Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 9.: a Kosok fontos elhatározásra jutnak, az Ikrek napját váratlan események befolyásolják

Napi horoszkóp december 9.: a Kosok fontos elhatározásra jutnak, az Ikrek napját váratlan események befolyásolják
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján elhatározásra jutsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mellyel kapcsolatban úgy gondolod, hogy most már tényleg tovább kell lépned. Valaki azonban ezt képtelen elfogadni, mert attól tart, hogy el fog veszíteni téged. Hidd el, nem akar ő keresztbe tenni neked, inkább egyszerűen csak félt és ragaszkodik hozzád, annak érdekében tehát, hogy ne alakuljon ki kettőtök között feszültség, ahhoz mindenképp szükség lesz egy tisztázó beszélgetésre, hogy kiderüljön, ki mit szeretne a másiktól igazából. Ha az eddigiekhez képest tényleg más úton kívánsz elindulni, magyarázd el, hogy a te életedről van szó, arról pedig kizárólag te dönthetsz, az illető pedig eldöntheti: veled tart vagy elenged!

BIKA (április 21-május 20)

A decemberi hajtásban végre először nem érzed úgy, hogy belefulladsz a feladatokba, s most nem kell azon görcsölnöd, hogy nem felejtettél-e el valamilyen határidőt. Úgy tűnik, lépéselőnyben vagy, használd ki tehát az alkalmat és ezen a hétvégén koncentrálj csakis saját magadra. Ritka lehetőség, ezért mindenképpen élj vele, szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos napot vagy menj el a szerelmeddel a karácsonyi vásárba, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat és egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is szükséged van arra, hogy a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok után csak az élvezeteknek add át magad!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlan történések befolyásolják a hétvége első napját, amikor egy teljesen simának hitt folyamat során mégis egycsapásra átalakulnak a prioritások számodra és ez rendkívüli módon feldühít. Úgy tűnik ugyanis, hogy hiába készítettél a szokásodnak megfelelően alapos tervet, mégis bekövetkezik valami, ami teljesen összekuszálja a dolgokat. Ne dühöngj azonban emiatt, inkább rögtönözz és gyorsan lépj közbe, a legjobb, ha van egy kész B-terved is, melyet elő tudsz venni. Ha nincs, hát tanulj belőle és legközelebb még alaposabban vedd számba, hogy egy-egy szituációból mi sülhet ki!

RÁK (június 22-július 22)

