Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 22.: a Kosok komoly döntést hoznak meg, a Rákok számára fontos, hogy mindenkinek megfeleljenek

Napi horoszkóp december 22.: a Kosok komoly döntést hoznak meg, a Rákok számára fontos, hogy mindenkinek megfeleljenek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Komoly döntést sikerült meghoznod, amin hosszú ideje rágódtál, ám most végre kimondtad, amit ki kellett, ezáltal sikerült pontot tenni a dolog végére. Ne rágódj sokáig a múlton, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz most az ünnepekre koncentrálni és azzal foglalkozni, hogy minden olyan legyen karácsonykor, amilyennek megálmodtad. A karácsonyba ugyanis nem lehet csakúgy Hűbele Balázs módjára beleugrani, amolyan "ahogy esik, úgy puffan" hozzáállással!

BIKA (április 21-május 20)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

IKREK (május 21-június 21)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni, ezen kívül minden befejezetlen marad. Épp ezért kezeld az általad elkezdett dolgokat a maguk helyén és idejükben, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

RÁK (június 22-július 22)

Lázasan dolgozol azon, hogy karácsonykor mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek, s teljesítsd mindazt, amit elvárnak tőled. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kizárod a külvilágot, rájöhetsz, hogy az Ünnep nem erről szól. Nem a rohanásról, az egymásnak történő megfelelésről, nem az anyagi értékekről. Az Ünnep az együtt eltöltött időről, a törődésről, a nagy ejtőzésekről, egy karácsonyi film élvezetéről szól, nem pedig arról, hogy megfeleljetek egymás elvárásainak! Hidd el, sokkal nagyobb értéke lesz az ünnepnek, ha nem anyagiakban méred a megfelelni akarást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Zsúfolt napnak nézel elébe, egyik feladat a másikat éri, azt sem tudod, mihez kapj hirtelen. Ahogyan azonban múlik az idő a nap folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan tudtad rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, akkor végre nyugodtan tudsz készülődni a karácsonyra, bonts ki egy üveg bort, miközben a számodra legkedvesebb emberek ajándékait csomagolod és mellette a régi, klasszikus karácsonyi dalok fülbemászó dallamai járják át a feldíszített otthonodat! Ennél szebben nem is zárhatod a mai napot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezd a könyöködön kijönni, hogy mindenki megpróbál beleszólni az életedbe megállás nélkül. Annak ellenére ugyanis, hogy nem kérted, ők folyamatosan körbeugrálnak és nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon, de határozottan megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, de ha nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró embernek magad körül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok mindent vállalsz fel az ünnepek előtt, mely folyamatokat mind-mind kézben kell tartanod, ez azonban jelentősen növeli a hibázás lehetőségét is, emellett nagy eséllye nem jut majd időd a saját feladataidra sem. Mielőtt azonban ez bekövetkezik, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon nem lenne-e érdemesebb lejjebb adni a rád hárult felelősségből annak érdekében, hogy minél kisebbre csökkenjen a kockázat. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Amennyiben ezt sikerül belátnod, abban az esetben ülj tehát le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszon úrrá lenni azzal, hogy szép sorjában mindent megoldasz, hisz minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld és ne vállalj fel mindent, ami szembejön!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagy terveket szeretnél megvalósítani a mai napon, eddig azonban nem merted senkinek elmondani, attól féltél ugyanis, hogy a környezeted nem támogat majd az általad elképzeld projekt megvalósításában, mi több, megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére, és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni, hogy minden tökéletes legyen. Ne feledd: nem pont karácsony előtt kell a Világot megváltanod!

NYILAS (november 23-december 21)

A karácsony előtti rohanásban úgy érzedc kezd elfogyni a türelmed és a kitartásod, olyasféle feladatot kellene ugyanis megoldanod, ami jelen pillanatban elég kilátástalan sikerrel kecsegtet, emiatt úgy érzed, abszolút nem kifizetődő az általad belefektetett energia. Érthető okokból kezd tehát letörni a lelkesedésed, szíved szerint hagynád veszni az egészet és csak a közelgő ünnepre koncentrálnál. Mielőtt azonban a negatív intuícióid alapján döntenél, mérlegeld, hogy mennyi időt és energiát tettél már a dologba, ezek alapján pedig azt, hogy érdemes-e most feladnod vagy inkább megrázod magad és mész tovább a megkezdett utadon. Hidd el, ha van benned egy kis kitartás, akkor a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje!

BAK (december 22-január 20)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdít minden apró feladatot, mivel azonban senkit nem szeretnél megbántani, ezért senkinek nem is mondasz nemet. Miközben azonban a többiek roppant hálásak neked a nagylelkű önfeláldozásodért, ráadásul a népszerűségi indexed is az egeket veri, addig te, magad elúszol a feladataidban, amelyek bizony nem-igen tűrnek halasztást. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról és a te nyugalmadról sem! A saját váradat ugyanis neked kell felépítened, hisz azt senki nem fogja helyetted megtenni, emellett pedig karácsony közeledtével pláne nem férnek bele plusz terhek, így eggyel több okod van arra, hogy nemet mondj mindenkinek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adsz, ezért közöttetek is lesz kisebb feszültség. Mielőtt azonban pont az ünnepek előtt mérgesedik el a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin!

HALAK (február 20-március 20)

A célvonal elérése előtt, az utolsó méteren torpantál meg, emiatt lecsúszol egy nagy lehetőségről. Joggal lehetsz most kissé csalódott, hisz mindennek az oka nem volt más, mint az, hogy nem merted elhinni, bizony te is győzhetsz, ha eldördül a startpisztoly. Ne ragadj azonban bele a szituációba azon rágódva, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnod ahhoz, hogy learasd a babérokat, hisz ezesetben nem fogsz tudni megragadni más lehetőségeket, amelyekből még ki lehetne esetleg hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vigyél más természetű ügyeket. Ne add fel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!