Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 29.: a Kosok váratlan lehetőséget kapnak, a Rákok kellemesen csalódnak valakiben

Napi horoszkóp december 29.: a Kosok váratlan lehetőséget kapnak, a Rákok kellemesen csalódnak valakiben
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

Az év végének közeledtével rájössz, hogy tulajdonképp eléggé megvisel az a monotonitás, amiben a mindennapjaid éled, és ez már-már a teljes kiégéssel fenyeget. Szeretnél kilépni ebből, és most váratlan lehetőség is adódik rá. Ez egy soha vissza nem térő alkalom, amely magában rejti a nagy kiugrás lehetőségét, ezért feltétlenül ragadd meg. Új kalandba vághatsz, s olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyek színt hoznak a szürke mindennapokba. Ne hezitálj, hanem cselekedj, mert ha bizonytalankodsz, lehet, hogy évekig várhatsz a következő hasonló lehetőségre.

BIKA (április 21-május 21)

Túl vagy egy nagyon hajtós időszakon, és most végre kifújhatod magad, s nem kell görcsösen küzdened azért, hogy letudd a napi feladataidat. Így jut időt azokra a dolgokra is, amelyek valóban érdekelnek, de nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendőid közé. Szentelj most ezekre a korábbinál sokkal több figyelmet, hiszen ezúttal megengedheted magadnak, hogy kicsit a saját kedvteléseinek is élj. Mindenkinek szüksége van efféle kikapcsolódásra és ezt te is megérdemled.

IKREK (május 22-június 21)

Akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor végképp nem számítottál rá. Az igazat megvallva igencsak kapóra jött, mert egy bizonyos dologgal kapcsolatban tanácsra szorulsz. Régóta vívódsz ugyanis egy ügyön, fogalmad nincs, mit kellene tenned, s reméled, hogy az illető segít megoldani a problémás szituációt. Lehetséges, hogy ez valóban így lesz, de ne hozd olyan helyzetbe, hogy magára kelljen vállalnia helyetted a döntés felelősségét. Érd be annyival, hogy megosztja veled a gondolatait, azután magad határozd el, hogyan legyen tovább.

RÁK (június 22-július 22)

