Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 28.: a Kosok behozhatják a lemaradásukat, a Rákok végre kikapcsolódhatnak

Napi horoszkóp december 28.: a Kosok behozhatják a lemaradásukat, a Rákok végre kikapcsolódhatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap végre alkalmas lehet arra, hogy behozd a lemaradásod még azelőtt, hogy rád köszönt az év vége. Épp ezért használd ki a lehetőséget és vess számot azzal, hogy minek érkezett el a határideje és mi az, amit átvihetsz a következő évre. Hidd el, sokkal kevésbé fogsz éjszakánként álmatlanul forgolódni az ágyadban, ha minden égető tehertől sikerül megszabadulni! A nap hátralévő részében aztán érdemes áthívnod a legjobb barátnődet egy finom kávéra, hisz vele mindenről tudsz fesztelenül beszélgetni!

BIKA (április 21-május 20)

Hajlamos vagy túlzásokba esni és a határaidat túllépni csak azért, hogy mások egyenrangú partnerként partnerként kezeljenek egy-egy szituációban. Ezt a bizonyítási vágyat azonban sokan használják ki körülötted, így előbb-utóbb szinten automatikussá válik az, hogy felhasználnak a céljaik eléréséhez, hisz tudják, hogy bármire képes vagy annak érdekében, hogy emberszámba vegyenek. Az év végéhez közeledve azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat: meddig tart a mindenkitől elvárható segítségnyújtás, s mikor következik be az a helyzet, amikor egyértelműen kihasználnak. Érdemes erre odafigyelned, csakis a saját érdekedben!

IKREK (május 21-június 21)

Bár úgy indulsz neki valaminek, hogy magad sem nagyon bízol a sikerben, mégis ha megfelelő taktikát tudsz kidolgozni, esetleg még a körülötted lévőket is bevonod a dologba, jól sülhet el a dolog. Bízz magadban, hisz az elmúlt időszakban annyi tapasztalatot szereztél, amellyel a kisujjadból ki tudod rázni a megoldást. Ne hagyd magad befolyásolni, csak menj a megkezdett úton és légy magabiztos! Hidd el, menetközben minden a helyére kerül majd!

RÁK (június 22-július 22)

Intenzív, dolgos napokat tudhatsz magad mögött, számodra a karácsony abszolút nem a pihenésről, a nagy sütievésekről, az ejtőzésről szólt, sokkal inkább arról, hogy kiszolgálj másokat és mindenki arcán maradéktalanul elégedett mosolyt láss. Mostantól azonban ennek vége, neked is jár a pihenés, épp ezért nyugodtan add át magad a kikapcsolódásnak, hisz az én-idő legalább olyan fontos, mint az, hogy mások boldogok legyenek körülötted. Koncentrálj magadra, menj el shoppingolni, keress egy jó masszázsszalont, találj olyan elfoglaltságot, amiről azt érzed, hogy kicsit felöltődhetsz általa. Hidd el, minden és mindenki megvár, te csak a saját lelki épülésedre fókuszálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az életed egy nagy, hullámvasúton történő utazás, amelynek során épp egy elég rizikós szakaszhoz értél. Viszonylag nagy kockázatot kell ugyanis hoznod annak érdekében, hogy irányban maradhass és ne ess ki ebből a bizonyos kocsiból, ehhez pedig sem kedved, sem energiád nincsen már. Borzasztóan fárasztónak találod ugyanis azt, hogy mindig éberen kell figyelned, hogy sosem ereszthetsz le és kapcsolódhatsz ki felhőtlenül, hisz akkor nagy eséllyel kudarcba fullad minden. Ezen a ponton tehát érdemes elgondolkodnod, hogy mindenáron menned kell-e még egy további kört ezen a bizonyos hullámvasúton, avagy bátran úgy döntesz, hogy kiszállsz és egy kevésbé kockázatos életet választasz. A döntés a te kezedben van, minden csak azon múlik, hogy menyire vastag a krétád, amivel meghúzod a határvonalat! Légy bátor!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Együtt kell ma működnöd valakivel, aki nálad jóval nagyobb tapasztalattal bír, amit minden lépésnél éreztet is veled, neked pedig egyre inkább fogy a magabiztosságod és a sikerbe vetett hited. Így azonban nem fogtok tudni semmifajta pozitív eredményt elérni, épp ezért érdemes leülnöd az illetővel és tisztáznod, hogy mik az aggályaid. Másképp ugyanis nem fog menni a hosszútávú együttműködés sem, amely automatikusan felelslegessé teszi az erőfeszítéseiteket. Amennyiben az illető nyitott és intelligens, be fogja látni, hogy így valóban semmi értelme a dolognak, hisz egy focimeccset sem egyedül játszik le valaki, kellenek olyan csapattársak, akik adott esetben a gólpasszt adják!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Felelősségteljes döntés előtt állsz, s mivel nem szeretnéd semmiképp elhibázni a dolgot, így félsz kimondani a végső szót. Mindemellett azzal is pontosan tisztában vagy, hogy hamarosan le kell zárnod azt, ami most már csak hátráltat és mintegy fojtogatva telepszik rá a mindennapjaidra. Mivel azonban az áldozat szerepét nem akarod sokáig játszani, gyorsan döntsd el, mi a célod, s hogyan zárd le azt az ügyet, ami már semmi jóval nem kecsegtet. Hidd el, sokkal kevesebb álmatlan éjszakád lesz, ha ki mered végre mondani, hogy fekete vagy fehér!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma olyan szituációba kerülhetsz, ahol nem lesz más választásod, mint bátran felvállalni a véleményed, mégha ezzel fel is borzolod a kedélyeket néhány emberben. Érthető módon nincs is nagyon ínyedre a dolog, mivel azonban nem maradt más választásod, így vedd elő azt a diplomáciát, amely különösen jellemző rád és egész nyugodtan foglalj állást. Légy határozott, ugyanakkor kerüld el a "ki, ha én nem" kommunikáció látszatát, hisz azzal csak ellenszevet válthatsz ki másokból, ráadásul nagy valószínűséggel a szavaid is hitelüket veszíthetik. Hidd el, a kevesebb néha több!

