Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 31.: a Kosok nagy változás előtt állnak, a Rákokhoz szeretne valaki közelebb kerülni

Napi horoszkóp december 31.: a Kosok nagy változás előtt állnak, a Rákokhoz szeretne valaki közelebb kerülni
A nap cikke

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Nagy változás előtt állsz, mely kissé félelemmel tölt el, hisz fogalmad sincs, hogy egyik-másik lépésed milyen következményekkel jár majd. Azt is tudod azonban, hogy ha soha nem határozod el magad, ha soha nem lépsz ki a jelenlegi helyzetedből, akkor bizony jó eséllyel soha nem fogsz tudni semmilyen értelemben maradandót alkotni. Épp ezért eljött az idő, amikor bizony le kell vetkőznöd a félelmeidet és elindulni az úton annak érdekében, hogy egy boldogabb, teljesebb életet élhess, amelyre joggal lehetsz büszke. Ne elégedj meg a jelenlegi langyos vízzel, akarj többet az Élettől, erre pedig semmi más nem alkalmasabb, mint az újév!

BIKA (április 21-május 20)

Szerettél volna többet kihozni egy bizonyos dologból az év utolsó napján, valamiképp azonban mégis úgy alakult a helyzet, hogy nem tudsz már kozmetikázni a végeredményen. Ne csüggedj, hisz mindent megtettél azért, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok és bizony előfordul, hogy bármennyire szeretnéd, egyszerűen nem tudsz különböző folyamatokat befolyásolni. Hidd el, lehet, hogy te látod a hiányosságokat, de külső személőként mások elismerően bólogatnak majd így is. Az a bizonyos pohár félig te van tehát, ezzel a hozzáállással lépj át az előtted álló évbe!

IKREK (május 21-június 21)

Alapvetően gyanakvó típusú ember vagy, számos alkalommal okoztak ugyanis mások csalódást, ennek okán tehát nehezen szavazol bizalmat bárkinek. Ennek ellenére mégis úgy alakul az élet, hogy nincs más választásod, kénytelen vagy az év utolsó napján valakinek a kezébe adni az irányítást, hisz egyszerűen nincs rá kapacitásod, hogy egy harmincharmadik dolgot is bevállalj. Ugyan számodra is elég nagy kockázatot jelent az, hogy olyasvalakiben megbízz, aki akár könnyen vissza is élhet vele, még sincs más választásod. Ne gondold, hogy eleve el van rendelve a végeredmény, korántsem biztos ugyanis, hogy az illető nem fogja tudni teljesíteni a kihívást! Higgy egy kicsit jobban és nem fogsz csalódni!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád, ám mindezt olyan formában teszi, ami nem feltétlenül fér bele az értékrendedbe. Épp ezért eleinte próbálod figyelmen kívül hagyni az ilyesfajta közeledést, de rá kell jönnöd, hogy minél közömbösebb próbálsz lenni, az illető annál jobban nyomul majd. Mielőtt tehát teljesen félreérti a helyzetet és te magadra szabadítod, érdemes határozottan a tudtára adnod, hogy ne fárassza magát a feleslegesen futott körökkel, hisz nálad esélye sincsen. Magyarázd el, hogy hosszabb távon ilyenformán nemcsak nálad kelt visszatetszést, de mások sem fogják nagyra értékelni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az év utolsó napján, tehát nem épp a legjobbkor olyasfajta kiadásokkal kell számolnod, amelyek váratlanul érnek, hisz nem volt belekalkulálva egy nagyobb anyagi veszteség éppen a mai napon. Emiatt rendkívül bosszús vagy, nem érted, hogy tolhat így ki veled a sors, hogy pont akkor kell valamit kifizetned, amikor sem az idődbe, sem pedig az anyagi kereteidbe nem nagyon fér bele egy ilyesfajta külön program, effajta anyagi teherrely. Frusztrációd abszolút érthető, attól azonban, mert ezen rágod magad, még sajnos a valóság ugyanaz marad. Épp ezért fogadd el -hisz változtatni nem tudsz rajta-, fizesd ki, amit ki kell és lépj tovább! Lehet, hogy a közeljövőben jobban meg kell majd húznod a nadrágszíjat, mégse hagyd, hogy befolyásolja a szilveszter estédet egy ilyenfajta kanyar!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy a változások híve, apró kicsi módosításokon is hosszasan gondolkodsz, az év utolsó napján mégis kissé kényszerhelyzetbe hoz az élet, ki kell ugyanis lépned a magad köré épített komfortzónából anélkül, hogy különösebben rákészülhetnél. Érthető módon tehát feszült vagy, nem szereted ezeket a hirtelen kialakult szituációkat, hisz pontosan ezek azok, amelyeket kilométerekkel elkerülsz. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodsz, igyekezz meglátni a dolog pozitív oldalát, korántsem biztos ugyanis, hogy olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod! Ne ess kétségbe, nem az Univerzum dőlt össze, csupán egy apró változás az, amihez alkalmazkodnod kell!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra bizonytalan kérdésekre keresed a választ az év utolsó napján, nem nagyon tudsz ugyanis eligazodni abban a helyzetben, amelyben jelenleg toporogsz. Nem szükséges azonban értékes időt vesztegetned arra, hogy mindenáron egyedül próbálj boldogulni, keress inkább valakit a közvetlen környezetedben, akiben maradéktalanul megbízol, hisz olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy kivezetett a sűrű rengetegből, hisz nélküle emberöltőnyi időt töltöttél volna bizonytalanságban, így pedig úgy zárhatod le az idei évet, hogy semmi nem nyomaszt az új évben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindennél jobban vágysz egy bizonyos dologra, fejben már meg is szerezted, a félelmed azonban visszatart attól, hogy nekivágj az útnak és megkaparintsd. Amennyiben valóban szeretnéd tehát magadévá tenni, fel kell állnod, levetkőznöd a kishitűséget és felvértezni magad egy adag bátorsággal és vissza se nézni, amíg a tiéd nem lesz. Meglátod, utólag visszatekintve nem is fogod érteni, mitől féltél ennyire. Az újév kiválóan alkalmas arra, hogy megvalósítsd az álmaidat, ma még bulizz egy hatalmasat, holnap azonban új napra és évre ébredsz, új lehetőségekkel! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan az év utolsó napja van, amikor a környezeted nagy többsége egy hatalmas "ereszd el a hajam" bulira készül, neked valahogy azonban nincs kedved ilyen kötelező jellegű partikon várni a visszaszámlálást éjfél előtt, nem érzed, hogy feltétlenül csak azért menj el bulizni, mert mindenki más is elmegy. Amennyiben nem érzed tehát azt a szilveszteri vibe-ot, amit mások, abban az esetben nem is kell magad belekényszeríteni olyan helyzetekbe, amelyektől idegenkedsz. Ebben az esetben készíts egy finom vacsorát, bonts ki egy üveg bort és nézz meg egy maratont a kedvenc sorozatodból. Hidd el, semmiről nem maradsz le, ha holnap nem kínoz majd a macskajaj!

