Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 29.: a Rákok számukra fontos célt szeretnének elérni, a Szüzek ügyei a terveik szerint alakulnak

Napi horoszkóp december 29.: a Rákok számukra fontos célt szeretnének elérni, a Szüzek ügyei a terveik szerint alakulnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 23.: a Bikáknak érdemes kevesebb teendőt magukra vállalniuk, a Halak átadhatják magukat a romantikának

A hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

A környezetedben egyre több olyan személy van, aki manipulatívan kíván előrébb jutni és az akaratát érvényesíteni másokon, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, hiszen el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek ennek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, ha ugyanis rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, akkor bizony jó eséllyel mindenre hajlandóak lesznek azért, hogy ártsanak neked. Hidd el, nem érdemes belemásznod abba, amihez nincs közöd, ne bonyolítsd az életedet, ha nem muszáj! Mindenki a maga sorsának kovácsa, te csak a saját utadat próbáld egyengetni!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapjára abszolút tudatosan semmiféle, nagyobb volumenű feladatot nem vállaltál, hiszen szeretnél egy kis pihenést beiktatni, az elmúlt napokban ugyanis teljesen lemerültél, így tehát a minimális cél a mai nap túlélése, a halaszthatatlan ügyek lezárása, majd jöhet a pihenés. Készülj a szilveszterre, hívd át a barátnőidet, tervezzétek meg, hogyan fogjátok búcsúztatni az óévet, próbáljatok ki többféle sminkeket, válasszatok együtt dögös ruhákat, egyszóval adjátok át magatokat a bulhangulatnak. Azért ne feledkezz meg a folyamatban lévő ügyeidről se feledkezz meg, hiszen szilveszterig van még két nap, addig pedig bőven akad tennivaló!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenképp szeretnél valakit jobb belátásra bírni egy bizonyos dologgal kapcsolatban a hét utolsó napján, az elképzeléseitek azonban cseppet sem egyeznek. Nem érdemes ráerőszakolnod az akaratodat, amennyiben neki más a célja, abban az esetben állj a saját lábadra és indulj el a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodni, s együtt haladni, tanulj meg egymagad boldogulni. Mégsem élheted elvégre az egész életedet úgy, hogy mindig csak a környezeted szempontjaira figyelsz!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan szeretnéd az általad kitűzött célt elérni a hét utolsó munkanapján, mindennek ellenére azonban semmiképp nem vagy hajlandó alkalmazkodni a körülményekhez. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd az egész a saját rovásodra menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni úgy, ahogyan szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy minden körülmények között ragaszkodsz-e a saját elképzeléseidhez, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, s bizonyos esetekben hajlandó vagy-e másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni. Mindez a saját érdeked, ennek megfelelően dönts tehát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szilveszter előtt néhány nappal mindenképp szeretnél minden, már megkezdett feladatoton túlesni, ennek érdekében gyakorlatilag eszeveszetten kapkodsz, melynek eredményeképp a hét utolsó munkanapján kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Mivel túllépted az engedélyezett sebességhatárt, itt az idő, hogy a fékre lépj és addig lassíts, amíg a túlzott ügybuzgásodnak nem lesz rossz vége. Mostanra ugyanis már semmire nem tudsz megfelelően koncentrálni, hibát hibára halmozol, ennek pedig abszolút semmi értelme. Fogadd el, hogy neked is vannak határaid, véges az energiaraktárad és mellesleg te sem vagy tökéletes. Lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A két ünnep között végre a terveid szerint alakulnak a folyamatban lévő ügyek, nem kell folyamatosan amiatt frusztrálnod magad, mi lesz, ha egy váratlan hiba miatt meghiúsul a terved. Épp ezért most nyugodtan visszavehetsz a tempóból, nem kell végre úgy hajtanod magad, mintha az életedért küzdenél, így másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne kötelelező jellegű dolgokkal foglalkozz és főleg ne vállalj újabb feladatokat. De csak óvatosan, mert a jelenleg futó ügyeid nincsenek teljesen lezárva, bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, ami mindent megváltoztathat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakit nagyon hibásan ítélsz meg a hét utolsó munkanapján, mindannak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt borzasztóan csalódott vagy, hiszen jócskán félreismerted az illetőt, ráadásul vele kapcsolatban magadat is becsaptad, mindenképpen hinni akartál ugyanis benne. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, olyannak, amilyen, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben mindenáron szeretné elérni a célját, ennek érdekében az is teljesen hidegen hagyja, hogy buldózerként gázol át másokon. Mivel ez az attitűd teljesen távol áll tőled, épp ezért nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni az illetővel, hiszen örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utadat járod és nem vegyülsz még csak hasonló társasággal sem, ahol szinte biztosan eleve elrendelt a szereped. Mindenképp a saját boldogságodat helyezd előtérbe, ne az ilyesfajta emberekre koncentrálj!

NYILAS (november 23-december 21)

Vízválasztóhoz érkezel a hét utolsó munkanapján, amikor végre kiderül, hogy merre is érdemes továbbmenned. Ha szemfüles és talpraesett vagy, akkor bizony sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy nem mások szándékai, hanem kifejezetten a te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok. A saját sorsodnak magad vagy a kovácsa, ezért elsősorban arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb döntés. Azzal pedig, hogy az ismerőseid mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e a veled vagy nem, ne törődj. Csak magadra koncentrálj és arra, hogy a lehető legtöbbet hozz ki minden helyzetből!

BAK (december 22-január 20)

Roppant eredményorientált vagy, rendkívül megoldáscentrikusan gondolkodsz, ezúttal mégis késik az eredmény, amit igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem jön egyetlen csettintésre a siker, még nem kell feladnod, nem kell lehúznod a rolót és csalódottan elkullogni, kellő akaraterővel és kitartással ugyanis a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben most megfutamodsz, abban az esetbeb soha nem fogod megtudni, milyen közel jártál a célhoz, épp ezért bízz magadban és menj tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzes, megtaláltad a helyed a világban, jól érzed magad a bőrödben, hiszen minden a terveid szerint alakul. Vannak azonban a környezetedben olyan emberek, akik megpróbálnak beleszólni az életedbe, folyton jó tanácsokkal látnak el, s kéretlenül ott lihegnek a sarkadban annak érdekében, hogy elbizonytalanítsanak. Van azonban egy pont, amikor mindennek megálljt kell parancsolni, ez pedig a hét utolsó munkanapján érkezik el, amikor a sarkadra állhatsz és a tudtukra hozhatod, hogy köszönöd, de abszolút nincs szükséged semmiféle életvezetési tanácsra, azt ugyanis, ahol most tartasz, csakis a saját erődből érted el. Ne engedd, hogy a nyomulásukkal a fejedre nőjjenek, te csak menj tovább az utadon és ne foglalkozz semmi mással!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád elég közelálló személy megbánt valamivel a hét utolsó munkanapján, ami érthető módon hatalmas csalódást okoz neked, emiatt úgy érzed, a jövőben nem is akarsz szóba állni vele. Az illetőt viszont nem zavarja a dolog, s nemigen érdekli, hogy mekkora fájdalmat okozott neked. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanulhattad, hogy a kapcsolataid építése során szükség van bizonyos óvatosságra, ezen az ügyön viszont már csak a saját érdekedben is lépj túl, de mindenképpen okulj belőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Kép

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Kép

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Kép

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!