Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 4.: a Bikák fontos döntést hozhatnak meg, a Halak maradandót alkothatnak

Napi horoszkóp december 4.: a Bikák fontos döntést hozhatnak meg, a Halak maradandót alkothatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akire épp a hét utolsó napján tör rá az őszinteségi roham, valamilyen oknál fogva ugyanis most látja elérkezettnek az időt arra, hogy megossza veled az irányodba táplált érzéseit. Téged abszolút váratlanul ér ez a fajta érzelmi cunami, ám ha belegondolsz és egy pillanatra őszinte vagy magaddal, rájöhetsz, hogy tulajdonképp számodra sem közömbös az illető. Mivel azonban eddig nem volt alkalmas időpont arra, hogy ezeket a dolgokat mind magadban, mind pedig egymással tisztázzátok, épp ezért ahelyett, hogy fejjel rohannál a falnak, hagyd, hogy kiforrják magukat ezek az érzelmek, addig pedig racionálisan gondold végig a közös jövőtöket. Semmiféle terhet ne pakolj magadra feleslegesen, hisz az a te életedet bonyolítja!

BIKA (április 21-május 20)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor alaposan meg kell fontolnod, mit tegyél annak érdekében, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás gondolata is, frusztrál a bizonytalanság érzése, de próbálj úgy tekinteni erre a helyzetre, hogy soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni, ha gyáván megfutamodsz! Az lebegjen a szemed előtt, hogy amikor bezársz egy régi ajtót, újak nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségekkel kecsegtetnek! Ne félj ettől, mert ha mindig megfutamodsz, soha nem érsz el semmit!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján, magad sem érted miért, de valahogy elönt a hála érzése. Pontosan tudod, hogy vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt, és úgy érzed, megtaláltad a belső békédet. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amelyek megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod! Vedd körbe magad azokkal, akik szeretnek és igyekezz te is valami jót adni az embereknek! Ettől szép az Élet!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, sokkal inkább kulturáltan igyekezz a tudtukra adni, hogy köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Amennyiben eléggé tisztelnek téged, bizonyára meg fogják érteni, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, ám egészen eddig nem voltak megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy fejest ugorj a dologba. Amennyiben azonban ma összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, abban az esetben biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyan ígéretet tett, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a hajótörött a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis a segítségedre sietett, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis cserbenhagyott. Egyre messzebb kerülsz a megoldástól és most, hogy rájöttél erre, addig fordulj vissza, amíg nem késő. Újból gondold végig, hogy merre kellene menned, és vond le a tanulságot: ne szavazz meggondolatlanul bizalmat senkinek, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Néhány hónappal ezelőtt kétségbeesetten kerestél kiutat a kilátástalannak tűnő helyzetedből, amely olyannyira fojtó volt számodra, hogy mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára ez nagyjából sikerült, s eljutottál oda, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, semmiképp ne fordulj vissza, hisz akkor valószínűleg visszazuhansz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján semmi nem szegheti kedved, sőt, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi, jókedved pedig átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, amely hozzáállás abszolút erőssé, ezáltal legyőzhetelenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj tehát arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzeteded, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott!

BAK (december 22-január 20)

Nem igazán találod a helyedet abban az új szituációban, amelyben abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad. Épp emiatt nem túl nagy öröm számodra a kialakult helyzet, próbálj meg azonban másként közelíteni hozzá. Igyekezz meglátni benne a kihívást, a lehetőséget a megújulásra, az alkalmat arra, hogy valami maradandót alkothass. Ne ijedj meg már a legelején csak azért, mert nem megy elsőre minden úgy, mint a karikacsapás. Ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, s akkor lendületet kapsz a továbblépéshez is! Ha viszont megfutamodsz, akkor valószínűleg örökké bánni fogod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy feladat vár rád a következő héten, amelyhez nem csak a fizikai, de a lelki erőnlétedre is szükséged lesz, épp ezért a mai napot abszolút szenteld a pihenésnek, a kikapcsolódásnak és az energiagyűjtésnek! Szükséged lesz rengeteg erőre, ez a bizonyos feladat ugyanis rengeteg erőt igényel majd, próbára téve az idegrendszered és a toleranciád is. Pontosan ez az, amihez szükséged lesz minden tartalékodra, így ma csakis olyan dolgokat csinálj, amik jól esnek és pozitívan hatnak rád!

HALAK (február 20-március 20)

Vasárnap ide vagy oda, olyan lehetőséget kapsz a mai napon, amit érdemes komolyan fontolóra venned. Ez az a fajta helyzet ugyanis, amikor megkapod a sanszot arra, hogy bizonyíthasd a rátermettséged, azt, hogy értesz ahhoz amit csinálsz. Tedd félre tehát a kishitűséged, vértezd fel magad egy kis önbizalommal és bátran bizonyítsd be mindenkinek, hogy mire is vagy képes! Meglátod, hosszú ideig beszélni fognak rólad a krónikák!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!