Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 28.: a Kosok behozhatják a lemaradásukat, a Rákok végre kikapcsolódhatnak

Napi horoszkóp december 28.: a Kosok behozhatják a lemaradásukat, a Rákok végre kikapcsolódhatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe még júniusban

A június a szikrázó napsütés és a kánikula mellett óriási pénzesőt is ígér!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

5 dolog, amit nem tehet meg az ellenőr, hiába nincs jegyed – Ismerd meg a jogaidat!

A jegyellenőröknek nincs mindenre kiterjedő hatáskörük.

Olvasd el!

6 gyógyszer, ami súlyos elhízáshoz vezet, hiába nem eszel többet: durván bezavarnak az anyagcsere-folyamatokba

A legtöbben nem is gondolnák, hogy a súlyvesztéshez nemcsak az életmódnak és a mozgásnak van köze, hanem az általunk szedett gyógyszereknek is.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap végre alkalmas lehet arra, hogy behozd a lemaradásod még azelőtt, hogy rád köszönt az év vége. Épp ezért használd ki a lehetőséget és vess számot azzal, hogy minek érkezett el a határideje és mi az, amit átvihetsz a következő évre. Hidd el, sokkal kevésbé fogsz éjszakánként álmatlanul forgolódni az ágyadban, ha minden égető tehertől sikerül megszabadulni! A nap hátralévő részében aztán érdemes áthívnod a legjobb barátnődet egy finom kávéra, hisz vele mindenről tudsz fesztelenül beszélgetni!

BIKA (április 21-május 20)

Hajlamos vagy túlzásokba esni és a határaidat túllépni csak azért, hogy mások egyenrangú partnerként partnerként kezeljenek egy-egy szituációban. Ezt a bizonyítási vágyat azonban sokan használják ki körülötted, így előbb-utóbb szinten automatikussá válik az, hogy felhasználnak a céljaik eléréséhez, hisz tudják, hogy bármire képes vagy annak érdekében, hogy emberszámba vegyenek. Az év végéhez közeledve azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat: meddig tart a mindenkitől elvárható segítségnyújtás, s mikor következik be az a helyzet, amikor egyértelműen kihasználnak. Érdemes erre odafigyelned, csakis a saját érdekedben!

IKREK (május 21-június 21)

Bár úgy indulsz neki valaminek, hogy magad sem nagyon bízol a sikerben, mégis ha megfelelő taktikát tudsz kidolgozni, esetleg még a körülötted lévőket is bevonod a dologba, jól sülhet el a dolog. Bízz magadban, hisz az elmúlt időszakban annyi tapasztalatot szereztél, amellyel a kisujjadból ki tudod rázni a megoldást. Ne hagyd magad befolyásolni, csak menj a megkezdett úton és légy magabiztos! Hidd el, menetközben minden a helyére kerül majd!

RÁK (június 22-július 22)

Intenzív, dolgos napokat tudhatsz magad mögött, számodra a karácsony abszolút nem a pihenésről, a nagy sütievésekről, az ejtőzésről szólt, sokkal inkább arról, hogy kiszolgálj másokat és mindenki arcán maradéktalanul elégedett mosolyt láss. Mostantól azonban ennek vége, neked is jár a pihenés, épp ezért nyugodtan add át magad a kikapcsolódásnak, hisz az én-idő legalább olyan fontos, mint az, hogy mások boldogok legyenek körülötted. Koncentrálj magadra, menj el shoppingolni, keress egy jó masszázsszalont, találj olyan elfoglaltságot, amiről azt érzed, hogy kicsit felöltődhetsz általa. Hidd el, minden és mindenki megvár, te csak a saját lelki épülésedre fókuszálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az életed egy nagy, hullámvasúton történő utazás, amelynek során épp egy elég rizikós szakaszhoz értél. Viszonylag nagy kockázatot kell ugyanis hoznod annak érdekében, hogy irányban maradhass és ne ess ki ebből a bizonyos kocsiból, ehhez pedig sem kedved, sem energiád nincsen már. Borzasztóan fárasztónak találod ugyanis azt, hogy mindig éberen kell figyelned, hogy sosem ereszthetsz le és kapcsolódhatsz ki felhőtlenül, hisz akkor nagy eséllyel kudarcba fullad minden. Ezen a ponton tehát érdemes elgondolkodnod, hogy mindenáron menned kell-e még egy további kört ezen a bizonyos hullámvasúton, avagy bátran úgy döntesz, hogy kiszállsz és egy kevésbé kockázatos életet választasz. A döntés a te kezedben van, minden csak azon múlik, hogy menyire vastag a krétád, amivel meghúzod a határvonalat! Légy bátor!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Együtt kell ma működnöd valakivel, aki nálad jóval nagyobb tapasztalattal bír, amit minden lépésnél éreztet is veled, neked pedig egyre inkább fogy a magabiztosságod és a sikerbe vetett hited. Így azonban nem fogtok tudni semmifajta pozitív eredményt elérni, épp ezért érdemes leülnöd az illetővel és tisztáznod, hogy mik az aggályaid. Másképp ugyanis nem fog menni a hosszútávú együttműködés sem, amely automatikusan felelslegessé teszi az erőfeszítéseiteket. Amennyiben az illető nyitott és intelligens, be fogja látni, hogy így valóban semmi értelme a dolognak, hisz egy focimeccset sem egyedül játszik le valaki, kellenek olyan csapattársak, akik adott esetben a gólpasszt adják!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Felelősségteljes döntés előtt állsz, s mivel nem szeretnéd semmiképp elhibázni a dolgot, így félsz kimondani a végső szót. Mindemellett azzal is pontosan tisztában vagy, hogy hamarosan le kell zárnod azt, ami most már csak hátráltat és mintegy fojtogatva telepszik rá a mindennapjaidra. Mivel azonban az áldozat szerepét nem akarod sokáig játszani, gyorsan döntsd el, mi a célod, s hogyan zárd le azt az ügyet, ami már semmi jóval nem kecsegtet. Hidd el, sokkal kevesebb álmatlan éjszakád lesz, ha ki mered végre mondani, hogy fekete vagy fehér!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma olyan szituációba kerülhetsz, ahol nem lesz más választásod, mint bátran felvállalni a véleményed, mégha ezzel fel is borzolod a kedélyeket néhány emberben. Érthető módon nincs is nagyon ínyedre a dolog, mivel azonban nem maradt más választásod, így vedd elő azt a diplomáciát, amely különösen jellemző rád és egész nyugodtan foglalj állást. Légy határozott, ugyanakkor kerüld el a "ki, ha én nem" kommunikáció látszatát, hisz azzal csak ellenszevet válthatsz ki másokból, ráadásul nagy valószínűséggel a szavaid is hitelüket veszíthetik. Hidd el, a kevesebb néha több!

