Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 24.: a Rákok mások segítségére számíthatnak, a Skorpióknak különleges álmuk válhat valóra

Napi horoszkóp december 24.: a Rákok mások segítségére számíthatnak, a Skorpióknak különleges álmuk válhat valóra

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsonykor se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, annyira el vagy úszva a teendőiddel karácsony Szenteste előtt, hogy tizenkilencre lapot kell húznod annak érdekében, hogy végül minden puzzle-darab a helyére kerüljön. Ne félj a rád váró kihívástól, hisz kellőképp talpraesett vagy, megvan benned a kurázsi, így tehát a megfelelő odafigyeléssel, egyenletes tempóban haladva nagy eséllyel fogsz tudni mindennek pontot tenni a végére. Este aztán fújd ki magad egy pohár bor és a hozzád legközelebb álló szeretteid társaságában. Boldog karácsonyt!

BIKA (április 21-május 20)

A közvetlen környezeted túlságosan komolytalannak tart, abszolút nem találják használhatónak semmifajta megnyilvánulásodat, gyakorlatilag azonnal letorkollnak, bármit is mondasz, ez a mai napon is bizonyosságot nyer számodra. Téged iszonyúan felháborít az, hogy ennyire inkompetensnek tartanak, mégis pontosan tudod, hogy a karácsony Szenteste a nem épp a legalkalmasabb időpont arra, hogy bármiféle sérelmednek hangot adj. Boríts tehát fátylat a benned parázsló felháborodásra, az ünnepek elteltével pedig higgadtan magyarázd el a környezetednek, hogy pontosan mi az, amit sérelmezel. Most azonban semmi sem fontosabb annál, minthogy békességben ünnepelj!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, akinek a tudásától gyakorlatilag mindenkinek eláll a szava. Mivel te is hasonló elismerésre vágysz, ezért gyakorlatilag ugyanazon a professzionális szinteken igyekszel teljesíteni, amelynek köszönhetően elég nagy katasztrófába torkollhat a karácsony Szenteste. Ne akarj tehát éppen a Világ elismerésére törekedni, a rád váró teendőket a saját tempódban, a saját tudásodnak megfelelően elvégezni annak érdekében, hogy ne fulladjon tragikomédiába a mai este. Hidd el, akiknek fontos vagy, azok így is nagyra fogják értékelni az igyekezetedet!

RÁK (június 22-július 22)

Fogalmad sincs, miért, de akad valaki a környezetedben, aki rendkívül segítőkészen fordul feléd, minden áron a rendelkezésedre szeretne ugyanis állni, gyakorlatilag bármiben. Te abszolút nem tudod mire vélni az illető igyekezetét, mivel azonban az év egyik legkülönlegesebb napja van, amikor a kedvességnek, a törődésnek semmi sem szabhat határt, épp ezért nyugodtan elfogadhatsz minden nemű segítséget, amely téged előrébb vihet. Ne maradj hálátlan az illetővel szemben, mindenképp biztosítsd arról, hogy ő is számíthat rád, amennyiben bármikor megfeneklik a hajója. Ettől szép a Szeretet ünnepe, az egymásra történő odafigyelés, a törődés, az önzetlenség azok, amelyek különkegessé teszik a karácsonyt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rád bíztak ugyan mára egy olyan feladatot, amelyet estig abszolválnod kellene, ám neked legalább olyan érzés, mintha a fogadat húznák, olyannyira nem érzed a motivációt, ennek okán mindent kihasználsz arra, hogy széles ívben kikerüld a dolgot. Mivel azonban folyamatosan rajtad van a lelkiteher, amely annak okán nyomja a vállad, hogy mi lesz, ha felelősséget kell vállalnod és te semmit nem tudsz felmutatni, így érdemesebb a konfliktus elkerülésének érdekében még ha fintorogva is, de mihamarabb nekifutnod. Minél hosszabb ideig hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel a helyzettel mégiscsak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb sikerrel abszolválod a feladatot, így semmi sem szabhat határt a konfliktusmentes karácsonynak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában markáns véleménnyel rendelkezel mindennep kapcsolatban, mely ma sem lesz másként, a legnagyobb megdöbbenésedre azzal kell szembesülnöd, hogy épp a karácsonyi készülődés közepette köt beléd valaki, annak ellenére, hogy okot sem adtál rá. Mivel azoban a mai nap nem arról szól, hogy a sérelmednek hangot adj, épp ezért kezeld a helyzetet kellő intelligenciával, ne adj teret a vitának, azt azonban mindenképp hozd az illető tudtára, hogy más esetben már hangosan adtad volna ki a véleményedet magadból. Lépj tovább, ne hagyd, hogy mások mérgezzék a hangulatodat! Karácsony van, fókuszálj tehát a számodra legfontosabb emberekre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Magad sem érted, miért, de a szokásosnál felfokozottabb idegállapotban vagy, emiatt hajlamos vagy túlreagálni egyes szituációkat, ami könnyen konfliktushelyzetbe sodorhat. Mivel azonban ma karácsony van, épp ezért igyekezz mégis némi nyugalmat magadra erőltetni, próbálj kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz az ünnep abszolút nem a vitákról kell, hogy szóljon! Próbálj egyfajta lelkibékét elérni, amely lehetővé teszi azt, hogy egy meghitt, csendes, szeretetteljes Szentestét tölts el a számodra fontos emberekkel! Nyugalom, nem mindig visznek előre a heves érzelmek, ma például kifejezetten ártalmasak is lehetnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje borzasztóan vágysz egy bizonyos dologra, amely épp karácsonykor válhat valóra! Neked semmi más dolgod nincsen, mint az, hogy Szentestére a lehető legideálisabb körülményeket megteremtsd annak érdekében, hogy amennyiben te vagy a Sors kegyeltje, abban az esetben a kezedben tarthasd azt, amiről eddig csak álmodoztál. Ez ma a varázslatok napja lehet, amikor az ember nemcsak a szerettei társaságában eltöltött, értékes időt, a meghittséget, az illatokat élvezheti, ez bizony az évnek az a napja is lehet, amikor az álmok valóra válnak! Légy hálás azért, amit az Élet ad meg számodra! Boldog karácsonyt!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút tanácstalan vagy egy bizonyos dolgot illetően, fogalmad sincs melyik döntés lenne jobb, az, ha gyorsan és hirtelen tennéd ki a pontot a dolog végére, avagy ha adnál időt magadnak arra, hogy nyugodtan, sokszor megrágva fogalmazd meg az álláspontodat. Mivel azonban ma eljött a Szenteste, amikor más dolgok veszik át a prioritást a lelkedben, épp ezért érdemes néhány napra félretenni azt, ami nyomaszt, ehelyett pedig átadni magad az ünnep érzésének, a meghitt, szeretetteljes hangulatnak és egyszerűen a pillanatnak élned. Ez a bizonyos döntés megvár, így tehát ne most akarj világmegváltó ügyeket a helyükre tenni! Ünnepelj, vedd körül magad azokkal, akik fontosak számodra! Boldog Karácsonyt!

