Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 25.: a Kosok hőn áhított céljukat érik el, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp december 25.: a Kosok hőn áhított céljukat érik el, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 25.

KOS (március 21.–április 20.)

Amikor már kezdted feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál, olyan váratlan fordulat következett be, ami abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően most már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Nem állhatsz meg, húzd magadra a futómezt és állj rajthoz, mert bombaformában vagy, egyedülálló eredményt produkálhatsz és a végén nagyon büszke lehetsz önmagadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

BIKA (április 21.–május 21.)

Végre sikerült elérned a célodat: nagyon régóta dolgoztál valamiért, s a sok befektetett munka mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, ezért pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg tehát méltóképpen, egész nyugodtan add át magad a karácsonyi feelingnek, ereszd le a fáradt gőzt és tankolj fel, mert a napokban minden bizonnyal új kihívások várnak!

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyan súlyos tehertől sikerül megszabadulnod, ami már hosszú ideje megnehezítette az életedet. Most eljött az ideje annak, hogy ezt megünnepeld: add át magad ennek a jó érzésnek, kapcsolj ki teljesen, és semmiképpen ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz kipihenni a testi és lelki fáradalmakat, töltődj fel, hogy legyen erőd szembenézni a jövőbeli esetleges újabb megpróbáltatásokkal. Mert azok egész biztosan eljönnek, de most karácsony van, és kizárólag ez a fontos.

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki olyan ígéretet tett, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a hajótörött a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis a segítségedre sietett, nem rossz szándékkal ugyan, mégis bevitt az erdőbe. Egyre messzebb kerülsz a megoldástól, és most, hogy rájöttél erre, addig fordulj vissza, amíg nem késő. Újból gondold végig, hogy merre kellene menned, és vond le a tanulságot: ne szavazz meggondolatlanul bizalmat senkinek, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor alaposan meg kell fontolnod, mit tegyél annak érdekében, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás gondolata is, frusztrál a bizonytalanság érzése, de próbálj úgy tekinteni erre a helyzetre, hogy soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni, ha gyáván megfutamodsz! Az lebegjen a szemed előtt, hogy amikor bezársz egy régi ajtót, újak nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségekkel kecsegtetnek! Ne félj ettől, mert ha mindig megfutamodsz, soha nem érsz el semmit!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nem igazán találod a helyedet egy új szituációban, amelyben abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad. Ez nem egy nagy öröm, de próbálj másként közelíteni. Ez lehet egy kihívás, egy lehetőség a megújulásra, alkalom arra, hogy valami maradandót alkothass. Ne ijedj meg már a legelején csak azért, mert nem megy elsőre minden úgy, mint a karikacsapás. Ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, s akkor lendületet kapsz a továbblépéshez is! Ha megfutamodsz, örökké bánni fogod!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé egyértelmű jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid vele kapcsolatban, gyorsan hozd a tudtára, mit szeretnél. De azt is, ha nem akarsz tőle semmit!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Az ünnepek előtti nagy hajtás után kifejezetten jólesik az, hogy végre kiszabadultál a taposómalomból, hogy nem nyomasztanak határidők, megoldatlan feladatok, s ezúttal az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy milyen fogásokat válassz vagy hogy melyik karácsonyi filmet nézd meg. Most a szeretteidre összpontosíts, beszélgessetek nagyokat, játsszatok, élvezd a kikapcsolódást! Igyekezz feltöltekezni, hiszen ezek az emlékek adnak majd lendületet az ünnepek után mindenkire váró szürke hétköznapok nehézségeinek leküzdéséhez is!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Végre sikerülhet pontot tenni egy eddig bizonytalan ügy végére. Úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig őrlődhetsz két malomkő között, amiből semmi jó nem származik. Ha elhatároztad magad, emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert mindenkinek jobb, ha világos helyzetet teremtesz. Legközelebb persze ne hagyj az utolsó pillanatra mindent, mert ha több időt adsz magadnak, alaposabban átgondolhatod a dolgaidat, a lépéseid várható következményeit. De ha már így hozta az élet, ne szégyenkezz, ez is te vagy!

BAK (december 22.–január 20.)

Ma különösen nagy szükséged lesz a problémamegoldó képességedre, olyan helyzet adódik ugyanis, ami gyors, mégis átgondolt beavatkozást igényel tőled. Ezzel olyan katasztrófát előzhetsz meg, amelynek komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat, tapasztalatodat, légy magabiztos és határozott, s mielőbb cselekedj. Bízz magadban, s hidd el, hogy meg tudod csinálni. Semmiképpen ne ess kétségbe, mert most erre sincs időd! Majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hosszú ideje dolgozol valamin, s egy máig függőben levő ügyedben most végre kedvező változás mutatkozik. Hosszú idő után már látod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj, ne kockáztass feleslegesen semmit. Fontos, hogy figyelj minden apró részletre, mert ha bármilyen apróság felett átsiklasz, kárba vész az összes erőfeszítésed, akkor meg futhatsz a pénzed után, s megette a fene az egészet. Szóval cselekedj határozottan, de körültekintően!

HALAK (február 20.–március 20.)

Egyszerre túl sok mindenen próbálod rajtatartani a szemedet, ami előbb-utóbb meg is bosszulja magát, porszem kerül ugyanis a gépezetbe, amit nem veszel észre. Ne csodálkozz azonban ezen, hiszen te is pontosan tudod, hogy nem lehet egy fenékkel egyszerre több lovat megülni, mert akkor jó eséllyel a földre fogsz huppanni. Amíg nem késő, addig próbáld a feladatokat megosztani valakivel, akinek ismered a korábbi tevékenységét, így csukott szemmel is rábíznád magad! A jövőben pedig igyekezz felmérni a saját képességeidet és lehetőségeidet, s ne vállald túl magad. Ez nemcsak a te érdeked, hanem azoké is, akik ennek az esetleges következményeit viselik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!