Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 27.: a Bikák hatalmas elismerésben részesülhetnek, az Oroszlánok szívében fellángolnak az érzelmek

Napi horoszkóp december 27.: a Bikák hatalmas elismerésben részesülhetnek, az Oroszlánok szívében fellángolnak az érzelmek
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Az E-vitamin szerepe a fogyókúrában: 8 étel, amitől drasztikusan beindul a fogyás

Az E-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és segít abban, hogy energikusabbakká váljunk, ezért szükség van rá a fogyáshoz is! A most következő ételek pedig gazdagok ebben.

Olvasd el!

10 világsztár, aki összeházasodott a legnagyobb rajongójával

Szó szerint tündérmesébe illő is lehet, amikor egy sztár nemcsak észreveszi, de bele is szeret a legnagyobb rajongójába.

Olvasd el!

„91 éves vagyok, és még mindig magas sarkú cipőben és miniszoknyában járok – nem érdekel, mit mondanak mások”

90 felett is lehet bárki stílusos!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány napot a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 27.

KOS (március 21-április 20)

Karácsony elteltével olyan híreket kapsz egy bizonyos ügyben, amelyek kedvezően befolyásolhatják az eredményt, ez pedig határtalan örömmel tölt el, vége ugyanis a sok aggodalomnak, bizonyos szempontból felszabadulhatsz tehát, hisz megkaptad a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy pontot tehess egy folyamatban lévő ügy végére. Mielőtt azonban kiugranál a bőrödből, mindenképp győződj meg arról, hogy nem csupán délibábot látsz, hanem igenis valós jeleket veszel, annak érdekében, hogy ne kelljen csalódnod, ha tágabbra nyitod a szemeidet. Amennyiben sikerrel zárod le az ügyet, ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél! Szép munka!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasvalakitől kapsz ma elismerést, akivel nagy általánosságban abszolút nem ápolsz jó kapcsolatot, mi több igazi riválisai vagytok egymásnak. Épp ezért különösen jóleső érzés az, hogy az illetőtől érkezik a pozitív visszajelzés, nem gondoltad volna ugyanis, hogy bármikor a békés hangvételű beszélgetés jellemzi majd a kommunikációtokat, ám ma ez is megtörténik. Ezek az élet által okozott meglepetések azok, amelyek boldoggá tesznek és lendületet adnak ahhoz, hogy további sikereket érhess el és ez különösen léleksimogató számodra. Mivel az illető békejobbot nyújtott, épp ezért érdemes adnod egy esélyt a kapcsolatotoknak, hívd meg egy bögre forró csokira, rajtad ne múljon a pozitív előrelépés!

IKREK (május 21-június 21)

Ne fuss ma felesleges köröket, szükséged lehet ugyanis a hasznos energiáidra ahhoz, hogy egy viszonylag nagyobb volumenű feladatot gond nélkül teljesíthess. Épp ezért nem kell elvállalnod azt, amit a környezeted -lustasága okán- megpróbál rád testálni, hisz alapvetően te vagy ugyan e segítőkészség mintaképe, ám ezúttal magadra is gondolnod kell. Igyekezz tehát csak a kötelező feladataidat elvégezni, majd átadni magad a passzív pihenésnek. Hidd el, a többiek is megértik, ha nemet mondasz nekik, nem állhatsz mindig, akár a saját rovásodra mások szolgálatába.

RÁK (június 22-július 22)