BAK (december 22-január 20)

Valakitől a karácsony előtti utolsó utáni pillanatban reméltél segítséget, ám a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, amelynek köszönhetően elég nagy hátrányba kerültél a karácsony estig elvégzendő feladatok tekintetében. Mielőtt azonban kétségbe esnél, igyekezz három mély légvétel után rendszerbe foglalni a teendőket és mihamarabb nekiveselkedni valamennyinek. Ne légy emiatt bosszús, az illetőben ugyanis megvolt a segítő szándék, csupán csak kissé túlvállalta magát. Az igyekezetet értékeld az eredmény helyett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy izgalommal tölt el az, hogy végre eljött a mai este, amikor végre nem a rohanásról, a feladatok kipipálásáról, a tökéletes eredmények felmutatásáról szól minden. Ma ugyanis eljött a nap, amelyre oly régóta vártál, amelyre hosszú ideje készülsz és amely a legalkalmasabb arra, hogy azokkal az emberekkel, akikkel rohanó életed okán nincs olyan sok lehetőséged minőségi időt tölteni, mégis eltölts egy meghitt estét. Borzasztóan nagy izgalom jár most át, hisz meglepheted őket az ajándékaiddal, illetve a tudtukra adhatod azt, hogy ugyan elég elfoglalt ember vagy, mégis ők a legfontosabbak számodra. Értékelj minden együtt töltött pillanatot, hisz ez a nap az év egyik legkülönlegesebb napja!

HALAK (február 20-március 20)

Szíved szerint éppen Szenteste bizonyítanád be a környezetednek, hogy bizony ha arról van szó, képes vagy a legprofibb teljesítményt nyújtani és egy tökéletes estét biztosítani. Mégis ha őszinte szeretnél magaddal lenni, rájöhetsz, hogy nem épp a mai este a legalkalmasabb idő arra, hogy kimagasló eredményt érj el, adott esetben annak a rovására, hogy a benned túltengő feszültség miatt a hangulatod karácsonyi lehessen. Hidd el, a nagy teljesítményű, profi sportolók is képesek lejjebb adni a feladataikból karácsonykor, tudják mikor kell kibújni abból a szerepből, amelyben más napokon helyt kell állniuk. A mai nap tehát nem a professzionális teljesítmény bizonygatásáról kell, hogy szóljon, sokkal inkább a meghitt, szeretetteljes hangulatról, a finom ételekről és az együtt töltött időről. Erre koncentrálj inkább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!