Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 31.: az Oroszlánok fajsúlyos döntést hozhatnak meg, a Skorpiók boldogan tekintenek vissza az idei évre

Napi horoszkóp december 31.: az Oroszlánok fajsúlyos döntést hozhatnak meg, a Skorpiók boldogan tekintenek vissza az idei évre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az év utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hiszen izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Általában szereted, ha a megszokott útvonalon végighaladva érheted el a céljaidat, nem nagyon érzed magad komfortosan, ha le kell térned erről róla, kifejezetten frusztrál, ha valami nem a terveid szerint alakul. Az év utolsó napján azonban valahogy mégis úgy adódik, hogy hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet, hisz az óévtől csak úgy tudsz nyugodt lélekkel búcsút venni, ha minden, számodra frusztráló helyzetet lezársz. Utána pedig irány ünnepelni!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta dologgal kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, amelynek semmi értelme, csupán a hasznos energiáid vesznek kárba minden egyes rááldozott perccel. Épp ezért nem is érdemes az év utolsó napján foglalkoznod azzal, hogy megváltoztasd a szélirányt, ma ugyanis másról szól a nap. Vedd fel a legdögösebb ruhádat és indulj útnak az év legütősebb partijára, ahol végre a barátaid társaságában engedheted ki a fáradt gőzt és búcsút inthetsz ennek az egyszerűnek kicsit sem mondható óévnek! Hidd el, az újévben bőven lesz lehetőséged pozitív értelemben letenni a névjegyed bárhol, bármilyen helyzetben!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé elszomorít az, hogy noha hosszú ideje vágysz a szerelemre, mégis szingliként köszöntöd az újévet. Mostanra szerettél volna te is boldog párkapcsolatban élni, biztonságban tudni magad valaki mellett, ez azonban úgy tűnik, idén már nem fog megvalósulni. Ne csüggedj azonban emiatt, nem kell görcsösen hajtanod azt a személyt, akivel életreszóló lehet a kapcsolatod. Hidd el, a szingli életnek is megvannak a pozitívumai és amennyiben sikerül megtalálnod ezeket a boldogságot hozó faktorokat, rögtön elmúlik a görcsösséged is. Hidd el, a herceg akkor fog betoppanni az életedbe, amikor nem is számítasz majd rá! Légy nyitott és ne akarj mindenáron valaki oldalán tündökölni csak azért, hogy elmondhasd, párkapcsolatban élsz!

RÁK (június 22-július 22)

Az év utolsó napjára ugyan hatalmas bulizást képzeltél el, ám már reggel úgy érzed magad, mint egy megrágott csont, semmi energiád, legszívesebben az ágyat nyomnád egész nap, ha bármifajta bulira is gondolsz, azonnal elfog a hidegrázás. Ne feledd, az egészségednél semmi sem lehet fontosabb, bulizni sosem kötelező, mi több ha kihagyod a szilveszteri atompartit, akkor sem történik semmi különös. Amennyiben úgy érzed, nagyobb kedved van ahhoz, hogy otthon, az ágyban fekve, filmet nézve búcsúzz el a 2021-es évtől, akkor nincs más hátra, mint egy kényelmes pizsit felvenni, pizzát rendelni és mozimaratonba kezdeni. Hidd el, számtalan alkalmad lesz még arra, hogy bulizz a barátaiddal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, az év utolsó napja a legideálisabb arra, hogy mielőtt koccintasz az újévre, előtte meghozz egy olyan fajsúlyos döntést, amely igen fontosnak számít a jövődre nézve. Amennyiben motivációra van szükséged, mondd el másoknak is az érzéseidet, hátha olyan visszaigazolást kapsz, amely előrelendít az úton. Egyet ne feledj azonban: a végső szót csakis te mondhatod ki. Nem érdemes sokáig húznod a dolgot, hisz minél később mozdulsz el a jelenlegi helyzetedből, annál nehezebb lesz majd minden. Tudod, ez olyan, mint a sebtapasz: minél gyorsabban téped le, annál kevésbé fájdalmas!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Örök elégedetlenséggel küzdesz, úgy érzed mindig tudnál jobban teljesíteni, ha kicsivel többet nyújtanál. Folytonos megfelelni akarásodnak meglesz azonban a böjtje, hisz mialatt megállás nélkül bosszankodsz, olyan lehetőségekről csúszol le, amelyek sok-sok élményt, rengeteg boldogságot és nem utolsó sorban sikert rejtenek. Igyekezz elfogadni magad úgy, ahogy vagy, nem kell állandóan valakinél sem jobbnak, sem szebbnek lenned, hisz ha önmagadnak megfelelsz, semmi nem állhat a boldogságod útjába. Ne másokra figyelj, hanem magadra, ez a kulcsa a dolognak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az átlagosnál jobban aggódsz egy bizonyos dolog miatt, amely úgy tűnik, hogy számodra érthetetlen okoknál fogva megrekedt a sárban. Egyelőre azonban nincs az a használható taktika, amelyet bevethetnél annak érdekében, hogy még az új év beköszönte előtt pontot tehess a dolog végére. Nem is érdemes heroikusan küzdened, hisz ez már csak kétségbeesett kapálózás lenne a részedről, ehelyett igyekezz a szilveszeri hangulatnak élni és ne akarj világmegváltó kihívásokat teljesíteni! Hidd el, a feladatok az újévben is megvárnak majd, ma azonban legyen a bulizásé a főszerep!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szívesen nosztalgiázol és gondolsz vissza az idei évnek azon szakaszára, amikor a sikerekre koccinthattál és ugyan a vége kissé nyögve-nyelősre sikerült, mégis hálával zárod le 2021-et. Minden egyes leckét, amit egy-egy helyzet tartogatott számodra, sikerült maradéktalanul elsajátítanod, hálás vagy minden emberért, aki idén megfordult az életedben, meleg szívvel gondolsz azokra, akik hozzátettek valamit az egyéniségedhez, akik által fejlődhettél, azok pedig, akik ma már nem aktív részei a mindennapjaidnak, azok nyilván okkal maradtak távol. Zárd tehát le méltóképp az idei évet és holnap úgy nyiss egy új fejezetet, hogy ezután is csak pozitív életszemlélettel, céltudatosan és tisztességesen érd el az általad kitűzött terveidet! Boldog új évet!

