Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 4.: a Bikák fontos döntést hozhatnak meg, a Halak maradandót alkothatnak

Napi horoszkóp december 4.: a Bikák fontos döntést hozhatnak meg, a Halak maradandót alkothatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akire épp a hét utolsó napján tör rá az őszinteségi roham, valamilyen oknál fogva ugyanis most látja elérkezettnek az időt arra, hogy megossza veled az irányodba táplált érzéseit. Téged abszolút váratlanul ér ez a fajta érzelmi cunami, ám ha belegondolsz és egy pillanatra őszinte vagy magaddal, rájöhetsz, hogy tulajdonképp számodra sem közömbös az illető. Mivel azonban eddig nem volt alkalmas időpont arra, hogy ezeket a dolgokat mind magadban, mind pedig egymással tisztázzátok, épp ezért ahelyett, hogy fejjel rohannál a falnak, hagyd, hogy kiforrják magukat ezek az érzelmek, addig pedig racionálisan gondold végig a közös jövőtöket. Semmiféle terhet ne pakolj magadra feleslegesen, hisz az a te életedet bonyolítja!

BIKA (április 21-május 20)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor alaposan meg kell fontolnod, mit tegyél annak érdekében, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás gondolata is, frusztrál a bizonytalanság érzése, de próbálj úgy tekinteni erre a helyzetre, hogy soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni, ha gyáván megfutamodsz! Az lebegjen a szemed előtt, hogy amikor bezársz egy régi ajtót, újak nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségekkel kecsegtetnek! Ne félj ettől, mert ha mindig megfutamodsz, soha nem érsz el semmit!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján, magad sem érted miért, de valahogy elönt a hála érzése. Pontosan tudod, hogy vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt, és úgy érzed, megtaláltad a belső békédet. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amelyek megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod! Vedd körbe magad azokkal, akik szeretnek és igyekezz te is valami jót adni az embereknek! Ettől szép az Élet!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, sokkal inkább kulturáltan igyekezz a tudtukra adni, hogy köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Amennyiben eléggé tisztelnek téged, bizonyára meg fogják érteni, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, ám egészen eddig nem voltak megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy fejest ugorj a dologba. Amennyiben azonban ma összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, abban az esetben biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyan ígéretet tett, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a hajótörött a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis a segítségedre sietett, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis cserbenhagyott. Egyre messzebb kerülsz a megoldástól és most, hogy rájöttél erre, addig fordulj vissza, amíg nem késő. Újból gondold végig, hogy merre kellene menned, és vond le a tanulságot: ne szavazz meggondolatlanul bizalmat senkinek, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Néhány hónappal ezelőtt kétségbeesetten kerestél kiutat a kilátástalannak tűnő helyzetedből, amely olyannyira fojtó volt számodra, hogy mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára ez nagyjából sikerült, s eljutottál oda, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, semmiképp ne fordulj vissza, hisz akkor valószínűleg visszazuhansz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján semmi nem szegheti kedved, sőt, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi, jókedved pedig átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, amely hozzáállás abszolút erőssé, ezáltal legyőzhetelenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj tehát arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzeteded, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott!

BAK (december 22-január 20)

Nem igazán találod a helyedet abban az új szituációban, amelyben abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad. Épp emiatt nem túl nagy öröm számodra a kialakult helyzet, próbálj meg azonban másként közelíteni hozzá. Igyekezz meglátni benne a kihívást, a lehetőséget a megújulásra, az alkalmat arra, hogy valami maradandót alkothass. Ne ijedj meg már a legelején csak azért, mert nem megy elsőre minden úgy, mint a karikacsapás. Ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, s akkor lendületet kapsz a továbblépéshez is! Ha viszont megfutamodsz, akkor valószínűleg örökké bánni fogod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy feladat vár rád a következő héten, amelyhez nem csak a fizikai, de a lelki erőnlétedre is szükséged lesz, épp ezért a mai napot abszolút szenteld a pihenésnek, a kikapcsolódásnak és az energiagyűjtésnek! Szükséged lesz rengeteg erőre, ez a bizonyos feladat ugyanis rengeteg erőt igényel majd, próbára téve az idegrendszered és a toleranciád is. Pontosan ez az, amihez szükséged lesz minden tartalékodra, így ma csakis olyan dolgokat csinálj, amik jól esnek és pozitívan hatnak rád!

HALAK (február 20-március 20)

Vasárnap ide vagy oda, olyan lehetőséget kapsz a mai napon, amit érdemes komolyan fontolóra venned. Ez az a fajta helyzet ugyanis, amikor megkapod a sanszot arra, hogy bizonyíthasd a rátermettséged, azt, hogy értesz ahhoz amit csinálsz. Tedd félre tehát a kishitűséged, vértezd fel magad egy kis önbizalommal és bátran bizonyítsd be mindenkinek, hogy mire is vagy képes! Meglátod, hosszú ideig beszélni fognak rólad a krónikák!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!