Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 24.: a Nyilasok hajlamosak túlvállalni magukat, a Bakok a tökéletességre törekszenek

Napi horoszkóp december 24.: a Nyilasok hajlamosak túlvállalni magukat, a Bakok a tökéletességre törekszenek
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A karácsonyi ajándékok csomagolása, a sütemények elkészítése vagy a fadíszítés közben se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ez a mai különleges nap, amikor a csillagok is különleges üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, végre sikerült megvilágosodnod bizonyos részletek tekintetében, így végre gond nélkül teljesítheted az általad kitűzött feladatokat, ami határtalan boldogsággal tölt el. Mostmár semmi nem árnyékolhatja be azt a különleges ünnepet, amikor végre minden lelassul körülötted, nem sürgetnek határidők, nem kell munkával foglkoznod, amikor azokkal az emberekkel lehetsz, akiknek szeretetet adhatsz és akiktől szeretetet kaphatsz. Igen, nem csupán ezen a napon hangsúlyos a szeretet, az egymásra történő odafigyelés, ám ma valahogy felértékelődik egy-egy kedves szó, egy gesztus, amiért borzasztóan hálás mind az, aki adja, mind pedig az, aki kapja, Ettől szép és különleges ez az ünnep, nem igaz? Boldog karácsonyt!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap igazán különleges lehet számodra, nemcsak azért, mert karácsony van, hanem azért is, mert olyasvalakivel találkozol végre, akit hosszú ideje nem láttál, ma azonban végre magadhoz ölelheted. Használjatok ki minden együtt töltött pillanatot, beszélgessetek, egyetek finomakat, töltsetek minőségi időt együtt, hisz ha máskor nem is, ma erre minden lehetőségetek adott lesz. Általában nem vagy az a személy, aki a külsőségekre adva novemberben feldíszíti az otthonát, akinél már december közepén mézeskalács illat lengi be a konyhát, te vagy az, aki az utolsó pillanatban is ajándékok és csomagolópapír után rohangál, ez azonban cseppet sem zavar, hisz nem ezek a dolgok határozzák meg számodra az ünnepet. Sokkal inkább a bensőséges beszélgetések, a finom vacswora, a koccintás, az ölelés. Ettől tartod olyan igazinak az ünnepet. Boldog karácsonyt!

IKREK (május 21-június 21)

Végre eljött az a nap, amelyre hosszú ideje vártál, szinte már a napokat számoltad, hogy mikor jön a karácsony, amikor végre minden tökéletes lehet az utolsó szalvétáig az asztalon. Roppant nagy erény az, hogy képes vagy előre tervezni, hogy globálisan tekintesz minden helyzetre, hogy a váratlan fordulatokra is minden esetben fel vagy készülve. A karácsonyt azonban nem az teszi teljessé, hogy minden tökéletesen élére állítva van a szobában, hogy passzolnak egymáshoz színben és formában a fán a díszek, hogy harminchárom karácsonyi manó van letéve az otthonod minden egyes szegletébe. Az ünnep attól különleges, hogy azokkal töltheted, akikkel szeretnéd, akiknek a társasága feltölt és hozzá ad a személyiségedhez. Az együtt töltött idő ugyanis az, ami sem meg nem vásárolható, sem vissza nem váltható, sem kézzel nem fogható, ezt ne feledd. Boldog karácsonyt!

RÁK (június 22-július 22)

Utolsó utáni pillanatban kezdesz bele valamibe, aminek már régen készen illene lennie, ám te egészen mostanáig húztad az időt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy majd valaki elvégzi helyetted vagy feledésbe merül a dolog. Mivel azonban nem lehet bizonyos dolgokat satírozással eltüntetni, épp ezért nincs más választásod, mint ha fintorogva is ugyan, de nekifutni. Ha hatékonyan működteted a megoldókulcsot, akkor este már szabad emberként énekelheted a "Mennyből az angyal"-t a szeretteid körében, ehhez azonban összeszedettségre és megoldás centrikus gondolkodásra lesz szükséged! Hajrá! Boldog karácsonyt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos célkitűzés az, ami ma mozgatja minden porcikádat, szeretnéd ugyanis valaki számára különlegessé varázsolni az ünnepet, ennek érdekében mindet háttérbe szorítasz, csakhogy ez a bizonyos személy határtalanul boldog lehessen. A karácsony számodra olyan értékkel bír, amely egy évben egyszer átjárja az otthonokat, amikor néhány napra mindenki megfeledkezik az életében jelenlévő, esetleges kihívásokról, hepe-hupákról és átadja magát a meghittség érzésének azoknak az embereknek a társaságában, akiket a szívéhez legközelebb érez. Ez történik veled is, amiért borzasztóan hálás vagy a sorsnak, hisz elmondhatod magadról, hogy mindened megvan és abszolút mértékben elégedett vagy. Boldog karácsonyt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Karácsony napján nem árt résen lenned, olyasféle váratlan fordulat okozhat ugyanis némi bonyodalmat, amely abszolút nem volt a korábbi kockázatértékelésedben. Mivel azonban helyén van az értékítéleted, épp ezért amennyiben összeszeded magad, abban az esetben játszi könnyedséggel háríthatod el a viharfelhőket és adhatod át magad a káracsonyi érzésnek. Így talán még elégedettebb lehetsz, hisz azon kívül, hogy finomakat ehetsz, hogy azokka az emberekkel lehetsz, akiket feltételek nélkül szeretsz, még olyasvalamit is sikerült elérned, ami mára ugyan nem volt kitűzve, de te megoldottad. Boldog karácsonyt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Különleges ünnep számodra a karácsony, hisz ez a nap azoké az embereké, akik a legjobban ismernek, akik a legközelebb állnak hozzád. Abszolút szerencsés embernek mondhatod magad, hisz mindenben melletted állnak, számíthatsz rájuk, ők azok a személyek, akiknek a társaságában önmagad lehetsz. Használd ki a mai napot, készüljetek együtt, díszítsétek a házat, a fát, beszélgessetek, egyetek finomakat, társasjátékozzatok, lepjétek meg egymást. Borzasztóan hálás embernek mondhatod magad, hisz elmondhatod, hogy a világ leggazdagabb embere vagy a családod szeretetével és támogatásával a hátad mögött! Boldog karácsonyt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap az, amikor végre minden, amit elterveztél szépen kerek egésszé alakulhat, ez az, amin dolgozol már egy ideje, hogy mind a magad, mind pedig a környezeted számára különlegessé varázsold a karácsonyt. Abszolút önzetlen ember vagy, aki mindig másokat helyez maga elé, soha nem az a prioritás számodra, hogy te boldog legyél. Ennek köszönhetően a népszerűségi indexed az eget súrolja, neked azonban nem az a fontos, hogy mindenki elismerje azt, amit csinálsz, sokkal inkább azért teszed, mert a lelkiismereted ezt diktálja. Maradj mindig ilyen ember, hisz a világnak égető szüksége van az önzetlen, odaadó szeretetre! Boldog karácsonyt!

