Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 2.: a Skorpiók óvatosabban vállalkoznak bármire, a Halak izgalmakra vágynak

Napi horoszkóp december 2.: a Skorpiók óvatosabban vállalkoznak bármire, a Halak izgalmakra vágynak
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Kissé nagy lélegzetvételű dologba kezdtél bele, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amire jelenleg elég kevés az esélyed, te azonban mégis belevágsz. Mivel számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited. Ez a hozzáállás lesz majd az, ami hozzásegít ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat, hisz akik már az elején feladják, soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket bezsebelni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre emelt fejjel, csupán csak legyél felkészült a váratlan fordulatok tekintetében is és akkor nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is, mert ezek által válsz még erősebbé! Hidd el, szinte legyőzhetetlen vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Valakivel nem szimpatizálsz a közvetlen környezetedben, kissé kiszúrásnak érzed azt, hogy mégis együtt kell vele töltened az idődet, hisz más választásod nincsen. Mivel azonban az illető mások életében fontos szerepet tölt be, épp ezért kénytelen-kelletlen meg kell békülnöd a helyzettel, hogy ez most nem az a helyzet, amikor megválogathatod azt, hogy kinek a társaságát preferálod, most ez az, amit el kell fogadnod. Adj egy esélyt a kapcsolatotoknak, hisz korántsem biztos, hogy rossz emberről van szó!

IKREK (május 21-június 21)

Szíved szerint mindent megtennél azért, hogy egy bizonyos ügyet előrébb lendíts annak érdekében, hogy sikeresen zárulhasson és végre fellélegezhess. Ebben a pillanatban azonban fizikailag semmit nem tehetsz a dologért, hisz te már apait-anyait kiadtál magadból, innentől kezdve ez a természet dolga. Igyekezz más tevékenységekkel elterelni a figyelmed, ne koncentrálj non-stop arra, hogy mozdult-e az ügy valamilyen irányba, hisz ezzel csak feszültebb idegállapotot idézel elő. Légy türelmesebb, ebben a pillanatban ugyanis mást nem tehetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullajtva azért, hogy most élvezhesd kicsit az Életet. Ne másokkal foglalkozz, mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy te boldog vagy-e ott, ahol éppen tartasz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mihamarabb döntést kellene hoznod egy bizonyos helyzetben, te azonban abszolút nem állsz készen az állásfoglalásra. Mivel mások rendkívül nagy nyomást gyakorolnak rád, épp ezért kezdesz a béketűrésből kijönni, ami az alaphangulatodra is rányomja a bélyegét. Mielőtt tehát felrobbannál, igyekezz türelemre inteni minden körülötted élőt, hiszen képtelenség egyik percről a másikra ekkora volumenű döntésben feketét vagy fehéret mondani. Ne azért nyilváníts véleményt, mert mások erre presszionálnak, azért dönts, mert elérkezett a megfelelő pillanat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég zűrös, feszültebb napok vannak mögötted a héten, érthető módon tehát csütörtökre kissé lemerültél lelkileg. Épp ezért csak az lebeg a szemed előtt, hogy a kötelező körök lefutásával igyekezz kizárhass mindent, ami jelenleg idegesít, pihenj egy kicsit, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet, hisz attól, mert folyamatosan a megoldandó ügyeken kattogsz, a dolgok még nem fognak megoldódni, csak te leszel ideges.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor mások feladják a küzdelmet, akkor kapcsolsz sebességre, meglátásod szerint ugyanis ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy bizonyítsd, mennyire vagy rátermett, mindezt annak érdekében, hogy a jövőben felelősségteljesebb megbízásokat kaphass. Miközben azonban túlteng benned a bizonyítási vágy, igyekezz a józan ész határain belül maradni és olyasféle küldetéseket a nyakadba venni, amelyek nem a teljesíthetetlen kategóriából valók. Ne akarj semmiképp kudarcélményeket gyűjteni, arra törekedj inkább, hogy olyan határok között lavírozz, amelyek sikert hoznak, ugyanakkor nem vállalsz lehetetlen célokat sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ez azonban ugyanakkor meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz tehát megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de semmiképp ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Írd tele az emlékkönyved pozitív élményekkel!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmit szeretnél elérni, ami a jelenlegi élethelyzetedben mindenképp az elérhetetlen kategóriába tartozik, mégis annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kóstolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

BAK (december 22-január 20)

Valaki csábító ajánlattal keres meg, te azonban valamiféle ármánykodást sejtesz a háttérben, épp ezért nem érdemes azonnal igent mondanod. Amennyire lehetséges, járd körbe a dolgot, minden apró részletre figyelj oda és amit lehet, deríts ki annak érdekében, hogy ne rángassanak bele valamibe, amelynek a közelébe se kellene menned. Amennyiben sikerül rájönnöd a cselszövésre, abban az esetben egész nyugodtan mondj nemet nagyon határozottan! Az első és legfontosabb az ugyanis, hogy önmagadat megvédd a kellemetlen helyzetektől!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha nem vagy az a tipikusan lázadó, szabályszegő típus, ma mégis olyan helyzet adódik, ahol egyszerűen nem lesz más választásod, semmint a szabályokkal szembemenni. Emiatt az első pillanatban lelkiismeret furdalásod van, nem tudod, jó döntés-e, érdemes-e esetlegesen bajba kerülnöd. Mivel azonban úgy tűnik, nincs más választásod, illetve a jó ügy mellett kiállva szegnéd meg a szabályokat -ami nem elhanyagolható tényező a dologban-, így összeszorított fogakkal, de érdemes ez egyszer megtenned. Hidd el, a végén büszke leszel magadra azért, hogy mégsem vagy egy anyámasszony katonája és ma te is tettél valamit azért, hogy a Világ előrelépjen egyet.

HALAK (február 20-március 20)

Megítélésed szerint kissé egyhangúan éled a mindennapjaidat, semmi izgalmas nem történik körülötted, emiatt némi adrenalinszint emelkedésre vágysz. Mielőtt azonban fejest ugranál meggondolatlanul bármilyen kalandba, előtte érdemes mindenképp mérlegelned, hogy vajon egy kis izgalomért kockáztatnád-e a testi épséged. Nem biztos, hogy megéri bármilyen veszélyes kalandba belevágni, a monotóniát ugyanis nemcsak így lehet megszakítani. Olyasmivel foglald el magad, ami nem sodor veszélybe, mégsem hétköznapi tevékenység!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!