Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 27.: a Kosok szembe mernek nézni a félelmeikkel, a Rákoknak komoly feladatban kell helyt állniuk

Napi horoszkóp december 27.: a Kosok szembe mernek nézni a félelmeikkel, a Rákoknak komoly feladatban kell helyt állniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 27.

KOS (március 21-április 20)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, valaki a hátadon felkapaszkodva próbál sikereket elérni anélkül, hogy bármiféle együttműködést tanúsítana veled. Mivel nem szereted az ilyesfajta hozzáállást, igyekezz mihamarabb leülni és az illető tudomására hozni, hogy pontosan tudod, mi a célja és ahelyett, hogy kihasznál, sokkal érdemesebb lenne együttműködést tanúsítania és tisztességes módszerekkel segítséget kérni. Magyarázd el neki, hogy a Te érdemeidet sem a szél hordta össze, saját magad dolgoztál meg mindenért. Ha logikusan megtudod értetni vele, hogy a sikerhez vezető utat magának kell kitaposnia, nem fog a továbbiakban téged zavarni ezzel!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasfajta terheket veszel a válladra, amelyekkel normális esetben nem is kellene foglalkoznod, ám mivel mások részéről látod az érdektelenséget, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Emellett azonban megvan a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy a saját tennivalóiddal, egyáltalán nem kell tehát ilyesfajta felelősséget a nyakadba venned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik okozták, nem kell mások terhét feltétlenül a válladra venned, hisz senki nem fogja később megköszönni. Te csak a saját csomagodra figyelj és arra, hogy úgy mászd meg a hegyet, hogy közben nem csúszik ki a lábad. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen a saját bajuk!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly feladatot vállaltál magadra, amit mostanra meg is bántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet. Esetleg olyasmire derülhet fény, ami a számodra roppant kellemetlen, így érdemes erre is felkészülnöd, és akkor kisebb lesz a csalódás. De az is lehet, hogy hagynod kellene a fenébe az egészet, és nem kellene sürgetni semmit, mert olyan rejtély még nem volt, amiről a titok fátyla egyszer le nem hullott volna. Ha valami rossz dologról van szó, ráérsz akkor is megtudni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad egy jó barátod, akiben eddig feltétel nélkül megbíztál. Most azonban mégis csalódnod kell benne, hiszen olyan titkot árult el rólad valakinek, amit te kizárólag vele osztottál meg, s nem szeretted volna, hogy arról mások is tudomást szerezzenek. Érthető a felháborodásod, mielőtt azonban végképp szakítanál az illetővel, adj neki egy esélyt arra, hogy magyarázattal szolgálhasson, vajon miért adott ki téged. Ha erre nem volt alapos oka, nem kell különösebben erőlködnöd, hogy megőrizd a jó viszonyt, hanem vont le a megfelelő tanulságot, és legközelebb légy sokkal óvatosabb, mielőtt másokkal számodra kellemetlen dolgokról beszélni kezdenél.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, aki minden megmozdulásával idegesít, akinek minden gesztusa és egyáltalán a stílusa olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel őt minél távolabb tartani magadtól. Legyél azonban elfogadóbb az emberekkel, mert a másokkal szembeni zsigeri ellenszenv sem egy jó tulajdonság. Próbáld megtalálni az illető jó, szerethető tulajdonságait, s ha végképp nem találsz ilyeneket, csak akkor mondj le róla. De te ne gázolj a lelkébe csak azért, mert esetleg mások sem szimpatizálnak vele.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kételyek között vergődsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, s arra mennél, amerre mindenki, mert abból túl nagy baj nem lehet. Viszont abból túl sok jó sem sülhet ki belőle a számodra, hiszen nem leszel több, mint egy tucatember. Neked kell eldöntened: maradsz egy megrögzött konformista – vagy kész vagy-e a saját utadat járni. Ez utóbbi mindenképpen kockázatosabb, de ígéretesebb is. Rajtad múlik. Másfelől az sem rossz megoldás, ha mindig az egyenes utat választod, mert akkor tényleg nehezebb eltévedni!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel agresszív módon velük szemben, hanem kulturáltan add a tudtukra: köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

BAK (december 22-január 20)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert az ügy eléggé kínos. Ráadásul egy közeli ismerősödről van szó, akit végképp nem szeretnél megbántani, így tehát most törheted a fejed rajta, hogy milyen megoldást válassz. Próbálj virágnyelven magyarázkodni? Akkor lehet, hogy semmit nem fog érteni az egészből. Vagy legyél kérlelhetetlenül őszinte? Azzal súlyos sebeket ejthetsz rajta. Mégis lehet, hogy ezúttal is az egyenes a legrövidebb út, s ha fáj is az igazság, a legkisebb bajt annak kimondása okozza. Mindenképpen jelezd az illetőnek, hogy az őszinteséged kizárólag az ő érdekét szolgálja, s lehetséges, hogy a végén még hálás is lesz neked ezért.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül Te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy hiszed, bombabiztos tervet készítettél, valaki azonban minden erejével azon van, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nemigen érted, mit akar, de valószínűleg csak az irigység állhat a háttérben. Ízlésed ellen való, de mégis kell valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Vedd hát fel a kesztyűt, szállj ringbe, és tisztességes küzdelemben védd meg a saját érdekeidet. Semmiképpen ne hagyd, hogy mások az utadba álljanak, s megakadályozzanak a céljaid elérésében! Mutasd meg a világnak, hogy milyen kemény fából faragtak.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!