Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 29.: a Bikák fajsúlyos döntés előtt állnak, a Mérlegek zsúfolt nap elé néznek

Napi horoszkóp december 29.: a Bikák fajsúlyos döntés előtt állnak, a Mérlegek zsúfolt nap elé néznek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas információkkal szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 29.

KOS (március 21.–április 20.)

Akad valaki a környezetedben, aki mintegy őrangyalként áll a hátad mögött, s arra figyel, mikor szorulsz segítségre és mikor állhat ki érted. Te azonban ahelyett, hogy értékelnéd a dolgot, teherként éled meg azt, hogy az illető folyamatosan beleszól mindenbe olyasmivel kapcsolatban is, ami kizárólag a te dolgod lehet. Mielőtt azonban meggondolatlanul megbántanád, tekints úgy a helyzetre, hogy ezúttal valaki csak jót akar neked, s nem ártó szellemként kíván befolyásolni. Nem akar semmi rosszat, kizárólag a te érdekeidet tartja szem előtt. Különösen szerencsésnek mondhatod magad, hisz nem mindenkinek van egy ilyen őrangyala, aki minden lépését vigyázza!

BIKA (április 21.–május 21.)

Régóta halogatsz egy elég súlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan mondanod kellene ezzel kapcsolatban valamit. Mielőtt azonban végleges elhatározásra jutnál, sorakoztass fel magadban minden érvet és jól gondold végig, milyen lépésnek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül dűlőre jutnod, ne késlekedj, s mond ki, amit gondolsz. Merd vállalni őszintén a véleményedet, és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki az ügy mellett! Nehogy az első pillanatban megfutamodj, hanem higgy magadban: nem véletlenül jutottál éppen erre a konklúzióra, s meg tudod csinálni a dolgot!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki szinte sportot űz abból, hogy a mások által elvégzett, gyakran igen sok áldozattal járó munkának mindig ő arathassa le a gyümölcsét. Azt gondolja, így is lehet boldogulni. Mindezt pedig olyan szemérmetlenül csinálja, hogy az már mindenki számára feltűnik, és ezt már te is roppant kínosnak találod. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, neked is megvan a lehetőséged arra, hogy lerántsd az illetőről a leplet, ám ebben az esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel egy olyan konfliktushelyzetben, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképpen érdemes végiggondolnod, számodra mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint közvetlenül a dolog, nem lenne bölcs lépés beleavatkozni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, s bárhogyan is igyekszel szabadulni tőle, egyszerűen időről időre ismét felszínre tör és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztázni magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni saját magaddal, nagy tehertől szabadulhatsz meg, ami jelentősen befolyásolhatja majd a jövődet is. Éppen ezért gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban tudsz majd aludni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Pillanatnyi figyelmetlenséged miatt kellemetlen szituációba kerülsz, és ebből csak hosszas magyarázkodás útján fogsz tudni kikeveredni. Ez elég sok energiádat felemészti és a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Most úgy érzed, nincs már kedved semmihez. De nem ez a megfelelő hozzállás, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy bizonyos helyzetekben kudarcot vall. Törődj bele, hogy te sem vagy tévedhetetlen, s ha esetleg melléfogtál – ez tényleg másokkal is megesik –, vess be mindent, hogy az adott helyzetből a lehető legjobbat hozhasd ki. Ha így teszel, hidd el, nem lesz okod szégyenkezni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egy kis leleményességgel a mai napon lehetőséged adódik arra, hogy még azelőtt lezárhass egy folyamatban lévő ügyet, mielőtt az tovább bonyolódna. Ehhez azonban be kell vetned apró női praktikákat is, és akkor talán könnyebben érheted el a kívánt célt. Ám az csak a végén derül ki, hogy megérte-e az erőfeszítést a dolog. A kockázatok ellenére mégis jó ötletnek tűnik, ha lépsz valamit, hiszen sosem tudhatod, mi mindent hozhatsz ki ebből a helyzetből, éppen ezért tegyél meg minden tőled telhetőt, s akkor lelkiismeret-furdalás nélkül mondhatod majd el, nem rajtad múlott a siker. Amennyiben végül mégsem számodra kedvezően alakulnak a dolgok, az azt jelenti, hogy valamit hibásan értékelték, de bátran fuss neki még egyszer!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatot kellene ugyanis jó színvonalon megoldanod. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helytállj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha megfelelően koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, bizonyos lehetsz a sikerben, meg abban is, hogy a teljesítményedről sokáig beszélni fognak! Ezért szedd össze magad és cselekedj, mert bizonyos lehetsz benne, hogy nincs számodra megugorhatatlan akadály!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Kissé csalódott vagy, mert a környezeted annak ellenére sem vesz komolyan, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, és számos alkalommal bizonyítottad a rátermettségedet. Ráadásul rendelkezel olyan tudással, amellyel mások nem. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy ismerjék el végre a képességeidet. Nem kell álszerénynek lenned, hiszen éppen elégszer megmutattad már, hogy ha nekiveselkedsz, mi mindent tudsz produkálni.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Ha ma a megfelelő tempóban haladsz, akkor olyan programokon is részt vehetsz, amelyekre hosszú ideje nem jutottál el. Rendszerezd a tennivalóidat és annak megfelelően végezd el a feladataidat, és akkor semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba. De akkor se ess pánikba, ha valamilyen váratlan dolog szakad a nyakadba. Amennyiben eléggé összefogott vagy, mindent le tudsz zárni, s délután már szabad emberként élvezheted az életet egy finom tea vagy egy pohár bor és a barátaid társaságában!

BAK (december 22.–január 20.)

Belekerülsz egy szituációba, amelyben első pillanattól kezdve eléggé kényelmetlenül érezted magad, de kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyedet. Próbáld a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények befolyásoljanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére. Ne halogasd tovább a dolgod, zárd le végre, s lépj tovább. Gondolj arra, hogy mindjárt itt a szilveszter, amikor teljesen kikapcsolódhatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy érzed, hiába teljesítesz a maximumon, s annak ellenére, hogy a saját meggyőződésed szerint profin dolgozol, valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek a magyarázatára, az idők végezetéig főhetsz a saját levedben, hiszen az égvilágon semmi nem fog történni. Helyesebben teszed, ha leülsz végre az illetővel és megpróbálod tisztázni vele, mi a baja, s szerinte min kellene változtatnod ahhoz, hogy ne csak az örökös kifogásait hallgasd.

HALAK (február 20.–március 20.)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy ezért, miközben pontosan tudod, hogy ezen az úton neked egyedül kell végigmenned. Hiába a sok szurkoló, ez kizárólag a te ügyed: tiéd lesz a dicsőség – vagy te viseled egy esetleg hibás döntés összes következményét. De ez ne rettentsen vissza, bátran menj tovább a megkezdett úton, hiszen nemes célért küzdesz, s ha eléred, méltán lehetsz büszke magadra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!