NYILAS (november 23-december 21)

A két ünnep között hirtelen rizikós helyzet adódik, ahol minden leleményességedre és talpraesettségedre szükséged lehet annak érdekében, hogy ne dőljön dugábba hirtelen minden. Mivel elég életrevaló ember hírében állsz, épp ezért most is a helyén van az eszed, pontosan tudod tehát, mit kell csinálni ahhoz, hogy visszafordítsd a vízesés felé sikló csónakot. Pontosan ez az oka annak, hogy annyian megbíznak benned, hogy felelősségteljes feladatokat kapsz, hisz mindig tudod, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy nyerő ember lehess. Természetesen az élethez szerencse is kell, te pedig nem panaszkodhatsz, a mellékelt ábra szerint ugyanis egészen jóban vagy Fortuna istennővel!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan nem vagy az az első kudarc után megfutamodó ember, ma mégis azt érzed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy nem érdemes erőltetned, hisz akárhányszor fogsz nekifutni, mindig visszapattansz majd róla. Mielőtt azonban végleg feladnád a dolgot, nem ártana leülni és végiggondolni, mit és hogyan kellene máshogyan csinálni ahhoz, hogy az események olyan fordulatot vegyenek, ami elvezet a célodig és nem fullad kudarcba a harmincharmadik próbálkozásod is. Amennyiben ugyanis most feladod, soha nem fogod megtudni, mi lett volna, ha továbbmész, s akkor milyen véget érhetett volna az ügy. Állj fel, porold le magad és indulás tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mielőtt belevágsz valamibe, mindig szeretsz meggyőződni arról, hogy minden tökéletes, több, lehetséges megoldókulccsal rendelkezel arra az esetre, ha véletlenül porszem kerülne a gépezetbe. Ez azonban elég fárasztó, megállás nélkül görcsösen koncentrálni, egy percre le sem venni a szemed a történésekről. Próbálj meg lazítani, lejjebb engedni az önmagad felé támasztott, időnként talán túl magas elvárásokból és élvezd az Életet! Vannak dolgok, amiket úgy sem tudsz befolyásolni, épp ezért nem érdemes feleslegesen fárasztani magad!

HALAK (február 20-március 20)

Eddigi magabiztosságod ma meginogni látszik, eddig ugyan nem voltak benned kétségek egy bizonyos dologgal kapcsolatban, most azonban a körülmények megváltozni látszanaknés egy elbizonytalanít. Mielőtt azonban megfutamodnál, érdemes kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Gondold végig, van-e alapja annak, ami elbizonytalanított és amennyiben alaptalannak tűnt a félelmed, abban az esetben egyszerűen csak menj tovább azon az úton, amelyen elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz, ehhez azonban a te magabiztosságod is kell!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!