Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 26.: az Ikrek igyekeznek a toleránsabb hozzáállást mutatni, a Rákok végre átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp december 26.: az Ikrek igyekeznek a toleránsabb hozzáállást mutatni, a Rákok végre átadhatják magukat a pihenésnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Noha még mindig karácsony van, a csillagok azonban mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Nem vagy biztos benne, hogy melyik megoldást kell választanod ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt végezz a mai teendőiddel, hisz fontos vacsora meghívásnak kell eleget tenned. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb megtaláld a megoldást és sikerrel pipálhasd ki a rád váró feladatokat, érdemes már reggel leülnöd és logikusan végig gondolod, miképp oldj meg mindent záros határidőn belül. Bízz magadban, a női megérzéseidben, és higgy abban, hogy képes vagy a megfelelő taktikával elérni a célod. Nem lesz baj, de ne késlekedj, mert ha sokáig húzod az időt, akkor lecsúszhatsz a vacsoráról is!

BIKA (április 21-május 20)

Roppant frusztrálónak találod, hogy megállás nélkül mindenki a nyakadba zúdít mindent, miközben a karácsony neked is karácsony, amikor bizony nem mások terheit kellene cipelned, sokkal inkább minőségi időt töltenél együtt a szeretteiddel. Persze, bizonyos határokon belül egyfajta jó pszichológusként meghallgathatod a környezeted búját-baját, de mindenképp húzz egy határvonalat és ahol már azt érzed, hogy akaratlanul is kizsigerelnek, finoman, de határozottan mutasd fel a STOP táblát. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hisz te nem azért születtél a Földre, hogy mások terhei alatt roskadozz, neked bizony a saját lelki békédre és a boldogságodra is koncentrálnod kell!

IKREK (május 21-június 21)

Akad egy családtagod, akivel nagyjából egy évben egyetlen egyszer ülsz egy társaságban, akkor is csak kényszerből, annyira irritál ugyanis az illető, hogy sikítófrászt kapsz tőle. Mivel ez az egy nap karácsonykor van, épp ezért venned kell ma egy nagy levegőt annak érdekében, hogy különösebb konfliktus ne alakuljon ki közöttetek, valamint ne tudják mások se leolvasni az arcodról az ellenszenvet, amit érzel iránta. Kellő intelligenciával kezeld a helyzetet, igyekezz kerülni a társaságát, beszélgess másokkal, de semmiképp ne keveredj kellemetlen helyzetbe csak azért, mert nem tudod elviselni az illetőt. Karácsony van, ez nem a viták és az ellenségeskedés napja, ezt te is beláthatod!

RÁK (június 22-július 22)

Karácsony másnapján végre minden nyomasztó tehertől sikerül végre megszabadulnod, így átadhatod magad a pihenésnek. Ma élvezd a csendet, a semmittevést, azt, hogy nem kell megfelelned senki elvárásainak és azt csinálsz, amit szeretnél. Ha akarsz, aludj egy nagyot, ha van kedved, nézz meg egy romantikus karácsonyi filmet vagy olvass egy karácsonyi könyvet. A lényeg, hogy ma senki és semmi nem zavarhatja meg a pihenésedet! Így szép az Ünnep!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az ünnepi hangulatban hirtelen elég bizonytalanná válik a helyzeted, amit roppant kétségbeejtőnek találsz, hisz nem tudod, miként tudnád megelőzni a kudarcot. Hidd el, ha sikerül elhessegetni a negatív gondolatokat és nem azzal foglalkozol, hogy miért nem megy simán a folyamat, sokkal inkább a megoldásra koncentrálsz, hamarabb fogsz tudni pontot tenni a dolog végére, mint azt gondoltad volna! Igyekezz tehát a lehető legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva megtalálni a rendszerbe került porszemet és egyszer, s mindenkorra pontot tenni a dolog végére! Menni fog, csak higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté téve, hibátlanul be tudj fejezni egy bonyolult folyamatot, ezzel pedig egyfajta elismerést válts ki a környezetedből. A dolog nehézsége azonban a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek az elején tűnt, hiába van ugyanis meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, mert minél inkább eltereled a figyelmed, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most a prioritás, mely mindennél fontosabb, utána jöhet a kikapcsolódás egy bögre forró csoki és egy kis diós bejgli társaságában!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kellemes csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a poblémát és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz és élvezheted a karácsony utolsó napját!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy, az ünnepi asztalnál elejtett mondat ültet ma bogarat a füledbe, amelytől akárhogy próbálsz, egyszerűen nem tudsz megszabadulni. Mivel az alaphangulatodra is rányomja a bélyegét a dolog, épp ezért hívd félre azt a személyt, akinek ez a bizonyos mondat kicsúszott a száján és négyszemközt tisztázd, mit is szeretett volna pontosan kommunikálni és mivolt a célja ezzel. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne torkolljon a helyzet parázs vitába, igyekezz tehát ennek elkerülése érdekében önuralmat gyakorolni. Amennyiben úgy érzed, nem tudjátok konfliktus nélkül megoldani a dolgot, abban az esetben mindenképp hozd az illető tudtára, hogy karácsony után szeretnél pontot tenni az ügy végére, épp ezért nem fogod annyiban hagyni. Most azonban ne a vitáké legyen a főszerep!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha karácsony van, mégis egy bizonyos probléma megoldásán dolgozol egész álló nap, ám megéri a sok fáradtság, mert áldozatos munkával ugyan, de sikerül pontot tenned a dolog végére. Miután kibogoztad tehát a gordiuszi csomót, add át magad a családodnak, kapcsolódj ki velük, hisz karácsony nincs minden nap, kisebb-nagyobb problémák azonban bármikor jöhetnek. Húzz egy vastag vonalat és ne engedd, hogy az ünnepek alatt magával ragadjon bármiféle megoldatlan egyenlet!

BAK (december 22-január 20)

Általában rendkívül görcsösen ragaszkodsz valamihez, amit kigondolsz, nagyon nehezen adsz lejjebb az elveidből, mert mindenáron a saját akaratod szeretnéd érvényesíteni. Így azonban nem biztos, hogy mindig el tudod majd érni a céljaid, hisz be kell látnod, hogy mindent nem tudsz egymagad befolyásolni. A siker érdekében tehát érdemes rugalmasabban kezelni bizonyos helyzeteket, kicsit nem árt néha lazábban kezelni a dolgokat, mert a benned lévő teljesítménykényszer miatt rengeteg csalódás érhet még az Életben. Néha dőlj hátra, élvezd a kilátást és engedd, hogy az ár vigyen előre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan karácsony másnapján nem minden alakul a terveid szerint, mégsem tiltakozol, mert pontosan tudod, hogy nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent, ha csak sodródsz az eseményekkel, abban bízva, hogy magától jön a megoldás. Lehet, hogy nem így lesz, de ezúttal élj a karácsonynak meghitt hangulatának, a jövő pedig majd alakul valahogyan magától!

HALAK (február 20-március 20)

Ma végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni azt, hogy mit és hogyan csinálj, ez pedig rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted tehát magad, lassíthatsz a tempón, hisz senki nem áll a hátad mögött, az utolsó szuszt is kihajtva belőled. Vedd körbe magad azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra, beszélgessetek, érdeklődj, egyél finomakat, hisz a karácsonynak nem a rohanásról kell szólnia!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!