Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 5.: az Ikrek igyekeznek mások kedvében járni, a Halak ügyei végre kezdenek rendeződni

Napi horoszkóp december 5.: az Ikrek igyekeznek mások kedvében járni, a Halak ügyei végre kezdenek rendeződni
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan zavar az, hogy nem tudod befolyásolni az ügyeidet, noha szíved szerint két kézzel tolnád előre őket. Minden igyekezeted ellenére azonban mégis valahogy az az érzésed, hogy állsz egy helyben és egyszerűen nincs ráhatásod sem az események alakulására, sem a tempóra. Ne veszítsd el azonban a lelkesedésedet, lehet, hogy most nem haladsz rohamléptekkel az úton, ennek ellenére ez korántsem jelenti azt, hogy abszolút ne lennél mozgásban. Ne sürgesd a dolgokat, könnyen lehet ugyanis, hogy minél inkább ütöd a vasat, annál nagyobb esély lesz arra, hogy megégeted magad!

BIKA (április 21-május 20)

Nyakadon egy rakás el nem végzett feladat, a feletteseid pedig folyamatosan a fejedre koppintanak emiatt, ez pedig roppant kétségbeejtő számodra, hisz mégsem szeretnél bajba kerülni. Annak érdekében tehát, hogy ne uralkodhasson el a káosz az életedben, és a felelősségre vonást is megúszd, igyekezz összeszedned magad és ne kényszerszülte, tűzoltásként bevetett megoldásokkal pontot tenni mindennek a végére, sokkal inkább egy átgondolt folyamat mentén abszolváld a le nem zárt feladatokat. Hidd el, nagyobb sikereket érhetsz el így, mintha csak futnál, csőbe szorult fejjel előre!

IKREK (május 21-június 21)

Lételemed az, hogy mások kedvében járj, minden körülmények között arra törekszel, hogy akár a korlátaidat is túllépve megadd azt, amire a számodra fontos emberek vágynak, ezzel pedig akaratodon kívül is időnként kellemetlen helyzetbe sodródsz, hisz előfordul, hogy akár az erkölcsi, akár az anyagi határaidat is átléped. Mindez az önzetlenség rendkívül nemes jellemre vall, érdemes azonban meghúznod egy vonalat és csak addig takaróznod , amíg a paplanod ér! Mások ugyanis fordított helyzetben nem biztos, hogy ekkora áldozatokat hoznának érted!

RÁK (június 22-július 22)

Az évnek azon időszakában vagy, amikor minden porcikádat átjárja a karácsony érzése, a másoknak történő örömszerzés, az ajándék beszerző projekt. Fontosak számodra a hozzád legközelebb álló emberek, rendkívül szerencsésnek érzed magad, hisz minden körülmények között számíthatsz rájuk, gyakorlatilag egy kölcsönösen összetartó csapat vagytok. Épp ezért fontosnak tartod, hogy olyasmivel lepd meg őket idén is, amelyek kifejezhetik azt, hogy mennyire fontosak számodra. A készülődést soha nem késő elkezdeni, így ma munka után egész nyugodtan beszerezheted a kellékeket és elkezdheted készíteni az általad kitalált meglepetéseket. Kell ennél jobb érzés, hogy másoknak örömet okozhatsz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján igazán kétségbeejtő szituációba kerülsz, kezd ugyanis a kezeid közül kicsúszni egy számodra fontos ügy megoldása, épp ezért eszeveszetten rohangálsz körbe, hátha belebotlasz a megoldásba. Mielőtt azonban lecsapna a vihar, érdemes megállnod és higgadtan végiggondolnod, miként tudnád úgy abszolválni sikerrel a dolgot, hisz azt beláthatod, a kétségbeesés sok jót nem szült még. Ha szükségesnek látod, vonulj el a világ elől annak érdekében, hogy nyugodtan megtalálhasd a megoldást. Higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele mindenbe, gondolkodás nélkül elvállalsz bármit, amibe rendszerint azonnal fejest is ugrasz, ennek azonban gyakran meg is van a negatív eredménye. A sorozatos kudarcokat, a sikertelenséget nagyon nehezen fogadod el, nem akarsz beletörődni, ha egy hajód zátonyra fut, az utolsó leheletedig küzdesz, hátha menthető a helyzet. Mivel nem sok pozitív élményt adott az, ahogy hebrencs módon kezeled az ügyeidet, épp ezért itt az ideje annak, hogy egy fokkal tudatosabb gondolkodásra válts és úgy igyekezz érvényesülni, hogy a céljaidnak van alapja, tudsz mire építeni és aztán learatni a babérokat! Hidd el, képes vagy rá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha az őszinteség híve vagy, mivel te, magad is nyíltan vállalod a mondanivalódat vagy az érzéseidet mások előtt, amit fordítva is elvársz, ma mégis rosszul érint az, hogy valaki az arcodba vágja a véleményét. Noha lehet igazságtartalma az illető által elmondottaknak, egy dolog azonban lényeges: nem mindegy, hogy milyen stílusban érkezik bárkitől az, amit mondani szeretne. Te ugyanis minden körülmények között arra törekszel, hogy a megfelelő módon és stílusban add elő. Nem is kell eltűrnöd, hogy bárki bárhogy beszéljen veled, állj ki magadért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta feladat előtt állsz, amelyhez minden tudásodra szükséged lesz, ám valamilyen oknál fogva nem érzed át a helyzet súlyát, szíved szerint egyszerűen hátradőlnél, feltennéd a lábaid ės inkább dögös ruhákat keresgélnél a neten. Mivel azonban ez most nem az az időszak, amely a legalkalmasabb arra, hogy hátrahagyd a kötelezettségeidet, épp ezért érdemes megráznod magad és nekiveselkedni a feladatnak, hisz mielőbb szánod rá magad, annál előbb dőlhetsz majd hátra. Ne vesztegesd az idődet, a lehetőség ugyanis nem mindig lesz majd adott!

