Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 27.: az Oroszlánokat valaki csőbe húzza, a Skorpiók teljes joggal védik az érdekeiket

Napi horoszkóp december 27.: az Oroszlánokat valaki csőbe húzza, a Skorpiók teljes joggal védik az érdekeiket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 27.

KOS (március 21-április 20)

Valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban, te azonban igen rossz néven veszed és elég hevesen reagálsz. Amennyiben azonban belegondolsz, felháborodásodnak inkább az volt az oka, hogy az illető mondanivalójának elképzelhetően volt némi igazságtartalma. A téged érő kritikákra ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer te is leszel profi, aki anno a különböző kritikákból okulva lett az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

BIKA (április 21-május 20)

Szereted az állandóságot és a kiszámíthatóságot, ennek okán a hirtelen kialakuló, váratlan helyzetekre nem igazán tudsz megfelelően reagálni. Elég nehezen zársz le dolgokat, nem nagyon van benned semmifajta elhatározás a változtatásokkal kapcsolatosan. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, mindig szürke egérként fogsz az árral sodródni. Amennyiben tehát sikeres szeretnél lenni, abban az esetben állj a sarkadra, kavard fel az állóvizet, ne csak egy alkatrész legyél a hatalmas gépezetben. Meglátod, büszkeséggel fog eltölteni, ha valamit a saját erődből érsz el!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül arcátlan módon valaki épp az orrod elől happolja el a lehetőséget, amelyre nagyon régóta vártál. Iszonyúan Ez felbosszant, hogy léteznek ilyen arcátlan emberek, ám nem érdemes ezen sokáig morfondíroznod, hisz így a következő alkalommal sem történik majd másként. Igyekezz tehát hideg fejjel gondolkodva versenyben maradni, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a következő labda a tiéd legyen, légy résen, járj nyitott szemmel, hisz minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a szembejövő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

RÁK (június 22-július 22)

Mivel hosszú ideje nem tudtál nagyobb eredményeket elérni, épp ezért az év végéhez közeledve a hét első napja alkalmas lehet arra, hogy leülj és egyfajta önvizsgálatot tarts atekintetben, hogy hol tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és mik a további céljaid. Vedd figyelembe mindenképességedet, tudásodat, illetve a határaidat is és amennyiben mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor bizony valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, hisz ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és sikeres élet elengedhetetlen hozzávalói!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában nagyon jó emberismerőnek tartod magad, valakinek azonban sikerül csőbe húznia, emiatt egyszerre vagy dühös és csalódott. Bedőltél ugyanis a hamis mosolynak, ez pedig nagyon feldühít. Amennyiben azonban beleragadsz ebbe a helyzetbe, abban az esetben magadnak nehezíted meg a továbblépést, épp ezért próbálj felülkerekedni és elfogadni azt, hogy te sem vagy tévedhetetlen, hidd el, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz a jövőben, nagyobb eséllyel kerülheted el a csalódást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerült túl jól kijönnöd, s ezen rágod magad már jó ideje. Kezdesz azonban az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami semmi jóra nem vezet majd. Próbáld helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események a te épülésed szolgálják. Ha mindig visszatekintesz, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján, épp karácsony után kapsz kedves gesztust valakitől, amire abszolút nem számítottál, ez pedig érthető módon a lelkiállapotodra is pozitív hatással lesz. Rögtön másképp látod ugyanis a világot, még a nap is szebben süt hirtelen, valahogy magukkal ragadnak az optimista gondolatok. Igyekezz te is örömet okozni másoknak, hisz most már a saját példádból tudod, hogy egy apró dolog is képes teljesen eltakarni a viharfelhőket. A mai nap már semmi nem szegheti kedved, hisz vaaki gondoskodott arról, hogy egész más színben lásd a világot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, épphogy elmúlt a Szeretet ünnepe, valaki máris beléd köt, te pedig nem-igen tudod mire vélni az illető viselkedésért. Egyfolytában ezen kattog az agyad, minden gondoltodat átjárja az, hogy válaszokat találj a benned kavargó kérdésekre, ez pedig a fontos dolgokról tereli el a figyelmedet. Rázd le magadról azonban ezeket a láncokat, szabadulj ki és légy sokkal magabiztosabb annak érdekében, hogy biztonsággal el tudj függetlenedni. Ne dőlj be mindenkinek, aki azt hiteti el veled, hogy meg kell felelned neki!

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit kesze-kuszának ítéled most meg a helyzetedet, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Ezúttal is a segítségedre siet és határozottan odaáll mögéd. Ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen kiváltságos helyzetben van! Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

BAK (december 22-január 20)

A pozitív eredményt és a vele járó elismerést is a zsebedben tudhattad, ám egy váratlan fordulat következtében mégis elmaradt. Emiatt nagyon bosszús vagy, de semmiképp ne csüggedj, csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Az Élet megy tovább, keresd a következő kihívást, amelyben bizonyíthatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad sarokba szorítottnak vélt helyzetben elég hevesen reagálsz, ami bizony nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes szituációkban, ami kétségtelenül azt mutatja, hogy érdemes egy kicsit csakis magaddal és a lelkinegyensúlyoddal foglalkoznod. A saját mentális fáradtságodnak ugyanis nem ihatják meg mások a levét, épp ezért igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Ha szükségesnek látod, idén már ne vállalj több munkár, vegyél ki egy pár nap szabadságot és szilveszterre utazz el oda, ahol jól érzed magad és a gondjaid sem tartanak veled!

HALAK (február 20-március 20)

Minden porcikáddal azon dolgozol, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenki téged éltessen és rébuszokban beszéljen rólad. Fel kell azonban ébredned ebből a rózsaszínű álmodból: nem Csodaországban vagy, ahol te vagy a tündérmese főhőse. Ez bizony a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!