Elég zsúfolt, munkával és rohanással teli hét áll mögötted, te is érzed, hogy talán kissé túlvállaltad magad. Épp ezért be kell látnod, hogy amennyiben soha nem tudsz ellentmondani és mindenkinek első szóra ugrasz, akkor bizony előbb-utóbb az egészséged is rámehet a folyamatos hajtásra. Itt a hétvége, foglalkozz tehát magaddal, semmi olyasmit ne csinálj, ami még többet kivesz belőled. Keress olyan elfoglaltságot, ami teljesen kikapcsol, pihentet és új energiákkal tölt fel. Egyetlen percre se feledd el, hogy te is halandó ember vagy, akinek végesek a lehetőségei, s egymagában nem tudja a világot megváltani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol valamin, folyamatosan újabb ügyekbe ütközöl, mely elterelheti a figyelmedet arról, amit éppen csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos feladat elvégzésébe fektetsz rendkívül sok energiát, épp ezért ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen. Most nem érdemes másba belekezdened, inkább mielőbb fejezd be azt, amit elkezdtél és hamarosan meglátod, hogy megérte annyit fáradozni a célodért. Ha pontot tettél ennek a dolognak a végére, majd akkor ráérsz pihenni és új kihívásokat keresni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján végre azt látod, hogy nem hiábavaló a sok befektetett energia, az, amin oly régóta ügyködsz, most kezd beérni. Ez újabb lendületet ad a további feladatokhoz, hiszen nyilvánvalóvá vált számodra is, hogy van értelme annak, amit csinálsz. Találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad, hiszen nem lehet egyfolytában csak hajtani. Minden, amit eddig elvégeztél, biztos alapokon nyugszik, ezért ha most egy picit lazítasz, attól még nem fog összedőlni semmi. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra, hisz hamarosan újabb hét kezdődik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyszerre túl sok mindenen próbálod rajta tartani a szemed, mely előbb-utóbb meg is bosszulja magát, olyan hiba kerül ugyanis a számításodba, ami megzavarja a az általad olajozottnak vélt rendszer működését. Ne csodálkozz ezen, hisz te is pontosan tudod, hogy nem lehet egy fenékkel két lovat megülni, hisz abból csak baj lehet. Amíg tehát nem késő, addig próbáld a tennivalókat megosztani egy olyan személlyel, akinek ismered az élettapasztalatát, így csukott szemmel is rábíznád magad! A jövőben pedig igyekezz felmérni a lehetőségeidet, és igyekezz nem túlvállalni magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki a meglátásod szerint roppant magasra helyezia lécet veled szemben, elvárva, hogy megugorj mindenféle feladatot, amivel megbíz. Mivel biztosan tudod, hogy ezt a magasságot már nem leszel képes megugrani, épp ezért érdemes lenne tisztázni vele, hogy ez most bizony nem fog menni. Ne szégyelld elismerni, hogy neked is vannak határaid, jobb ez így, mintha később okozol csalódást másoknak és saját magadnak is. Ne aggódj, nem a hozzáállásoddal van baj, csak egyszerűen tisztában vagy a realitással!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján lehetőséged adódik arra, hogy rendezd a korábbi nézeteltéréseidet, s békét köss számodra egykor fontos emberekkel. Így lezárhatsz olyan dolgokat is, amelyekből már semmi jó nem jöhet ki, inkább csak hátráltatnak. Ez persze nem a legkényelmesebb feladat, hiszen a saját hibáidat is be kell ismerned, amire úgy általában csak kevesen vállalkoznak. Jobb, ha gyorsan túlesel ezen, mert így megnyugszol, s kiiktatsz az életedből olyan zavaró tényezőket, amelyek folyamatosan nyomasztottak. Hidd el, megéri!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a hétvége első napján komoly kritikával illet, te pedig emiatt hajlasz afelé, hogy csapot-papot otthagyj és dolgod végezetlenül távozz. Mivel azonban félkész mégsem maradhat a folyamat, épp ezért gyorsan próbáld kizárni a kívülállókat és kezdj el arra fókuszálni, hogy a saját szád íze szerint vidd végig az egészet. Ez ugyanis sehova nem vezet, ha mindenbe csupán belekezdesz és csak azért, mert valaki a partvonalról bekiabál, te meghátrálsz és elmenekülsz. El kellene döntened végre, mi a fontosabb a számodra: a mások véleménye vagy a saját sikered? Nem az az igazán lényeges, hogy saját erődből érj el a csúcsra? Akkor fogsz tudni a legnyugodtabban aludni, s nem nyomaszt majd a lelkiismeret-furdalás azért, mert az életed telis tele van befejezetlen dolgokkal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján a benned lévő kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldani a helyzetet, és ez egyre magabiztosabbá tesz, így sokkal hatékonyabban tudsz működni. Vannak ugyan a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ne hallgass azonban rájuk, inkább értesd meg velük, hogy ezúttal pontosan tudod, mit kell cselekedned. Tedd világossá, hogy nem szorulsz mások segítségére, nem kérsz tanácsot, s nem is hagyod magad eltéríteni az általad választott útról. Csak így tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Másokhoz képest különböző álláspontot képviselsz egy bizonyos ügyben, emiatt többen kinéznek a társaságból. Ne akard őket mindenáron meggyőzni az igazadról, lépj egyet előre és ne arra fókuszálj, mert valaki nem fogad el csak azért, mert más véleményen vagy bármilyen témával kapcsolatban. Mindazonáltal gondold végig, kinek és mit mondasz, mert nem érdemes felesleges konfliktusokba keveredni, ugyanakkor vállald bátran önmagad és örülj annak, hogy kilógsz egy kissé a dominósorból!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!