NYILAS (november 23-december 21)

Akadnak a közvetlen környezetedben olyan személyek, akik kifejezetten provokatívak, nem engednek másokat érvényesülni, minden mondatukban a számítást lehet kiolvasni, téged pedig érthető okoból kifolyólag rendkívülien irritálnak. Nem is kell barátkoznod velük vagy alkalmazkodni hozzájuk, a te értékrended ugyanis mérföldkövekkel távolabb áll attól, amit ők képviselnek. Igyekezz távol tartani magadtól az ilyen személyiséggel bíró embereket, hidd el, nekik önmagukkal is nehéz megbékélni!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, olyasfajta bonyodalmat kell megoldanod a hét első napján, amely jócskán meghaladja a képességeidet, akárhány szempontból igyekszel ugyanis megközelíteni, nem jutsz egyről a kettőre. Mielőtt azonban elveszne a jelenleg meglévő lelkesedésed, érdemes ezen a ponton keresned egy olyasfajta segítő személyt, aki nem számít zöldfülűnek az ilyen és ehhez hasonló szituációkban. Bízd rá magad, hisz ebben a helyzetben nem nagyon van más választásod. Hallgass az illetőre és légy hálás neki, ha kivezet a bozótosból! Ne akarj mindenáron hősködni, engedd meg magadnak a hozzá nem értés képességét is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Azt gondolod, egyedül is meg tudsz birkózni a problémáiddal, nem akarsz senkit terhelni azzal a sok nehézséggel, ami a fejed felett viharfelhőként gyülekezik, ennek okán viszont kezdesz a megoldatlan gondokba belefulladni. Mielőtt azonban végleg feladnád a küzdelmet és engednéd, hogy a fejeden landoljon az egész, érdemes egyiket a másik után sorra venni és amit magadtól le tudsz zárni, annak mielőbb pontot tenni a végére, hisz minél több nyomasztó problémát gyűjtesz, annál nehezebb lesz kievickélni belőlük. Ne hagyd, hogy elrontsa a kedvedet az a sok gordiuszi csomó!

HALAK (február 20-március 20)

Végre kezdenek sínre kerülni a dolgaid, úgy érzed, most már nem kell futnod az eredmény után, érdemes volt kimatekozni a helyzetet, hisz nincs más hátra, minthogy learasd a babérokat. Légy azonban óvatos, nem mindenki fog őszintén veled örülni, mások ugyanis legalább annyit izzadnak a sikerért, mint te, neked viszont most nagyobb szerencséd volt. Igyekezz a kialakult helyzeti előnyöddel nem visszaélni, karold fel azokat, akik még csak most küzdik felfelé magukat a hegyen, adj nekik tanácsokat és hidd el, jó szándékod iszonyúan megdobja majd a népszerűségi indexedet is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!