Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 29.: a Szüzek könyékig érintettek egy bizonyos dologban, a Halaknak érdemes rendszerbe foglalniuk a teendőiket

Napi horoszkóp december 29.: a Szüzek könyékig érintettek egy bizonyos dologban, a Halaknak érdemes rendszerbe foglalniuk a teendőiket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

Mostanra jöttél rá arra, hogy mások gyakorlatilag egyfajta mentőövként tartanak számon az életükben, vagyis csak akkor vesznek elő, ha szorult helyzetükben kapálóznak. Ez egyrészt hatalmas felelősségvállalás a részedről, másrészt érdemes végiggondolnod, hogy vajon az emberi értékeid is érdeklik-e őket ugyanannyira, mint amennyire a segítőkészséged, hogy te, magad vajon fontos-e számukra. Mivel azonban senki nem szereti, ha kihasználják, épp ezért érdemes meghúznod a jövőben egy határvonalat annak érdekében, hogy a felszabadultság érzésével, mindenféle nyomásoktól mentesen élhesd az életed. Mindenki a sajáf sorsának a kovácsa, te pedig nem menthetsz meg mindenkit mindentől, ezt ne feledd!

BIKA (április 21-május 20)

Hatalmas benned a versenyszellem, számodra fontos célért küzdesz ugyanis, amelytől szinte egyáltalán nem tudsz elvonatkoztatni, ez pedig kissé beszűkíti a gondolkodásmódodat. Nem biztos azonban, hogy jó taktikát alkalmazol, ha csak a saját fejed után mész és nem hallgatsz a körülötted élők által adott tanácsokra, könnyen lehet ugyanis, hogy olyasfajta tapsztalattal bírnak, amely csakis hasznodra válhat a nagy versenyhelyzetben. Gondolkodj el azon, hogy kissé tágítva a látókörödet, miféle pozitívumokat tudsz hozzáadni a majdnan elért célodhoz, ehhez pedig érdemesebb nyitott szemmel járnod!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, egy, a múltban történt esemény túlságosan rányomta a bélyegét a jelenlegi életedre is, ez a csalódás pedig túl nagy teret kap a mindennapjaidban. Amennyiben azonban hosszútávon szeretnél boldog lenni, abban az esetben érdemes egyszer, s mindenkorra magad mögött hagynod ezt a bizonyos negatív emléket és új kapukat döngetned. Miért ne lehetnél te is boldog? Add meg magadnak az esélyt, hisz olyanról bizonyára nem hallott még senki sem, hogy a múlt negatív tapasztalásaiból táplálkozó emberek felhőtlenül boldogok voltak a jelenlegi életükben, nem igaz? Merj hinni magadban!

RÁK (június 22-július 22)