Kellemesen csalódsz valakiben, akiről eddig nem volt igazán jó véleményed, bár alig ismerted. Most viszont egy váratlan szituációban melléd állt, amire egyáltalán nem számítottál. A világ tele van értékes emberekkel, ami ezúttal is megmutatkozott. Ezért légy óvatos, amikor bárkiről is véleményt mondasz, mert könnyen kiderülhet, hogy tévesen ítélkezel. Ebben az esetben ráadásul az sem kizárt, hogy a dolognak folytatása is lehet. Adj egy esélyt az illetőnek, hátha közelebb kerültök egymáshoz. Nyugi, nem kell elkötelezned magad az első pillanatban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntéseidet, mert nem néznek ki annyit belőled, hogy önállóan is képes vagy élni az életedet. Éppen ezért most eljött a megfelelő alkalom arra, hogy felállj és tudasd mindenkivel: te is szuverén személyiség vagy, akire rá lehet bízni, hogy határozzon arról, a számára mi a jó. Bátran mond el, hogy eddig sem volt szükséged életvezetési tanácsokra, mert átlátod a dolgokat, felismered az összefüggéseket, s tisztában vagy azzal is, hogy amennyiben rosszul ítéled meg a helyzetet, neked kell viselned a következményeket. Ha elhasalsz, az neked fog fájni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az élet olyan helyzetet teremt, amikor komoly döntést kellene meghoznod, de egyenlőre fogalmad sincs, mitévő legyél. Egyelőre csak azt tudod, hogy bármit lépsz, az fájni fog. Ez a tipikus helyzet, amikor mindössze azt döntheted el, hogy melyik ujjadat harapd meg. De azért nem mindegy, hogy mennyire fog fájni, s rajtad kívül még kinek fog fájni. Szóval még gondolkodj el a dolgon, s próbáld megtalálni a magad és a környezeted számára legkevésbé kellemetlen megoldást. Essél túl mielőbb a dolgon, s utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem lép könnyen túl olyan dolgokon, amelyek sokat jelentenek a számára. El kell azonban fogadnod, hogy semmi nem tart örökké, s aminek véget kell érnie, az – tetszik, nem tetszik – a te szándékaid ellenére is véget fog érni. Ha helyzet úgy hozza, törődj bele, hogy veszítettél, mert visszamenőleg már semmin nem lehet változtatni. Vond le a megfelelő tanulságokat, vegyél egy nagy levegőt és lépj tovább. Ne ragadj bele a múltadba, hanem inkább a jövődet próbáld építeni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Igent mondtál egy bizonyos felkérésre, amiről az első pillanatban nem is sejtetted, hogy mekkora felelősséggel jár majd. Ráadásul szembesülnöd kell azzal, hogy nem is olyan egyszerű feladatot vállaltál magadra, mert sorra jönnek a váratlan akadályok. De semmi baj, csak először fejben rendezz el mindent, s ha úgy látod, hogy egyedül nem boldogulsz, kérj bátran segítséget olyan személyektől, akik hasonló helyzetben már sikerrel jártak. Nem kell neked mindent újra felfedezni, mert ezzel csupán az idődet vesztegeted, támaszkodj inkább a mások tapasztalataira!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretnél valami nagy dolgot elérni, de első nekifutásra levered a lécet, ami eléggé elkeserít, és a legszívesebben feladnád az egészet. Pedig lehet, csak arról van szó, hogy felelőtlenül túl nagy fába vágtad a fejszédet, miközben tudnod kellett volna, hogy ekkora feladatra egyelőre nem vagy felkészülve. Ezért érdemes visszafogni magad, és csak olyasmibe kezdj bele, amit a jelenlegi ismereteid birtokában jó eséllyel képes vagy sikerre vinni. Ne akarj túl sokat, mert annak csúfos bukás lehet a vége. Inkább légy türelmes, gyűjtsd a tapasztalatokat, s meglátod, hamarosan nem lesz olyan akadály, amelyet ne tudnál megugrani!

BAK (december 22-január 20)

A mai napot arra szánod, hogy behozd a lemaradásodat és befejezd azokat a munkákat, amelyeket már régóta halogatsz. Nem érdemes azonban kapkodni, mert annak nem lesz jó vége. Maradj a képességeid szabta határokon belül, s ne akarj csodát tenni. Ha azonban összeszeded magad, még az is elképzelhető, hogy mindennek időben a végére jutsz, és akkor megkönnyebbülten hátradőlhetsz. Ha nem frusztrál semmi, még az alvás is jobban esik majd.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyre sikeresebb vagy abban, amit csinálsz és ez roppant nagy elégedettséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad, és szilárd meggyőződésed, hogy semmi nem állhat az utadba. Kicsit lazíthatsz ugyan, de azért ne bízd el magad: bár most szalad veled a szekér, azonban bármikor belefuthatsz egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke, és akkor oda a sok munka. Szóval figyeld, mi történik körülötted, hogy bármilyen váratlan eseményre képes legyél gyorsan reagálni.

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közelálló ember kéri ki a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de gyorsan kiderül, hogy te másként ítéled meg a helyzetet. Az illető emiatt az első pillanatban igencsak felháborodik, mert zokon veszi, hogy nem osztod az álláspontját. Ez a kettőtök további viszonyára is hatással lehet, így a sértődést elkerülendő magyarázd meg, miért gondolkodsz az adott ügyről másként. Semmiképpen nem kell ebből presztízskérdést csinálnotok, mert az egész nem ér meg annyit, hogy rámenjen a kapcsolatotok. Inkább beszéljétek meg békében, azután lépjetek tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!