Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 8.: a Bikáknak érdemes a női megérzésükre hallgatniuk, az Oroszlánoknak váratlan kihívással kell megküzdeniük

Napi horoszkóp december 8.: a Bikáknak érdemes a női megérzésükre hallgatniuk, az Oroszlánoknak váratlan kihívással kell megküzdeniük
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetekkel készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 8.

KOS (március 21-április 20)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

BIKA (április 21-május 20)

Általában bejönnek a női megérzéseid, valahogy különleges érzéked van ahhoz, hogy kiszimatolj bizonyos dolgokat, ma azonban érdemes óvatosnak lenned. Valaki ugyanis olyan kecsegető ajánlattal keres meg a hét második felében, ami már olyannyira sok hasznot ígér, hogy ez önmagában gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt sugallja, hogy nem érdemes élni a felkínált lehetőséggel, ne habozz, s azonnal mond rá nemet. Hidd el, így jössz ki jobban a dologból, még akkor is, ha első pillantásra úgy fest, hogy érdemes lenne engedni a kísértésnek.

IKREK (május 21-június 21)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdemes nyitott szemmel járnod!

RÁK (június 22-július 22)

Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt és lezárod a folyamatban lévő ügyeidet. Ennek rendelsz alá most mindent, amit helyesen teszel. Nem biztos ugyan, hogy egyetlen nap alatt sikerülhet, de ha megszületett az elhatározás, az már önmagában nagyon fontos lépés ahhoz, hogy rendezd a dolgaidat. Egy ilyen döntés ugyanis önmagában elég lehet ahhoz, hogy megszabadulj egy nagy lelki tehertől, bár még sokat kell dolgoznod azon, hogy ténylegesen is letudd minden problémádat.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét folyamán, egészen mostanáig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva az életedbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásod és tapasztalatod és bízva magadban, állj a sarkadra! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak pozitív hozzáállás szükséges hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem tudod, mire számíts egy bizonyos helyzetben, nem igazán ismered ugyanis ezt az útvonalat. Épp ezért mielőtt elvesznél, érdemes keresned valakit, aki járt már előtted rajta és pontosan tudja, merre is kell menni annak érdekében, hogy végül sikeresen zárhasd le a folyamatot. Ha megfelelő módon, a megfelelő tempóban haladtok, nem lesz belőle semmi baj, hisz nem az a fontos, hogy minél hamarabb a végére érjetek, hanem az, hogy minőségileg milyen eredményt adtok ki a kezetekből. Menni fog, ne izgulj, csak bízz magadban és a társad képességeiben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki abszolút tisztességtelen eszközökkel próbál melletted érvényesülni, teljesen sarokba szorítva téged. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz úton jár, ha azt gondolja, hogy tétlenül fogod hagyni, hogy belökjön a szakadékba, noha ebben a percben fogalma sincs arról, hogy kivel kezdett! Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen, ehhez hasonló szituációban sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasféle információk jutnak a tudomásodra, amelyek kedvező irányban befolyásolhatják a jövődet. Mivel azonban ez még korántsem garantálja a sikert, így nem is érdemes 100%-os magabiztossággal erre alapoznod. Továbbra is tegyél meg mindent a sikerért, ne engedd, hogy mások belepiszkítsanak a terveidbe és csak olyanoktól fogadj el tanácsokat, akiknek a szavai hitelt érdemlőek számodra! Higgy magadban, akard a sikert, ne kíméld magad és meglátod, az általad tett erőfeszítéseknek meglesz a pozitív előjelű eredménye!

NYILAS (november 23-december 21)

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy a társaid közül valaki folyton megpróbál belezavarni a dolgokba, amikor egy pillanatra nem figyelsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled, s azt is tudod, hogy emiatt egyre messzebb kerültök a kitűzött célotoktól, jobb, ha leülsz és rákérdezel, pontosan mi is a probléma, s miért is tesz keresztbe az illető. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám ha kizárólag azon dolgozik, hogy a többieknek ártson, gondoskodni tudsz róla, hogy gyorsan kikerüljön a csapatból! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled és a társaival szemben!

BAK (december 22-január 20)

Egy tőled függetlenül kialakult vitás helyzetben a két tűz közé kerülsz, hiszen a vitapartnerek egyenként és együtt is sokat jelentenek számodra. Épp ezért igyekezz úgy ellavíroznod, hogy ne kelljen mindkét fél oldalán sem állást foglalnod, diplomatikusan maradj ki az egészből. Nem neked kell a helyzetet megoldani, nem neked kell pontot tenned a végére, így tehát ne akarj belekeveredni olyasmibe, amiből csak rosszul jöhetsz ki! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten tisztázhatják a nézeteltérésüket, a többi már nem a te dolgod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jelentős változást szeretnél az életedben, ám úgy látod, hogy a környezetedben élők jó eséllyel nem fognak tudni lépést tartani veled. Épp ezért az elképzeléseidbe egyelőre ne is avass be senkit, hanem gondosan tervezd meg minden lépésedet és csak akkor beszélj a szándékaidról, ha már magadban mindent tisztáztál és abszolút hitelesen tudod előadni a céljaidat. Vigyázz azonban arra, kivel osztod meg a gondolataidat, mert lehetséges, hogy akit a barátodnak véltél, arról kiderülhet, hogy kígyót melengettél a kebleden!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében annyi mindent szeretnél elvégezni, mielőtt rád szakad a hétvége, hogy kezd egyre tornyosulni előtted minden. Mivel azonban egy nap csupán 24 órából áll, így érdemes mindenképp prioritás szerint rendszerezni a tennivalóidat annak érdekében, hogy ne fulladj bele a feladatokba. Amennyiben sikerül mindent a helyén kezelned és a megfelelő sorrendben haladsz, abban az esetben abszolút megvan az esélyed a pozitív eredmény elérésére, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne vállalj többet, mint amire képes vagy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!