NYILAS (november 23-december 21)

Elképesztő tempót diktálsz az év utolsó napján is, mások képtelenek veled lépést tartani, csak csak szájtátva nézik, hogy miként vagy képes ekkora sebességgel rohanni. Mivel azonban az óév utolsó napja nem arról kell, hogy szóljon, hogy ki és hányadikként lépi át a célvonalat, épp ezért lelassíts le tehát, várd meg a többieket, segíts nekik, hisz együtt sokkal messzebbre juthattok. Mindenki tudja rólad, hogy mennyi tudással rendelkezel, hogy te vagy a csapat motorja, ne vágj fel azonban ezzel, hidd el, számos kellemetlen vitát előzhetsz meg!

BAK (december 22-január 20)

Az év utolsó napjára fogyott el a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban és noha egészen eddig megpróbáltad békés eszközökkel befolyásolni a végkimenetelt, ma mégis elszakadhat a cérnád és a totyogást megelégelve, határozottan lépsz a gázpedálra. Ennek azonban megvan a veszélye is, hisz a helyzetben nemcsak te, hanem mások is sérülhetnek. Mielőtt tehát tornádó-módra letarolsz mindent és mindenkit magad körül, érdemes három mély levegőt venned és miután kifújtad, végiggondolni, hogy a hirteen meghozott döntések mennyire lesznek előnyösek azokkal szemben, amelyek az alaposan átrágott kategóriából valók. Nem hajt a tatár, senki nem mondta, hogy ma pontot kell tenned mindennek a végére, hisz nem a Világvége érkezett el, csupán az idei évtől veszel búcsút!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az óév utolsó napján olyasminek tehetsz végre pontot a végére, amely már régóta húzódik és kezdett minden szempontból felőrölni. Kifejezetten jóleső érzés lesz az, hogy mostantól nem kell ezzel foglalkoznod, hogy végre másra is koncentrálhatsz, hogy olyasmikkel töltheted az idődet, amik pozitív hatással vannak rád. Igyekezz minden szálat végleg elvárni, hogy a későbbiekben ne okozhasson kellemetlenséget, majd add át magad a Szilveszternek és bulizz egy óriásit a barátaiddal!

HALAK (február 20-március 20)

Megingatlhatatlanul biztos vagy a dolgodban, azt gondolod, hogy még azelőtt be tudsz gond nélkül, sikeresen fejezni egy nehezebb feladatot, hogy rád köszöntene az újév, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne habozz tehát másoktól mankót kérni és csapatban megoldani a feladatot, biztosan nem megugrohatatlan az akadály, ám ehhez be kell látnod, hogy egyedül nem megy. Vedd azonban azt is figyelembe, hogy mások nem szeretnének tonnás terhekkel küzdeni az év utolsó napján, ne akarj tehát kicsikarni belőlük valamiféle együttműködést, amennyiben nem nyitottak erre! Ebben az esetben vagy egyedül fuss neki a dolognak vagy napold el az újév első napjaira a világmegváltást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!