Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 25.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok rátermettségüket szeretnék bizonyítani

Napi horoszkóp december 25.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok rátermettségüket szeretnék bizonyítani

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsony első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Igazi hedonista vagy, imádod és keresed a nagy gasztro-élményeket, melyre a karácsony a legalkalmasabb időszak. Ilyenkor bátran fogyaszthat az ember minden fogásból is, egy-egy pohár finom bor elkortyolgatása mellett, miközben nagyokat beszélgethetsz a Világ dolgairól. Az élet az élményszerzésekről, az emlékek gyűjtéséről szól, ez pedig ismét egy kiváló alkalom arra, hogy legyen mivel megtölteni annak a bizonyos képzeletbeli emlékkönyvnek a hasábjait erre a karácsonyra is! Ugye milyen szerencsés vagy?

BIKA (április 21-május 20)

Olyannyira vágysz valamire, hogy nem veszed észre, tulajdonképp csupán álmokat kergetsz. Gyakran bizonyosan nehéz beletörődni, ha valami elérhetetlen, ám azt érdemes megtanulnod, hogy sokkal jobb még azelőtt elengedni azt, ami túl nagy áldozatokkal jár, mielőtt nagyon beleélhetnéd magad. Próbálj racionálisabban látni különböző helyzeteket, nem biztos ugyanis, hogy az illúziókból történő táplálkozás mindig célravezető. Ez jó dolog, néha szükség is van rá, de ami nyilvánvalóan nem megy, arra nem érdemes az időt pazarolni!

IKREK (május 21-június 21)

Mint mindig, mindenben, így ma is a tökéletességre törekszel, mindenfajta erőfeszítést megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban alakuljon minden és mindenki elégedett legyen körülötted. A családtagjaid is pontosan tudják rólad, hogy maximalista vagy, soha nem adod lejjebb a legjobbnál, ezt értékelik is benned, emiatt sokan felnéznek rád. Vigyázz azonban, ne vállalj olyasmit, ami túl nagy falat számodra, mindig törekedj arra, hogy ne roskadj össze a nagy terhek alatt. Ne akarj mindenáron épp ma bizonyítani, lazíts, hisz most karácsony van!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan a környezeted kitörő lelkesedéssel beszél valamiről, neked valahogy mégsem annyira fűlik a fogad a dologhoz. Mivel azonban pontosan tudod, hogy a jó ügyért kell erőfeszítéseket tenned, így jobban teszed, ha összeszeded magad és beállsz a sorba. Hidd el, másoknak örömet fog okozni, neked pedig mégsem kell lesütött szemmel járnod, hisz megtettél minden tőled telhetőt azért, hogy mások boldogok legyenek. Ugye milyen egyszerű?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan nem vagy egy konyhatündér, ma azonban mindenáron bizonyítani szeretnél a konyhában, olyasféle maradandót kívánsz alkotni, amelytől minden vendégnek leesik az álla. Mivel azonban vannak azért hiányosságaid, amelyeket egyetlen nap alatt nem-igen lehet bepótolni, épp ezért jobban teszed, ha kérsz egy kis segítséget attól, ali nálad tapasztaltabb ezügyben. Kétségtelenül nagyra becsülendő dolog az, hogy ilyenformán szeretnéd a névjegyed letennj, most azonban mégis érdemes kisebb felelősséget vállalni és figyelni, hogy legközelebb majd te csinalhasd végig a folyamatot az elejétől a végéig. Fontos a jó szándék, de csakis akkor, ha nem kockáztatod az ünnepi ebédet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy terveket szeretnél megvalósítani, ám amikor az ünnepi asztalnál felvázolod a családodnak, nem biztos, hogy mindenki kitörő lelkesedéssel fogadja majd. Ezt ugyan nyíltan nem merik kimondani neked, ám te mégis látod rajtuk, hogy ferde szemmel tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz másokkal, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra. Elég fontos a cél?! A döntés kizárólag a te kezedben van, akkor indulj el az úton!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Te vagy az örök elégedetlen, bármennyire is igyekszel a legjobbat kihozni egy-egy helyzetből, valahogy mégsem kerek mindig minden. Úgy érzed, a karácsony is lehetne tökéletesebb, alakíthatnál, finomíthatnál rajta annak érdekében, hogy komoly elismeréseket válts ki másokból. Mivel azonban ez hosszútávon csak megkeseríti az életedet, így itt az ideje annak, hogy végre lejjebb adj az önmagaddal szemben támasztott elvárásból és megtanuld értékelni azt, amilyen vagy, amit el tudsz érni önerőből. Hidd el, ez is szép teljesítmény!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút ki vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a megérzéseid sem, másokkal kapcsolatban. Azonban légy óvatos! Nem lehet mindig, minden helyzetben rájuk támaszkodni. Bizonyosodj meg minden egyes szituáció minden oldaláról, mielőtt ítélkezel bármilyen irányban. Jobb, ha időnként racionálisan végiggondolsz mindent.

NYILAS (november 23-december 21)

Éppen ma szembesülsz egy olyan helyzettel, amire nem számítottál, emiatt elég feszültté válsz és ez másoknak is feltűnik. Mielőtt azonban teljesen rányomná az ünnepi hangulatodra a bélyegét a dolog, igyekezz kicsit alakítani a hozzáállásodon és belátni azt, hogy jelen pillanatban nem tudod megváltani a világot, épp ezért jobban teszed, ha hátrahagyod ezt a terhet. Majd ráérsz karácsony után foglalkozni azzal, hogy megoldd a megoldanivalót, egyelőre azonban próbálj kikapcsolódni a szerelmed, a szeretteid társaságában. Karácsony egy évben egyszer van, élvezd tehát ezt a néhány napot!

BAK (december 22-január 20)

Az ünnepek előtti maratoni futás a végéhez ért, eljött a karácsony, te pedig kimerült vagy ugyan, de határozottan elégedett, hisz minden tökéletes és mindenki boldog körülötted. Most, hogy minden porcikád sajog, igyekezz minden terhet letenni és élvezni a pihenést, az ünnepet, azt, hogy a szeretteiddel lehetsz és végre nem kell rohannod. Egyél finomakat, beszélgess nagyokat, ejtőzz a kanapén vagy épp nézz meg egy karácsonyi filmet, hisz ezek a napok végre lehetőséget adnak a kikapcsolódásra! Így szép a karácsony ünnepe!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Folyamatosan próbálsz valakivel megértetni valamit, ám süket fülekre találsz, az illető ugyanis mintha nem akarná meghallani a te mondanivalódat, olyannyira hajta az övét. Mivel ez egy véget nem érő vita kettőtök között, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy az "okos enged" elv alapján inkább ráhagyod az egészet és a békesség kedvéért továbblépsz. Karácsony ide vagy oda, mindig is lesznek körülötted olyanok, akikkel kapcsolatban azt fogod érezni, hogy gyakorlatilag a folyóba öntöd a vizet, a velük való vita ugyanis olyannyira parttalan, hogy egy nagy idővesztegetés. Fókuszálj inkább a szeretteidre és arra, hogy karácsonykor békesség töltse meg a lelkedet!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül nagy erőfeszítésekkel szeretnél mindenáron megfelelni mindenkinek a környezetedben, legfőbb célod, hogy a körülötted lévők mintegy hősként tekintsenek rád amiatt, amilyen értékrendet képviselsz. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontosak a barátok is, de nem a saját rovásodra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!