Karácsony elteltével, ha nem is olyan hatalmas elánnal, de ismét visszatérsz a munkába, rögtön olyan feladattal találva szemben magad, amely teljesen ismeretlen számodra. Nem kell azonban egyetlen percig sem azon morfondíroznod, hogy jobbra vagy balra indulsz, inkább keress gyorsan valakit a közvetlen környezetedben, aki tapasztaltnak számít ezen a bizonyos útvonalon, az ő tudására ugyanis egész nyugodtan alapozhatsz, ő segít majd átlendülni a kezdeti nehézségeken és az általuk okozott félelmeken. Nyugodtan bontogasd az illető mellett a szárnyaidat, máskülönben sosem tanulsz meg repülni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasvalaki toppanhat ma az életedbe, akiről mostanra már lemondtál ugyan, annak idején azonban elég intenzív érzelmeket tápláltál az illető irányába. Az első megdöbbentéstől szóhoz sem jutsz, ám amikor sikerül megértened, hogy új esélyt kaptál az Élettől arra, hogy végre egy pár lehessetek, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mielőtt azonban a bérelnél egy menyasszonyi ruhát, igyekezz higgadt maradni -legalábbis látszólag- és feltérképezni, hogy vajon mi a lovagod szándéka. Azt ugyanis a rózsaszín ködben is érdemes szem előtt tartanod, hogy valamiért annak idején vége lett bimbózó románcnak és elváltak az útjaitok. Bármennyire is ragadnak el tehát az érzelmek, használd a józan eszed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szíved szerint, ahogy mindenki, te is a könnyebb utat választanád az Élet majd’ minden területén, ám valamilyen oknál fogva mégis általában a bonyolultabb feladatok jutnak. Ne bosszankodj azonban emiatt, fogadd el, hogy valószínűleg azért kapod ezeket a kihívásokat, ha nehezebb is az utad, akkor is a végére valahogy tiéd a siker. Légy emiatt büszke magadra, állj mindig úgy a helyzetekhez, hogy téged igenis kemény fából faragtak, meg tudod csinálni, sikerülnie kell, adjon ez lendületet a nagyobb kihívások teljesítéséhez!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan aggódsz egy hozzád közelálló személy miatt, akit láthatóan semmi és senki nem érdekel, nem hallgat a jótanácsokra, az intő szavakra, a féltésre, egyszerűen amit kigondol, azután rohan meggondolatlanul. Mivel azonban ez neked nem okozhat álmatlan éjszakákat, épp ezért amennyiben nem hallgat az intő szavakra, abban az esetben engedd el, ő pedig számítson saját magára innentől kezdve és ne arra alapozzon, hogy majd te a tíz körmödet lerágva állsz mellette őrt, hogy vajon mikor kellhet menteni. Koncentrálj saját magadra és a boldogságodra, szervezz olyan programokat, amelyekben neked is jut élmény, hisz a lista legtetején nem mások állnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem igazán szeretsz kockáztatni, úgy érzed, hogy mindig jobb, ha biztonságban tudod önmagadat és a hozzád közel állókat, épp ezért az, hogy tizenkilencre lapot húzz, abszolút nem lehet opció számodra. A legnagyobb bosszúságodra azonban karácsony elteltével valaki mégis olyan helyzetbe hoz, amelyben kénytelen vagy ebből a fajta biztonsági zónádból kilépni, ettől pedig rendkívül frusztrált vagy. Ha már így alakult, akkor igyekezz taktikázni, ügyelj arra, hogy ne veszíts el mindent és jól érthetően magyarázd el az illetőnek, hogy mivel te nem a bábja vagy, ezért ne hozzon mégegyszer ilyen kellemetlen és számodra dühítő szituációba. Egyszer, s mindenkorra tisztázd, hol a határvonal, akkor talán a körülötted élők is megértik, meddig mehetnek el!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég régóta várod a pillanatot, amikor őszintén megfogalmazhatod a véleményedet nagyobb plénum előtt, ma pedig lehetőséged adódik arra, hogy ezt végre megtedd. Büszkén vállald fel tehát a mondanivalódat, ne félj a következményektől, arra azonban ügyelj, hogy mindezt olyan stílusban tálald, amely nem sért másokat és nem okoz konfliktushelyzetet sem közötted, sem a többiek között. A cél ugyanis nem az, hogy összeugrassz mindenkit magad körül, hanem az, hogy olyanformán erősítsd a hiteledet, amelyből hosszútávon előnyt tudsz majd kovácsolni. Fogalmazd meg tehát jól a mondanivalódat, ne dadogj, ne kertelj, egyszerűen mondd ki, amit elterveztél!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki olyasmit vár el tőled, ami hatalmas terhet jelent számodra, mégis megpróbálja valahogy rád erőltetni ezt a fajta tonnás hátizsákot. Mielőtt azonban kényszer hatása alatt bármit elvállalnál, előtte -amennyiben úgy érzed, hogy abszolút nem a te pályád- magyarázd el azoknak, akik ezeket az elvárásokat támasztották feléd, hogy miért nem szeretnéd vállalni a dolgot, hozd határozottan, de diplomatikusan mindenki tudtára, hogy csakis olyasmihez adod a neved, amelyben tevékenyed részt tudsz venni, egyébb esetben önmagukra számítsanak. Mindig vedd figyelemben a határaidat és az értékrendedet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég komoly ügyben kell állást foglalnod a mai napon, eniatt érthető módon kissé megremegnek a lábaid. Amennyiben azonban egy pillanatra belegondolsz, beláthatod, hogy bizonyosan nem véletlenül kerültél te terítékre, hisz rendelkezel annyi tapasztalattal és szakértelemmel, hogy biztos pontot jelents a mostanihoz hasonló helyzetekben. Állj meg tehát magabiztosan a talajon és ne arra gondolj, hogy mekkora a felelősséged, hanem arra, hogy objektív, kézzel fogható, szakértői véleményt alkoss. Hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha határozott vagy, az pedig abszolút nem opció, hogy a félelmeid vegyék át az uralmat a döntéseid felett! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Nem igazán szereted a pesszimizmust, épp ezért valahogy sosem tudod megfelelőképp kezelni azokat a helyzeteket, amelyekben valaki túlságosan negatívan látja a végkimenetelt. Mivel azt gondolod, hogy egyáltalán nincs jó hatással rád ez a fajta életfilozófia, így tegyél egy kísérletet arra, hogy meggyőzd az ellenkezőjéről azt, aki negatívan látja az életet, amennyiben azonban azt látod, hogy a folyóba öntöd vele a vizet, abban az esetben nincs más választásod, mint tovább lépni és a saját érdekedben minimalizálni az illetővel folytatott kommunikációt. Ha valamire nincs szükséged ugyanis, az pont az, hogy valaki megállás nélkül visszahúzzon, emiatt pedig lefelé haladj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!