Noha az esetek túlnyomó részében szereted a kiszámíthatóságot, ma mégis olyan kalandban lehet részed, ami kimozdít a megszokott komfortzónádból. Az első pillanatban megijeszt az, hogy az adrenalinszinted megugrik, amennyiben azonban képes vagy a helyükön kezelni a dolgokat, abban az esetben arra is lehetőséged lesz, hogy páratlan élményekkel gazdagodj. Ne arra összpontosíts, hogy mennyi kockázat van a dologban, sokkal inkább érdemes azt szem előtt tartanod, hogy jó eséllyel mennyi boldogsághormont kaphatsz a kalandból! Élj a mának!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp imponálni szeretnél valakinek, aki egyszerűen nem akarja észrevenni a jelenlétedet sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, mert kezdesz kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Ha azonban kicsit visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Talán ha egy picit tartózkodóbb vagy és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás megszerezned a kiszemelt áldozatot sem. Hidd el, a kevesebb néha sokkal több!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiről szerzel ma tudomást, amiben könyékig érintett vagy te is, így érdemes minden más, halasztható programot félretenned és erre a bizonyos dologra összpontosítanod. Mindenképp érdemes utánajárnod a rejtélynek, arra azonban igyekezz odafigyelni, hogy az értékrendeden belül lavírozz el, hiszen semmi sem lehet olyan fontos, hogy amiatt túllépj bizonyos határokat. Járj utána először annak, hogy valóban hiteles-e a forrás, amelyből erednek az információk, majd fizikailag is vedd elő a nagyítódat annak érdekében, hogy kideríthesd, mi a te szereped a helyzetben és miképpen tehetsz a sikerekért! Légy résen és járj nyitott szemmel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rengeteg energiád fekszik abban, hogy most joggal arasd le a babérokat egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Úgy érzed ugyanis, hogy abszolút megdolgoztál a sikerért, épp ezért büszke lehetsz magadra. Egész nyugodtan zsebeld tehát be az elismeréseket, de arra ügyelj, hogy ne süppedj bele a nagy ünneplésbe, hisz az könnyen elveheti a józan ítélőképességedet. Milliónyi teljesítésre váró küldetéssel nézhetsz szembe, amelyek a meglévőnél sokkal nagyobb sikereket hozhatnak. Ne ülj tehát sokáig a babérjaidon, hisz várnak a meghódításra váró hegyek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé pesszimista vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem-igen látod a sikert a dologban, emiatt a lelkesedésed is elég gyengének mondható. Általában nem szoktál eleve fenntartásokkal nekiállni egy-egy projektnek, most azonban számodra is megmagyarázhatatlan okoknál fogva mégis több benned a hezitálás. Amennyiben tehát nem sikerül meglátnod a fantáziát a dologban, abban az esetben ne is rugaszkodj el, hisz felesleges energialeadás az, ha lekesedés nélkül, gyakorlatilag csak vonszolod magad a helyzetben. Ne aggódj, jön majd egy olyan projekt, amelyben abszolút látod a fantáziát és akkor bizony nem is lesz számodra kérdéses a siker!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira segítőkész veled, hogy már-már gyanút ébreszt az, ahogy folyton körülötted legyeskedik, hogy mindenáron segítő jobbot nyújtana. Épp ezért mivel könnyen elképzelhető, hogy az illető később kamatostul kéri vissza azt, amit most ad neked, érdemes mérlegelned, hogy szeretnél-e valakinek az adósa maradni. Járj nyitott szemmel, gondolkodj józan ésszel és tudd meglátni, ha valakinek esetleg hátsó szándéka van!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, az elmúlt időszak hajtása után kissé el vagy fáradva lelkileg és fizikailag is, nem igazán tudod tartani a tempót, nemcsak a kötelezettségeket, de a közösségi programokat illetően sem. Épp ezért eljött az idő, amikor meg kell húznod azt a bizonyos határvonalat és mielőtt negatív következményekkel járna az az eszeveszett rohanás, amir csinálsz, ideje szabadságra küldened magad az elkövetkezendő néhány napra. Hidd el, bármit is teszel vagy tettél már le az asztalra, ha belebetegszel, akkor teljesen mindegy bármiféle, eddig elért eredmény! Adj esélyt magadnak a regenerálódásra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra fontos személlyel kerülsz konfliktus helyzetbe, nézeteltérésetek oka pedig nem más, mint egy harmadik fél, aki a kialakult helyzetet generálta. Mielőtt tehát nagyon heves vitába bocsátkoznátok, gondolkodj el rajta, hogy ez a bizonyos harmadik fél érdemes-e arra, hogy miatta összevessz egy számodra kiemelten fontos emberrel, aki más helyzetben az első helyeken szerepel az életedben. Könnyen lehet hogy az illető csak manipulálni próbál mindkettőtöket, épp ezért úgy játsszátok le ezt a játszmát a vitapartnereddel, hogy közben nem veszítitek el a józan eszeteket és a barátságotok is megmarad!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé kesze-kuszán működnek a dolgok körülötted, sokszor nehéz a fonalat tartanod, emiatt gyakran csak a semmibe rohansz. Mielőtt tehát ismét hasra esnél, igyekezz a mai napot arra szánni, hogy összeszeded a gondolataidat és kicsit rendet teszel az életed ezen szegmenségben. Amennyiben nem parancsolsz ugyanis megálljt a nagy káosznak, abban az esetben jó eséllyel elbukhatsz minden eddig befektetett energiát és kudarcot vallva, szomorúan ballaghatsz el. Ugye ezt te sem akarod? Eljött tehát az idő, amikor össze kell szedned magad ahhoz, hogy ne kerülj ki vesztesen a helyzetből!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!