NYILAS (november 23-december 21)

Mint általában mindig, így karácsony napján is hajlamos vagy átesni a ló túloldalára, túl sok mindent igyekszel ugyanis a kezedben tartani, amellyel csak azt éred el, hogy a számodra legfontosabb dolgok csúsznak majd ki a kezeid közül. Emiatt roppant feszült vagy, hisz egyszerre szeretnél minden fronton helyt állni, be kell azonban látnod, hogy egy fenékkel nem lehet ennyi lovat megülni. Épp ezért fogadd el a környezeted által felajánlott segítséget, adj át a családodnak a feladatokból, ne az lebegejen a szemed előtt, hogy egyedül a fél válladon meg tudd tartani a Föld nevű bolygót is, ha arról van szó. Hidd el, sokkal többet ér az, ha együtt csináljátok, mintsem ha egyedül, teljesen szétzilált idegállapotban kavargatod a harmadik edényt is a tűzhelyen, miközben füst száll kifelé a sütőből. A kevesebb néha több, ez az ünnepekre különösen érvényes! Boldog karácsonyt!

BAK (december 22-január 20)

Karácsony napján abszolút arra törekszel, hogy minden tökéletes legyen, melyben azonban a túlvállalás eredményeként kezdesz elveszni. Szerencsére a családod ilyenkor is melletted áll, segítő szándékkal vesznek tehát át tőled bizonyos feladatokat, így nem kell összeroskadnod a magadra vállalt teher miatt. Élvezd azt a napot, ami egy évben csak egyszer van, amikor az otthonodat átjárja a meghittség érzése. Hidd el, nem kell mindennek ragyognia, illetve a bejgli ugyanolyan finom, ha szét is van repedve! A kevesebb néha több, boldog karácsonyt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Karácsony napján olyasvalamiben bizonyíthatod a rátermettségedet, amelyben abszolút zöldfülűnek számítasz ugyan, de mégis valahogy érzed a kihívást a dologban. Mielőtt azonban különösebb mérlegelés nélkül belevágsz a dologba, érdemes mindenképp számot vetned azzal, hogy ez azért nem egy átlagos szombati nap az évben, karácsony van, amikor nem árt, ha nem táncolsz bizonyos dolgok tekintetében a szakadék szélén. Igyekezz végiggondolni, hogy ki az, akitől segítséget kérhetsz, akinek az iránymutatása alapján teljesítheted a célkitűzésedet, aki csőre töltött poroltóval a hátad mögött áll, mintegy felkészülve arra az esetre, ha használni kellene. Amennyiben sikerül abszolválnod a feladatot, abban az esetben határtalan boldogsággal adhatod át magad az ünnepi hangulatnak. Boldog karácsonyt!

HALAK (február 20-március 20)

Nem csupán karácsonykor, de az év minden napján fontosnak tartod azt, hogy a környezeted arcán elégedett mosolyt, illetve boldogságot láss, ennek érdekében mindent megteszel, sokszor átlépve a saját határaidat is. Ennek az lehet az eredménye, hogy a sok teherrel a válladon süllyedsz majd el a víz alá, abban az esetben pedig nemhogy örömszerzés nem lesz belőle, de mindenki értetlenül áll majd körülötted. Igyekezz tehát visszavenni a világmegváltó küldetésekből, húzni egy vastag vonalat és azon belül mozogni annak érdekében, hogy ne csak mások, de te is elégedett lehess, nem csupán karácsonykor, de az év minden napján! Boldog karácsonyt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!