BAK (december 22-január 20)

Az év utolsó napján jut eszedbe egy nagyon fontos részlet, amely befolyásolhatja az általad eddig kézben tartott ügy végkimenetelét is a későbbiekben, ennek okán tehát eszeveszett rohanásba kezdesz. Mielőtt azonban összeakadnak a lábaid a nagy siettségben, érdemes megállnod egy pillanatra és átvenni azokat a folyamatokat, amelyeken végig kell menned ahhoz, hogy végül sikeresen teljesíthess. Logikus gondolkodással fel fogod tudni állítani azt a sorrendet, amely szerint haladnod kell és ez lesz a siker kulcsa. Ha átszakítod a célvonalat, méltán lehetsz büszke magadra, hisz méltóbb lezárása nem is lehetne ez az évnek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljes meggyőződéssel hiszed, hogy időmilliomos vagy, hogy bármeddig halogathatsz dolgokat, majd egyszer csak úgyis minden megoldódik magától. A legnagyobb csalódásodra az év utolsó napján azonban mégis rá kell jönnöd, hogy bizony a határidő vészesen közeleg, te pedig még sehol nem tartasz. Legyen ez tehát egy intő jel számodra, hogy legközelebb nem érdemes figyelmen kívül hagyni az idő múlását, hisz az elvégzendő feladatok maguktól nem lesznek készen, amennyiben azonban számonkérik rajtad, mégiscsak illik valami használható eredményt felmutatnod. Ugyan megfizetted a tanulópénzt, de „minden jó valamire” alapon most már kívülről tudod, hogy következő alkalommal miképp gazdálkodj okosan!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron ragaszkodsz egy olyan megoldóképlethez, amely csak a te olvasatodban létezik, másoknak azonban fogalmuk sincs róla, hogy tulajdonképp miről is beszélsz. Ennek okán kissé magányosan bolyongsz, kezedben egy olyan megoldással, amely nem feltétlenül jelent hosszútávú garanciát semmilyen tekintetben. Az év utolsó napja azonban a legalkalmasabb arra, hogy elgondolkodj azon, vajon megéri-e ragaszkodni egy bizonyos útvonalhoz vagy érdemesebb inkább olyan embereket megkérdezni, akik nem csak tapasztaltabbak nálad, de még a te javadat is akarják. Hidd el, időnként érdemes lejjebb adni a makacsságból!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!