Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 19.: a Bikák fontos feladatot kapnak, a Nyilasok kiállnak a saját védelmükben

Napi horoszkóp december 19.: a Bikák fontos feladatot kapnak, a Nyilasok kiállnak a saját védelmükben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján végre tisztábban láthatsz egy bizonyos helyzetben, mely eddig túl szövevényes volt ahhoz, hogy megfelelőképp megoldd. Ma azonban kitisztul a kép, ennek köszönhetően olyan részleteket ismerhetsz meg, amelyek segíthetnek a feladat megoldásában. Nagy izgalommal tölt el, hogy végre hasznossá teheted magadat az ügyben, s most érdemes alaposan utánajárni mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is a tapasztalataidat, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Később nagyon büszke leszel majd rá, hogy tulajdonképp milyen rejtélyes ügyet sikerült megoldanod. Ügyelj azonban arra, hogy semmilyen cél érdekében ne adj lejjebb az emberi értékeidből!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád a feletteseid, amelyről pontosan tudják, hogy te leszel az a személy, aki számára az elejétől a végéig a legtesthezállóbb küldetés. Noha a felelősség súlya egy pillanatra elbizonytalanít, mégis pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor nincs helye a félelemnek, mert a lehető legtökéletesebben el kell végezned. Ne akard összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben és nem a sűrű bozótosban kell bolyonganod. Gondolj arra, hogy nem véletlenül lettél te a kiválasztott!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján mindenki tőled várja a megoldást egy elég komoly helyzetben, senki nem szeretné ugyanis vállalni a felelősséget, amennyiben a dolog negatív végkimenetellel ér véget. Mielőtt azonban bármit a nyakadba vennél, igyekezz tisztázni a szerepeket, te ugyanis ugyanaz a katona vagy a trójai falóban, mint mindenki más, miért neked kellene tehát a hátadat tartani mindenki más helyett?! Mindenképp állj ki az érdekeidért, hisz az nem járja, hogy kilöknek az oroszlánok elé, te pedig küzdj meg vele, mialatt a többiek a ketrecen kívül visítva bíztatnak!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli görcsösséggel hajtasz annak érdekében, hogy minden feladatot be tudj befejezni az ünnepek előtt, akkor ugyanis semmi mással nem szeretnél foglalkozni, csakis azzal, hogy pihenj és minden pillanatot élvezz. Ennek érdekében gőzerővel mész előre, se jobbra, se balra nem nézel, aminek bizony meglehet a hátulütője is. Amennyiben ugyanis hibát vétesz annak okán, hogy csőbe szorult fejjel töröd az utat, abban az esetben sokkal nehezebb lehet annak korrigálása, mintha felemelt fejjel, lassabban ugyan, de körültekintőbben tennéd a dolgod. Érdemes tájékozottan menni az utadon, hisz ha csak úgy mész a fejed után, akkor bizony könnyen eltévedhetsz, ami ugye jelentősen meghosszabbíthatja az utazást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján végre lezárhatsz valamit, ami elég hosszú ideje okozott már álmatlan éjszakákat, ma azonban végre tovább léphetsz. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, csak megoldandó nyitott mondatra koncentrálj. Amennyiben pont kerül a dolog végére, abban az esetben abszolút nyugodt szívvel adhatod majd át magad az ünnepi készülődésnek. Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján fontos feladatot kell elvégezned, te pedig szokásodhoz híven mindent nagyon precízen elterveztél. Váratlanul azonban olyan kanyargóssá válik az út, amely még téged is megijeszt, nem voltál ugyanis felkészülve arra, hogy ilyenformán is megálld a helyed. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, mert a legapróbb botlás is hatalmasat eséshez vezethet. Amennyiben sikerül teljesítened a feladatot, abban az esetben még nagyobb büszkeséggel vállalhatod majd az eredményt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki nem szimpatizál veled, alig várja, hogy beléd kössön, folyamatosan frusztrálva azzal, hogy a nyakadba liheg. Emiatt te érthető módon roppant feszült vagy, nem tudod, hogyan kezelhetnéd diplomatikusan a helyzetet, fogalmad sincs, miként szabadulhatnál meg tőle. Ha azonban egy kissé más felfogással tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy épp azért van jelen az illető az életeben, mert valamit meg kell tanulnod. Ha csak olyanokkal vennéd körbe magad, akik isszák minden szavad, akik ajnároznak megállás nélkül, előbb-utóbb megunnád a dolgot. Ellenszenv helyett tekints kihívásként a dologra és találd meg a pozitív oldalát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Éppen a karácsony küszöbén szakad a nyakadba egy olyasfajta teher a hét első napján, amivel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Azt sem tudod, hogy a félelem az, ami nagyobb benned vagy az ennek okán érzett frusztráció. Mivel azonban pontosan tudod, hogy amennyiben még karácsony előtt végezni szeretnél vele, abban az esetben nincs más választásod, mint gőzerővel nekifutni a feladatnak. Próbáld az első pillanattól kezdve a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert nyakadon az karácsony. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak győzd türelemmel kivárni!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján arcátlan módon valaki igyekszik rád hárítani minden felelősséget egy elég kiélezett helyzetben, hisz ő kényelmetlenül érzi magát benne, emiatt inkább menekül, még mielőtt valaki felelősségre vonhatná. Mivel azonban neked a legkevésbé sincs közöd az egészhez, így már az első pillanatban tedd világossá számára, hogy nagyon magas lovon ül, te ugyanis nem az az ember vagy, aki vállalja majd helyette a felelősséget. Tudasd vele, hogy karácsony ide, karácsony oda, amennyiben nem változtat gyorsan taktikát, te bizony világossá teszed majd mindenki számára, hogy miféle gödörbe szeretne belerántani. Ne hagyd magad, nem vagy te irgalmas szamaritánus, hogy mindenkivel jótékonykodj!

BAK (december 22-január 20)

Fontos döntést kell meghoznod a hét első napján, ami a karriered szempontjából meghatározhatja az jövődet, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végtelenségig ragaszkodsz, még akkor is, amikor már érezhetően a hátrányodra válik egy-egy helyzet. Higgy azonban abban, hogy a döntésed nyomán valami olyasmi vár rád, amihez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál, adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most elhatároznod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben szeretne megóvni a csalódástól, ennek érdekében valakivel a hátad mögött szövetkezve igyekszik megoldani egy olyan ügyet, amelyhez neked is közöd van, próbálkozása azonban a visszájára fordul és elég rosszul sül el. Mielőtt még heves reakcióval vonnád kérdőre, igyekezz belegondolni, hogy az illetőt csupán a jó szándék vezérelte, semmiképp szeretett volna ártani neked. Épp ezért végy egy mély levegőt és gyorsan hessegesd el a pillanatnyi haragot, nézd a dolog pozitív oldalát, mégsem a világ dőlt össze!

HALAK (február 20-március 20)

Ma végre minden a terveid szerint alakul, nem lesznek váratlan események, amelyek frusztrációt okoznának vagy az idődet húznák, ennek okán egész nyugodtan mehetsz el munka után beszerezni a maradék ajándékokat karácsony előtt. Ugyan nem igazán szeretted volna ezeket az utolsó napra hagyni, ám eddig azon dolgoztál, hogy a kötelezően elvégzendő feladatok sínen legyenek. Az élet nem ilyen egyszerű, hogy csak állsz és pipálod a feladatokat, bizony sokat kell azért tenni, hogy végül sikerrel zárhass le egy-egy rád bízott küldetést. Mivel most úgy tűnik, minden a helyére került, ezért tehát nyugodt lelkiismerettel készülhetsz a karácsonyra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!