NYILAS (november 23-december 21)

A két ünnep között hirtelen rizikós helyzet adódik, ahol minden leleményességedre és talpraesettségedre szükséged lehet annak érdekében, hogy ne dőljön dugábba hirtelen minden. Mivel elég életrevaló ember hírében állsz, épp ezért most is a helyén van az eszed, pontosan tudod tehát, mit kell csinálni ahhoz, hogy visszafordítsd a vízesés felé sikló csónakot. Pontosan ez az oka annak, hogy annyian megbíznak benned, hogy felelősségteljes feladatokat kapsz, hisz mindig tudod, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy nyerő ember lehess. Természetesen az élethez szerencse is kell, te pedig nem panaszkodhatsz, a mellékelt ábra szerint ugyanis egészen jóban vagy Fortuna istennővel!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan nem vagy az az első kudarc után megfutamodó ember, ma mégis azt érzed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy nem érdemes erőltetned, hisz akárhányszor fogsz nekifutni, mindig visszapattansz majd róla. Mielőtt azonban végleg feladnád a dolgot, nem ártana leülni és végiggondolni, mit és hogyan kellene máshogyan csinálni ahhoz, hogy az események olyan fordulatot vegyenek, ami elvezet a célodig és nem fullad kudarcba a harmincharmadik próbálkozásod is. Amennyiben ugyanis most feladod, soha nem fogod megtudni, mi lett volna, ha továbbmész, s akkor milyen véget érhetett volna az ügy. Állj fel, porold le magad és indulás tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mielőtt belevágsz valamibe, mindig szeretsz meggyőződni arról, hogy minden tökéletes, több, lehetséges megoldókulccsal rendelkezel arra az esetre, ha véletlenül porszem kerülne a gépezetbe. Ez azonban elég fárasztó, megállás nélkül görcsösen koncentrálni, egy percre le sem venni a szemed a történésekről. Próbálj meg lazítani, lejjebb engedni az önmagad felé támasztott, időnként talán túl magas elvárásokból és élvezd az Életet! Vannak dolgok, amiket úgy sem tudsz befolyásolni, épp ezért nem érdemes feleslegesen fárasztani magad!

HALAK (február 20-március 20)

Eddigi magabiztosságod ma meginogni látszik, eddig ugyan nem voltak benned kétségek egy bizonyos dologgal kapcsolatban, most azonban a körülmények megváltozni látszanaknés egy elbizonytalanít. Mielőtt azonban megfutamodnál, érdemes kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Gondold végig, van-e alapja annak, ami elbizonytalanított és amennyiben alaptalannak tűnt a félelmed, abban az esetben egyszerűen csak menj tovább azon az úton, amelyen elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz, ehhez azonban a te magabiztosságod is kell!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Így lesz mindig finom illat az otthonodban: búcsúzz el örökre a kellemetlen szagoktól!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép

Volt, aki flitterekben ragyogott a JOY Social Media Award vörös szőnyegén - Íme az est legjobb szettjei

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol azokat a kiemelkedő tartalomgyártókat díjaztuk, akik személyiségük és munkásságuk mellett a tartalmaikkal is inspirálnak minket.

Kép

Ennyire dögös lett Mészáros Lili legelső címlapja: a Next Top Model Hungary győztese vadítóan néz ki a képeken

A Next Top Model Hungaty nyertese, Mészáros Lili egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet a JOY magazin címlapján. Ez meg is történt, csodásan fest rajta!

Kép

Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Kép

Megjelent a JOY nyári lapszáma, címlapon a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili - Keresd a magazint Kneipp minitusfürdővel!

A JOY legfrissebb lapszáma a legfrissebb nyári szépség és divattrendekkel vár, valamint izgalmas interjúkkal és fotókkal, például Mészáros Lilivel, Rúzsa Magdival és Pető Brúnóval. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!