Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 17.: a Bikák talpraesettségüket bizonyíthatják, a Szüzek megpróbálnak elrugaszkodni a jelenlegi helyzetükből

Napi horoszkóp december 17.: a Bikák talpraesettségüket bizonyíthatják, a Szüzek megpróbálnak elrugaszkodni a jelenlegi helyzetükből

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Az Ünnepek közeledtével elég jelentős lemaradással bírsz mind a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, mindpedig az ajándékok tekintetében és mivel nyakadon a karácsony, épp ezért egyfajta vesszőfutásba kezdesz, amolyan minden mindegy alapon. Bármekkora tempót is diktálsz azonban, nagy az esély arra, hogy így sem tudsz mindent befejezni, épp ezért ne akarj mindennek egyszerre pontot tenni a végére, keresd meg azokat a hézagokat, amelyeket feltétlenül be kell tömnöd ahhoz, hogy ne süllyedjen el a hajód, a többit pedig táblázd be, hogy mikor és miképp fogod befoltozni. El kell azonban fogadnod, hogy abszolút nem garantált, hogy a te akaratoddal és elhatározásoddal varázsütésre mindent meg tudsz majd oldani, ráadásul nagyon rövid idő alatt. Ne tedd olyan magasra a lécet, hisz ez esetben garantáltan levered majd minden alkalommal, épp ezért annyit vállalj, amennyit te, magad el tudsz végezni!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján egy váratlan helyzetben mindenkinek megáll a tudománya egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ám neked helyén van minden tudásod, így meglepően jól tudsz reagálni. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy a többiek egyfajta magasságba emelve ünnepelnek, hisz nélküled valószínűleg mindenki elbukta volna a siker lehetőségét. Most, hogy megoldottad az ügyet, végre átadhatod magad az ünnepi készülődésnek, hiszen a következő napok márcsak arról kell, hogy szóljanak, hogy minden úgy alakuljon, ahogy te azt annak idején megálmodtad!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki addig provokál, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit más helyzetekben megtartottál volna magadnak. Emiatt meglehetősen kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon és elszaladjon veled az a bizonyos ló. Magyarázd el higgadtan az álláspontodat és hidd el, sokkal

nyugodtabb lesz a lelkiismereted.

RÁK (június 22-július 22)

Kellemes meglepetésként ér, hogy akkor találod meg a választ egy eddig nyitott kérdésre, amikor nem is számítottál rá. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket, meglátod, estére nagyon boldog leszel! Nyugodtan bonts a barátaiddal egy üveg bort a drágábbik fajtából, hisz van mit ünnepelni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mielőtt nagy fába vágnád a fejszédet, gondold végig, hogy kire és milyen hatással lesz a döntésed. Úgy próbáld a céljaid elérni, hogy közben ne kelljen másokon átgázolnod és elengedned a társaid kezét a szakadék szélén. Igyekezz olyan csapatjátékos lenni, akire számíthatnak a többiek, próbálj hasznosan közreműködni, mert így sokkal édesebb lesz majd a siker íze. Ne ijedj meg attól, ha kicsit magasabbra kell másznod, hogy a fa tetejéről szakíthasd le az ízletes gyümölcsöket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan zavar az, hogy nem történik semmifajta előrelépés egy számodra elég kardinális kérdésben, épp ezért megunva az egyhelyben álldogálást, megpróbálnál kísérletet tenni arra, hogy kimozdulj a jelenlegi helyzetedből. Mielőtt azonban hatalmas lendületet vennél, érdemes megvizsgálnod, hogy vajon alkalmas-e a szituáció arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket, avagy ajánlott még finomítanod a taktikán a siker érdekében. Ehhez semmi másra nincs szükséged, csupán józan és logikus gondolkodásra türelemre és kitartásra, hisz másképp nem fogod tudni learatni a babérokat. Meglátod, a végén te ünnepelhetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az általad végzett hosszú és fáradtságos munka végre a hét utolsó munkanapján megtérül, hiszen a rengeteg befektetett energiának köszönhetően végre elismerik a munkádat, ami felér legalább három díjjal a számodra. A pozitív visszajelzések igazolják tehát, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásodat. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, hisz teljes joggal lehet a tiéd minden pozitív visszajelzés!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem nagyon vagy a szakadék szélén történő egyensúlyozás híve, ma mégis olyan helyzetbe kerülsz, ahol muszáj kockáztatnod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod tudni elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el tehát a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog! Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amikkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta problémával kapcsolatban ragadják meg a kezed, mintegy segítséget várva tőled, amely jóval túlmutat a kompetencia határodon és azon, amit még te is meg tudsz tenni. Mielőtt tehát összeroskadsz a rád helyezett teher alatt, igyekezz mihamarabb tisztázni, hogy annak ellenére, amit elvárnak tőled, mi az, amit valóban meg is tudsz tenni. Ne ígérj olyat, amiről pontosan tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni, gondolkodj abban, hogy ki lehetne az a kompetens személy, akihez ilyesfajta problémával fordulni lehet. Ne vállalj többet, mint ami elfér a kezedben, ellenkező esetben nem csak magadnak okozol csalódást, de mások is kiábrándulhatnak belőled!

BAK (december 22-január 20)

Egy korábban előre eltervezett programod nem épp az elképzelésed szerint alakul, emiatt kissé csalódott és frusztrált vagy, ami bizony rányomja a bélyegét az egész napodra. Nem segít az sem, hogy egy hét múlva karácsony és te minden idődet erre a bizonyos ügyre fordítva abszolút elmaradtál az ajándékokkal, ez szintén elég frusztráló számodra. Az azonban csakis rajtad múlik, hogy csupán állsz egyhelyben bosszankodva vagy pedig képes vagy megtalálni azokat az apró, ám annál örömtelibb kis részleteket, amelyek tovább lendítenek és abban segítenek, hogy ne lásd olyan borúsan a helyzetet. Ne akarj mindig görcsösen ragaszkodni különféle szituációkhoz, néha lazíts és lépj túl könnyedén bizonyos problémákon, mert ha mindenbe két kézzel kapaszkodsz, valami előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, s akkor már lehet, hogy elveszíted a kontrollt a folyamatok felett. Tanulj meg lemondani azokról a helyzetekről, amelyek csupán hátráltatnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha nem indul a legfényesebben a napod, egy számodra eddig nem túl közeli személy meglep valamivel, amit nagyon kedves gesztusnak tartasz. Az illetőnek köszönhetően teljesen megváltozik a hozzáállásod, máshogyan tekintesz mindenre, s valamennyi emberre szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni a gesztust, hiszen az efféle dolgok visznek előre, s mutatják azt is, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni. Ma már semmi nem szegheti a kedvedet, csakis az élet napos oldalát látod és ez rendkívül boldoggá tesz majd!

HALAK (február 20-március 20)

Karácsony közeledtével egyszerre túl sok mindennel foglalkozol, ami nem hoz túl nagy hasznot, hisz ennek köszönhetően mostanra kezded elveszíteni a fonalat. Még mielőtt azonban ez bekövetkezik, igyekezz rendszerezni a teendőidet, és mindent végezz el szép sorjában. Ügyelj arra, hogy az általad felállított prioritások mentén haladj, ellenkező esetben karácsonyra teljesen el leszel veszve a bozótosban. Nincs még minden veszve, ám az csakis rajtad múlik, hogy miképp alakítod a programjaidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!