Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek határozottan állnak ki magukért, a Szüzek teljes karácsonyi lázban égnek

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek határozottan állnak ki magukért, a Szüzek teljes karácsonyi lázban égnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Az ünnepek előtt igyekszel valakit jobb belátásra bírni, érzésed szerint ugyanis nem épp a megfelelő irányba tart az élete. Minden igyekezeted ellenére azonban mégsem tudsz sikerrel járni, úgy tűnik ugyanis, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Ennek okán lassan be kell látnod, hogy nem feltétlenül éri meg az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te csak saját magadra koncentrálj, hisz másokért nem kell felelősséget vállalnod, amennyiben tehát az illető a jószándékú figyelmeztetés ellenére mégis más utat választ, abban az esetben ez már az ő dolga!

BIKA (április 21-május 20)

Hozzá nem értésed okán feszélyezve érzed magad egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, teljesen egyedül vagy, hogy nem tudsz mit kezdeni a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned. Keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérdd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, ám addig is a tanulásé a főszerep!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján olyan szituációba keveredsz, amelyben mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy meg tudd magyarázni, pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit te csinálsz, a többi nem a te dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

Egy számodra jelentőségteljes szituációban nem nagyon tudod, mit tegyél, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég misztikus rejtélyt szeretnél felderíteni, amely azonban elég vékony jégnek tűnik, neked mégis olyannyira izgatja a fantáziádat, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közvetlenül karácsony előtt sikerül egy viszonylag nagy nyomás alól felszabadulnod, amely régóta nehezítette meg az életed, szinte rátelepedve a közérzetedre is. Most azonban végre vége és te nyugodtan készülhetsz az ünnepekre, amikor főként a pihenésé és a szeretteiddel töltött időé lesz a főszerep. Most már ne vállalj nagyobb lélegzetvételű dolgot, mind mentálisan, mind pedig fizikailag inkább az ünnepre készülj, hisz ez az év legszebb időszak. Pakolássz, dekorálj, szerezd be a maradék ajándékot, vedd meg a karácsonyi "csúnyapulcsidat", egyszóval add át magad a hangulatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Tehetséged páratlan egy bizonyos dologot illetően, a környezeted emiatt megdöbbenéssel vegyes elismeréssel bólogat folyamatosan rád. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldozni rá, hiszen a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Azért légy óvatos, el ne bízd magad, hisz a szerénység csak hozzátesz az emberi értékeidhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Közeleg a karácsony, te pedig azt érzed, hogy a meghitt, nyugidt készülődés helyett teljes káosz az életed. Emiatt nyilvánvalóan frusztrált vagy, abszolút nem érted, hol csúszott ki a kezedből az irányítás, hiszen tulajdonképp csupán futsz a teendők után. Mielőtt azonban az őrületbe kergetne a nagy karácsony előtti rohanás, igyekezz megállni, végiggondolni, hogy miféle feladatok várnak még rád és ne habozz a hét első napján nekifutni a feladatoknak. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, ám önmagában az, hogy megértő társakra találsz, még nem segít abban, hogy visszavegyél a tempóból és egyfajta rendszerben tudj gondolkodni. Ehhez a te összeszedettséged mindenképp szükséges!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

BAK (december 22-január 20)

Abszolút ideálisak a körülmények ahhoz, hogy elindulj azon az úton, amely ugyan nem mentes a veszélyektől és kockázatoktól, de te pontosan tudod, csak és kizárólag ezen végighaladva érheted el a célodat. Azt a célt, amelyről olyan régóta csupán álmodni mertél, s legfeljebb elméletben mertél eljátszani a gondolattal. Karácsony ide vagy oda, most bizony itt az idő, hogy felállj és kellő bátorsággal felvértezve, kitartással és akaraterővel, nekivágj a nagy projektnek. Ne késlekedj, hisz a lehetőség ma még adott, ám ha nem ragadod meg, ki tudja, később is itt lesz-e még?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Szereted előre kimatekozni a történéseket, ha hiba csúszik a számításodba, gyakorlatilag azonnal rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, amely utólag visszagondolva egész jelentéltelennek fog majd tűnni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!