Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 24.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Halak kiteljesedhetnek egy bizonyos dologban

Napi horoszkóp december 24.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Halak kiteljesedhetnek egy bizonyos dologban
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezen a különleges napon is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, a csillagok ugyanis ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Amikor már kezdtél feladni valamit, derült égből szinte villámcsapásként érkezik valaki, akinek a kezében van egy olyan dologgal kapcsolatban a megoldás, amitől te már semmi jót nem reméltél. Most ne azon agyalj, hogy mi történt, hanem ragadd meg az alkalmat, és vedd igénybe az önzetlen segítséget. Élj a soha vissza nem térő alkalommal, cselekedj gyorsan, s ha már kimásztál a slamasztikából, akkor is ráérsz majd hálálkodni. Légy a megmentődnek nagyon hálás, és biztosíts róla, hogy szükség esetén ő is feltétlenül számíthat rád.

BIKA (április 21-május 21)

Karácsonyi lázban égsz, ma semmi nem szegheti a kedved, s úgy érzed, bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes vagy megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, és ez az a hozzáállás, ami már-már legyőzhetetlenné tesz. Ezt a környezeted is észreveszi és a tenni akarásod átragad a többiekre is. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe. A képességeid megvannak hozzá, csak akarnod is kell a sikert!

IKREK (május 22-június 21)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd rátermettséged és bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a Te neveddel fémjelezve.

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, most elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de ezúttal megkapod a jelzést arra, hogy nekivágj a nagy útnak, s merre kell indulnod. Előtte azonban gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát, hogy nem csak bizonytalanul bolyongj az őserdőben. Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj, és meglátod, a végén a te sikeredet ünnepli majd mindenki.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársony fotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért toporogsz egy helyben, miközben neked egyetlen felesleges perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék magukat és menjen végre minden a maga rendje szerint. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan helyzetek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, s akármit is teszel, soha nem tudod az eseményeket befolyásolni. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, mekkora út áll mögötted, és milyen eredményre számíthatsz, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, te is rá fogsz jönni, hogy nem szabad veszni hagyni ezt a dolgot. Nyugi, már csak néhány méteren kell kitartanod, azt pedig a kisujjadból kirázod, utána pedig nyugodtan átadhatod magad a karácsonyi hangulatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ez ma a te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a lelki épülésedet szolgálják. Csomagold be az utolsó ajándékokat, díszítsd fel a fenyőfát, illatos gertyákkal tedd még meghitebbé a hangulatot. Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre, és mivel neked ritkán adatik meg a lehetőség, ezért most élj vele, hisz karácsony csak egyszer van egy évben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképpen azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel a lehetőséggel. Szóval ne igyekezz egyedül és kizárólag a saját javadra lezárni az ügyet – bár ezt most megtehetnéd –, hanem adj lehetőséget másoknak is, hogy a munkából kivehessék a részüket, s osztozhassanak veled a sikerben. Hidd el, neked is édesebb lesz a győzelem íze, ha másokat is sikerélményhez juttatsz azzal, hogy megosztod velük a tudásodat és a tapasztalataidat. Ezzel te is jobb emberré válsz, a társaidból pedig igazi csapatot kovácsolhatsz, s a következő akadályt már közösen vehetitek – mindannyiótok nagy megelégedettségére!

NYILAS (november 23-december 21)

A nagy karácsonyi készülődés kellős közepén történik valami, ami kénytelen-kelletlen megváltoztatja az eddigi útirányodat. Nem biztos azonban, hogy hátrányodra válik a fordulat, igyekezz kihívásként vagy egyfajta megoldandó egyenletként tekinteni a helyzetre, és próbáld a lehető legjobbat kihozni belőle. Könnyen lehet, hogy pozitívan fog elsülni minden, és végül te is úgy értékeled majd, hogy jót tett a változtatás minden szempontból.

BAK (december 22-január 20)

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, és nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. Bele kell törődnöd azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, akik csak segíteni akarnak, így időnkénti sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük. És lehetséges, hogy legközelebb, ha arra kerül a sor, már sokkal megfontoltabban fogsz tudni döntést hozni, s nem is lesz okod arra, hogy az elhatározásodat utóbb megbánni kényszerülj.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki minden helyzetben inkább tizenkilencre lapot húz és kockáztat, nem törődve azzal, hogy tetteinek mi lesz a következménye. Teljesen biztos ugyanis benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörből, bármilyen slamasztikába kerüljön is. De egy idő után észre kell venned, hogy az illető csupán kihasználja az önzetlen segítőkészségedet, s abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyeket, mi több, direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen kockázatosak, s nem fél a következményektől. Karácsony ide vagy oda, elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson sétálni! Ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől csak rajta múlik, mire jut!

HALAK (február 20-március 20)

Eljött az idő, hogy végre olyan dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, bármi is legyen majd az eredmény. Sokan nem hisznek benned, de most nekik is bebizonyíthatod, érdemes küzdeni azért, hogy az álmaidat valóra váltsd, csak kellő akaraterő és elszántság kell hozzá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!