egy kicsit sikerült visszaigazolást nyerned arról, hogy vannak olyan erők, amelyek időnként befolyásolják az életed akár pozitív, akár negatív irányba. Mostmár csak arra kell erősen koncentrálnod, hogy valaki bekopogjon egy doboz fánkkal és egy jó kis pletykával!

RÁK (június 22-július 22)

Hajlamos vagy arra, hogy egyetlen sikertelen próbálkozás után hátat fordíts és feladd annak a célnak az elérését, amelyet kitűztél magad elé. Így azonban vajmi kevés esélyed van arra, hogy valódi sikereket zsebelhess be, ezáltal pozitív visszaigazolásokkal gazdagodj, amennyiben tehát valóban szeretnél a célszalagot átszakítva a dobogó tetején állni, abban az esetben érdemes sokkal kitartóbbnak lenned, hisz ellenkező esetben minden alakalommal feladod majd és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjts! Ugye te sem akarod ezt?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, az általad elvégzett alapos munka az, ami beérik a hét utolsó munkanapján, olyasfajta elismerésben részesülhetsz ugyanis, amire álmodban sem mertél gondolni, ennek ellenére ma mégis beteljesedik. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy megérte annyi energiát belefektetned, hogy az idődet nem kímélve dolgoztál, hisz ez ma bőséggel fog kifizetődni! Igyekezz a legközelebbi barátaiddal megünnepelni a sikert, ám arra ügyelj, hogy ne szállj el túlságosan a siker mámorában, hisz a Ma egyszer végetér, Holnap pedig új fejezet kezdődik új kihívásokkal!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, kissé beragadtál egy bizonyos helyzetbe, valamilyen oknál fogva nem tudsz továbblépni, csak állsz és figyeled, ahogy lassan lejjebb ereszkedsz benne. Mivel azonban ennél sokkal többre vagy képes, minthogy tétlenül nézd, miképp megy el minden melletted, miközben te süllyedsz, épp ezért addig próbálj cselekedni, amíg van benned elegendő szufla. Szedd össze magad és adj bele anyait-apait, hisz nem tudhatod, hogy meddig lesz lehetőséged arra, hogy változtass. Hozd ki magadból a maximumot és lendülj el a jelenlegi pontról.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az évnek ezen szakában nincs igazán időd a testmozgásra, olyan rohanó életet élsz ugyanis, amely nem-igen teszi lehetővé azt, hogy aktívan kapcsolódj ki két feladat között. Ma azonban az egyik barátnőd megismertet egy, a rohanástól teljesen távolálló mozgásformával, a jógával. Ez a belső nyugalmat igénylő tevékenység olyannyira kikapcsol, hogy az első pillanatban biztossá válik számodra, ezt bizony rendszeresíteni fogod az életedben. A testi-lelki egyensúly megtalálása ugyanis elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az a bizonyos gépezet olajozottan működhessen! Adj neki egy esélyt, hisz veszítenivalód nincsen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján hihetetlen módon feldühít egy hozzád közelálló személy makacssága, szeretted volna ugyanis rábeszélni arra egy bizonyos ügyben, hogy engedjen egy kicsit az elveiből annak érdekében, hogy békét köthessen azzal, akivel jó viszonyt ápolt a múltban, egy bagatell vita viszont elmérgesedett közöttük. Pontosan tudod, hogy nincs igaza az illetőnek, hogy csupán azon múlik a dolog, hogy ő hajlandó-e kompromisszumot kötni, ám valahogy minden próbálkozással falakba ütközöl. Nincs más hátra tehát, mint kiszállnod a békebíró szerepéből, ne akarj folyton két tűz között arra vigyázni, hogy meg ne égesd magad, éld ehelyett a saját életedet és bízd a Sorsra, hogy majd rendezik kettejük kapcsolatát. Te mindent megtettél, innentől kezdve nem rajtad múlik, ne neked fájjon a fejed emiatt!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem minden alakul az elképzeléseid szerint a hét utolsó munkanapján, mégis örülsz annak az útvonalnak, amelyre akaratodon kívül tévedtél. Rengeteget tanulhatsz ugyanis, csupán csak érdemes nyitott szemmel járnod és azoktól magadba szívni minden tudást, akik nálad sokkal tapasztaltabbak. Végülis nem így tervezted ugyan, de ha már így alakult, nincs ellenvetésed sem, ami az újdonságokat illeti. Használd ki a pillanatot, hisz holnap könnyen lehet, hogy a téged körülvevő emberek továbbállnak, te pedig csak bolyongani tudsz majd tanácstalanul!

BAK (december 22-január 20)

Megosztod valakivel a lelkesedésedet a hét utolsó munkanapján, ám az illető olyannyira letorkoll, hogy elmegy a kedved attól is, hogy továbbmenj az úton. Nem számítottál ugyanis arra, hogy amikor támogatást vársz valakitől, akkor az illető ilyen mogorván reagál, épp ezért döbbent meg annyira az a reakció, amit kapsz. Persze, lehet, hogy nem tetszik neki, amit hall, persze, lehet, hogy ő nem lát annyi fantáziát a dologban, mint te, de magadból kiindulva te például nem tudnál így reagálni. Kissé joggal vagy tehát csalódott ebben a pillanatban, mégse haragudj meg az illetőre, hisz könnyen lehet, hogy bántja valami, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy veled örüljön, épp ezért igyekezz arról biztosítani, hogy bármi az oka ennek a fura reakciónak, neked bármit elmondhat. Te pedig ettől függetlenül egész nyugodtan lehetsz lelkes a téged érintő dolgokban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekszel a saját elképzeléseid szerint elvégezni egy, a feletteseid által rád bízott feladatot a hét utolsó munkanapján, ami abszolút nem a legkönnyebb kategóriából való, épp ezért kaptad te, hisz pontosan tudvalévő, hogy maximalista vagy, aki addig forgatja a kockát, amíg minden szín nem egyezik rajta. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy téged látnak a legalkalmasabbnak bizonyos akadályok megugrására, ez azonban konfliktushelyzetet is teremthet, hisz mindig lesznek körülötted olyan személyek, akik nem épp a jóindulatukról híresek. Neked azonban nem kell semmiféle rosszakaróval foglalkoznod, csakis a küldetésre koncentrálj annak érdekében, hogy ismét maradéktalan elismerést zsebelhess be! Semmi más nem számít!

HALAK (február 20-március 20)

Egy vitás kérdésben a másik fél kompromisszumot ajánl, ami azonban gyanút kelt benned, hisz normál esetben nem lenne oka arra, hogy szabad utat engedjen neked. Épp ezért mielőtt elfogadod az ajánlatát, igyekezz körbejárni a dolgot minden oldalról, az illetőt ismerve ugyanis abszolút nem hiszel abban, hogy ennyi rugalmassággal rendelkezik. A gyanú bizonyos szintig normális is, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne ess át a ló túloldalára, a túlzott bizalmatlanság ugyanis végleg elmérgesítheti a kapcsolatotokat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Kép

Mennyire nehéz nőnek lenni 2024-ben? Barbie szerint NAGYON!

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában egy nagyon kényes témát feszegettünk... Ti mit gondoltok a nők jelenlegi helyzetéről?

Kép

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Kép

Diana hercegné le akarta mondani az esküvőjét Károllyal: kiderült, ki miatt gondolta meg magát az utolsó pillanatban

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

Kép

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!