Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 21.: az Oroszlánok hatalmas elismerésben részesülnek, a Nyilasok hajlamosak túlzásokba esni

Napi horoszkóp december 21.: az Oroszlánok hatalmas elismerésben részesülnek, a Nyilasok hajlamosak túlzásokba esni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Nyakadon a karácsony, te pedig ahelyett, hogy készülődnél és sorjában zárnád le a folyamatban lévő ügyeidet, ehelyett akkora felelősséggel járó feladatot kapsz a felettesedtől, amelyet bizonyosan nem kértél volna, amennyiben lett volna választási lehetőséged. Érthető módon tehát Igazán frusztrál a kialakult szituáció, legszívesebben menekülőre fognád, ám ez most nem az a pillanat, amikor bölcs dolog lenne elfutni. Bármennyire is nehéz a helyzet, igyekezz egy hatalmas légvétellel beleállni a dologba és vállalni azt, amit vállalnod kell. Sajnos vannak ilyen napok, amikor nem épp ínyedre való szituációkban kell helytállnod, de vigasztaljon a tudat, hogy amennyiben sikerül lezárnod úgy a helyzetet, hogy nem sérülnek a te érdekeid sem és nem sodródsz rosszabb helyzetbe, abban az esetben komolyabb kudarc nélkül lezárhatod az egészet, utána pedig átadhatod magad a karácsonyi készülődésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Az év vége közeledtével megérett benned az elhatározás arra, hogy lezárj egy olyan helyzetet, amely nem tartogat már semmi pozitívat számodra, úgy érzed, mindent kiaknáztál már benne. A környezeted nem feltétlenül érti majd meg azonnal a döntésedet, ám ha elmagyarázod nekik türelemmel, hogyan is jutottál erre a döntésre, biztosan támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Arra ügyelj, hogy számon kérni ne hagyd magad, hisz te senkinek nem tartozol önmagadon és a közvetlenül érintett személyeken kívül elszámolnivalóval. Minden szálat varrj el, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

IKREK (május 21-június 21)

Másféle kalandokra vágysz, arra, hogy a komfortzónádból kilépve, valami extrémebb dologban próbáld ki magad. Jobb azonban elrendezni a folyamatban lévő, lezáratlan ügyeket, mielőtt szabadságolod magad, hisz a kollégáid nem fognak kiugrani a bőrükből, ha nekik kell a saját feladataik mellett, távolléted alatt a tieidet is megoldani. Minél több folyamatban lévő ügynek teszel pontot a végére, annál nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a kalandoknak és az új élményeknek!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan rendkívül lelkes vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mégis akadnak olyanok a közvetlen környezetedben, akik mindent megtesznek azért, hogy elvegyék azt a lendületet tőled, ami különös ismertetőjeled. Neked azonban azt az útvonalat kell választanod, amely számodra a legjobb, nem pedig azt, ami mások számára kedvező lehet., ne engedd magad befolyásolni, hisz ők csak a sikereidet akarják elvenni. Te rendelkezel egy olyan értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani és aszerint finomítani magadon, hogy ők milyen elvárást támasztanak feléd. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogy azt te jónak látod, ne úgy, ahogy azt mások elvárják!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyobb plénum előtt hatalmas elismerésben részesülhetsz a mai napon, amelyre hosszú ideje vártál már. Épp ezért rendkívül büszke vagy magadra, úgy érzed, végre találtál egy olyan helyet, ahol önmagad lehetsz, ahol értesz ahhoz, amit csinálsz, és senkinek nem vagy a terhére. Egyre-másra jönnek a sikerélmények, melyek újabb és újabb lendületet adnak ahhoz, hogy nehezebb feladatokat is be merj vállalni. Vigyázz azonban, olyasmire ne mondj felelőtlenül igent, amelyhez egyelőre kevés tapasztalattal rendelkezel, hisz nem az a cél, hogy kudarcot vallj! Boldog vagy, hisz végre úgy töltheted el a munkaidődet, hogy felszabadultan, fesztelenül, eredményesen, esetenként mások elismerését kivívva látod el a rád bízott feladatokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos útvonalhoz még akkor is, ha láthatóan több a buktató rajta, mint más, egyszerűbb, kacskaringóktól mentesebb útvonalakon. Azt sem vagy hajlandó meghallani, ha a jóakarók próbálnak terelgetni másfelé, egyszerűen nem engedsz a huszonegyből. Amennyiben azonban belegondolsz, ez a gondolkodás sok jót nem terem a későbbiekben, hisz egyrészt minden szembejövővel összetűzésbe keveredsz, másrészt pedig nem tudhatod, hogy nem lesz-e igazuk a végén. Épp ezért nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbáld inkább meghallgatni a jótanácsokat és ha úgy érzed, van logika abban, amit mondanak, akkor érdemes megfontolnod azokat. Hidd el, nem mindig jó, ha kötöd az ebet a karóhoz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Közelednek az ünnepek, ideje tehát a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj attól, hogy kicsit lejjebb adsz az introvertáltságodból és nyitottabb leszel, hisz az ünnepek alatt csak olyanokkal veszed körül magad, akik szeretnek, értékelnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Hidd el, jót fog tenni neked az, ha egy kicsit közelebb engedsz másokat magadhoz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Igyekezz végre elfogadni, hogy az életed nem megoldásra váró egyenlet, nem lehet tehát pontosan kiszámolni, mi és hogyan fog alakulni, illetve korántsem biztos, hogy mindenre létezik egy megoldókulcs, amelyet behelyettesítve egycsapásra pontot tehetsz bizonyos helyzetek végére. Fogadd el, hogy időnként egy-egy szituációt a Sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább lásd be, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

NYILAS (november 23-december 21)

Lételemed az, hogy másoknak örömet okozz, mindig arra törekszel, hogy akár a korlátaidat is túllépve megadd azt, amire a számodra fontos emberek vágynak, a karácsony közeledtével pedig akaratodon kívül is időnként kellemetlen helyzetbe sodródhatsz, hisz előfordulhat, hogy az anyagi határaidat is átléped annak érdekében, hogy másoknak boldogságot láss az arcán. Mindez az önzetlenség rendkívül nemes jellemre vall, érdemes azonban meghúznod egy vonalat és csak addig takaróznod , amíg a paplanod ér! A karácsony ugyanis nem az anyagi természetű tehervállalásról kell, hogy szóljon!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan vágysz egy bizonyos dologra, fejben már meg is szerezted, a félelmed azonban visszatart attól, hogy nekivágj az útnak és megkaparintsd. Amennyiben valóban szeretnéd tehát magadévá tenni, fel kell állnod, levetkőznöd a kishitűséget és felvértezni magad egy adag bátorsággal és vissza se nézni, amíg a tiéd nem lesz. Meglátod, utólag visszatekintve nem is fogod érteni, mitől féltél ennyire. Időnként ugyanis a dolgok messziről sokkal félelmetesebbnek látszanak annál, mint amilyenek valójában!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A végső célod elérése előtt olyasfajta, váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz visszanyúlni és lezárni ezt a zavaró tényezőt és úgy próbáld elérni a célod, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek rád ismételten a régi ügyek. Hidd el, sokkal nyugodtabban töltöd majd az ünnepeket, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod.

HALAK (február 20-március 20)

Léleksimogató érzés számodra az, hogy olyan emberekkel vagy körülvéve, akikre jóban és rosszban, nehezebb és könnyebb helyzetekben is feltételek nélkül számíthatsz. Mindenképp kölcsönös a kapcsolat, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást, hisz a mai rohanó világban nagyon ritka az a kapcsolat, ahol ilyen őszinte érzelmek vannak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!