Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 30.: a Skorpióknak jut idejük a romantikára, a Halak végre átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp december 30.: a Skorpióknak jut idejük a romantikára, a Halak végre átadhatják magukat a pihenésnek
A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 30.

KOS (március 21.–április 20.)

A jövődre gondolva jó előre szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, de elkerüli a figyelmedet egy igen fontos dolog, amit viszont azonnal meg kellene oldani. Ha logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, rá kell jönnöd, hogy most a jelenleg folyamatban lévő ügyeidre kellene inkább koncentrálni, s azoknak a végére járni. Szóval ne szaladj ennyire előre, mert a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél! Amúgy meg holnap itt a szilveszter, arról se feledkezz meg!

BIKA (április 21.–május 21.)

Konfliktushelyzetbe kerülsz egy közeli barátoddal csak azért, mert a közöttetek kialakult véleménykülönbséget nem tudjátok áthidalni. Nem biztos, hogy megéri azonban kockára tenned egy olyan kapcsolatot, amelyben egészen eddig a pillanatig kölcsönösen számíthattatok egymásra. Üljetek le, próbáljatok közös nevezőre jutni, beszéljetek meg mindent, s amennyiben mégsem sikerül a dologgal kapcsolatban egységes álláspontot kialakítani, érdemes elengedni az ügyet és a jövőben másra koncentrálni. Ne hagyd, hogy ilyen apróság miatt veszíts el egy jóbarátot!

IKREK (május 22.–június 21.)

Valaki a környezetedben rendkívül szimpatizál veled, minden fórumot kihasznál arra, hogy imponáljon neked. Először nem tudod mire vélni a váratlan közeledését, hiszen évek óta ismeritek egymást, s eddig nem tapasztaltál ilyesmit. Azt gondolod, talán bebeszéled magadnak az egészet. Miután azonban huzamosabb ideje ezt látod, kezd téged is érdekelni a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bizonyíthassa, igenis lehet közös jövőtök. Mivel eddig alig ismerted, kezdj másként tekinteni rá, hátha felfedezel benne valami bájosat, ami meggyőzhet arról, hogy érdemes figyelni rá. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz?

RÁK (június 22.–július 22.)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekezdtél egy kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz olyan dolog, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel azonban szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, s úgy érzed, hogy kezdenek összecsapni a hullámok feletted. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel egy fontossági sorrendet és annak megfelelően tedd a dolgodat. Menni fog, csak ne ess szét! Legközelebb viszont érdemes lesz jobban átgondolni, mekkora terhet veszel a nyakadba!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Kendőzetlenül kimondod a véleményedet valamivel kapcsolatban, és ezzel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára veszi a dolgot. Mielőtt azonban végképp megromlana közöttetek a viszony egy ilyen apróság miatt, mindenképpen magyarázd el neki, hogy nem őt akartad megtámadni. Hiszen nem csináltál semmi rosszat, csupán kifejtetted az álláspontodat. Okulj azonban a történtekből, és soha ne felejtsd el, hogy minden egyes szónak súlya lehet. Legközelebb fogalmazz óvatosabban!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Kicsit irigykedve nézed mások eredményeit, szeretnél végre te is a sikerben megmártózni. Érdemes azonban belegondolnod abba, mit tettek ezek az emberek azért, hogy valamit elérjenek. Tudod, vajon milyen akadályokkal küzdöttek meg azért, hogy most ott tartsanak, ahol vannak? És te közben mit csináltál? Csináltál bármit is? Vagy csak vártad, hogy a sült galamb berepüljön a szádba? Hidd el, a siker nem jön magától, azért neked is tenned kellene valamit!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje érvényesíteni tudja veled szemben az akaratát, s úgy irányít téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban megelégelted ezt a szerepet, itt az idő tehát a sarkadra állni és hallatni a hangodat azokkal szemben, akik megpróbálnak elnyomni. Fogd azonban vissza magad, nem kell feltétlenül indulatosan vagy arrogánsan felcsattannod, hiszen kulturált formában is tudathatod az érintett személlyel, hogy neked is van saját véleményed. Azért legyél határozott, s akkor sikerülhet tisztáznod mindent!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A mai nap a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis olyan meglepetésekkel halmoz el, amelyek kifejezetten jól esnek neked és növelik az önbizalmadat. Pont a megfelelő pillanatban jönnek ezek a kedves gesztusok, hiszen mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok ki ezt a napot, s a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hiszen a hétköznapok rohanása kevés alkalmat kínál efféle kikapcsolódásra, ma pedig sok mindent pótolhattok. Nem kell különösebben nagy dolgokra gondolni, egyszerűen csak beszélgessetek, tudjatok meg többet egymásról, nézzetek meg egy filmet vagy bújjatok össze egy finom bor társaságában. A lényeg az, hogy csak egymásra figyeljetek!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki semmiképpen nem tudja elfogadni az álláspontodat egy bizonyos dologgal összefüggésben, emiatt lépten-nyomon megpróbál fogást találni rajtad, s mindenbe beleköt. Mivel azonban úgy gondolod, hogy ez a személy túl fontos szerepet tölt be az életedben ahhoz, hogy elmérgesedjen a viszony közöttetek, érdemes leülni vele és megkérdezni, hogy pontosan mi bántja. Amennyiben ő is hasonlóképpen érez veled kapcsolatban, nyitott lesz arra, hogy beszéljetek, s megoldjátok a konfliktushelyzetet, hiszen maga is úgy gondolja, hogy nem érdemes minden butaság miatt összeveszni!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, s akármerre próbálsz mozdulni, nem tudsz továbblépni, így be kell látnod, hogy segítségre szorulsz. Keress a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz, s aki nem fog visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel. Ezúttal sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad valakire, aki kétségkívül érti a dolgát. Ha ketten vagytok, sokkal könnyebben boldogultok, te pedig hálás lehetsz a megmentődnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válaszd ki azt az embert, akitől segítséget remélhetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Vállaltál egy feladatot, amit mostanra nagyon megbántál, hiszen rengeteg idődbe és energiádba kerül, hogy a tőled megszokott módon megfelelj a kihívásnak. Ám most már nincs visszaút, muszáj végigcsinálni a dolgot. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess vele és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen ügyre koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképpen tapasztalt is vagy, s pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni a megkezdett úton! Hajrá!

HALAK (február 20.–március 20.)

Borzasztóan kimerítő, már-már megoldhatatlannak tűnő akadályoktól sem mentes feladattal küzdesz, de sikerül befejezned, azonban ez minden erődet igénybe veszi. Mivel elfogytak az összes tartalékaid, ezért itt az ideje annak, hogy ismét feltöltődj. Ma már ne csinál semmit, pihend ki magad, s készülj fel a következő esztendőben várható újabb kihívásokra! Holnap itt a szilveszter, bulizz egy jó nagyot, s ne törődj semmivel! Jövőre meg jön, aminek jönnie kell, s ráérsz majd akkor törni a fejed azon, hogy mit tegyél, amikor szembesülsz egy-egy nehéz feladattal.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!