Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 16.: az Ikrek napja kiszámíthatatlanul alakul, a Mérlegek nyomasztó tehertől szabadulhatnak meg

Napi horoszkóp december 16.: az Ikrek napja kiszámíthatatlanul alakul, a Mérlegek nyomasztó tehertől szabadulhatnak meg
A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjárais izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Az ünnepi hangulatban hirtelen elég bizonytalanná válik a helyzeted, amit roppant kétségbeejtőnek találsz, hisz nem tudod, miként tudnád megelőzni a kudarcot. Hidd el, ha sikerül elhessegetni a negatív gondolatokat és nem azzal foglalkozol, hogy miért nem megy simán a folyamat, sokkal inkább a megoldásra koncentrálsz, hamarabb fogsz tudni pontot tenni a dolog végére, mint azt gondoltad volna! Igyekezz tehát a lehető legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva megtalálni a rendszerbe került porszemet és egyszer, s mindenkorra pontot tenni a dolog végére! Menni fog, csak higgy magadban!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni azt, hogy mit és hogyan csinálj, ez pedig rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted tehát magad, lassíthatsz a tempón, hisz senki nem áll a hátad mögött, az utolsó szuszt is kihajtva belőled. Vedd körbe magad azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra, beszélgessetek, érdeklődj, egyél finomakat, hisz ha mindig rohansz, akkor az élet fog elmenni melletted!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan a hét utolsó munkanapján nem minden alakul a terveid szerint, mégsem tiltakozol, mert pontosan tudod, hogy nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent, ha csak sodródsz az eseményekkel, abban bízva, hogy magától jön a megoldás. Lehet, hogy nem így lesz, mégis ezúttal élj a pillanatnak, a jövő pedig majd alakul valahogyan magától!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján egy, a munkahelyeden elejtett mondat az, ami bogarat ültet a füledbe, amelytől akárhogy próbálsz, egyszerűen nem tudsz megszabadulni. Mivel az alaphangulatodra is rányomja a bélyegét a dolog, épp ezért hívd félre azt a személyt, akinek ez a bizonyos mondat kicsúszott a száján és négyszemközt tisztázd, mit is szeretett volna pontosan kommunikálni és mi volt a célja ezzel. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne torkolljon a helyzet parázs vitába, igyekezz tehát ennek elkerülése érdekében önuralmat gyakorolni. Amennyiben úgy érzed, nem tudjátok konfliktus nélkül megoldani a dolgot, abban az esetben mindenképp hozd az illető tudtára, hogy mihamarabb szeretnél pontot tenni az ügy végére, épp ezért nem fogod annyiban hagyni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Roppant frusztrálónak találod, hogy megállás nélkül mindenki a nyakadba zúdít mindent, miközben te is nyakig állsz a tennivalókban. A karácsony előtti időszak ráadásul nem is arról szól, hogy mások terheit cipeld, sokkal inkább arról, hogy te, magad végezz az általad fontosnak tartott feladatokkal. Persze, bizonyos határokon belül egyfajta jó pszichológusként meghallgathatod a környezeted búját-baját, de mindenképp húzz egy határvonalat és ahol már azt érzed, hogy akaratlanul is kizsigerelnek, finoman, de határozottan mutasd fel a STOP táblát. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hisz te nem azért születtél a Földre, hogy mások terhei alatt roskadozz, neked bizony a saját lelki békédre és a boldogságodra is koncentrálnod kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kellemes csalódás ér a hét utolsó munkanapján, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, épp ezért lesz kifejezetten jó hatással a hangulatodra. Elégedettségedett csak fokozza, hogy mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a poblémát és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz és élvezheted az előtted álló hétvégét, a karácsonyi készülődéssel együtt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján végre minden nyomasztó tehertől sikerül megszabadulnod, így átadhatod magad a hétvégi pihenésnek. Az előtted álló néhány napot ne a rohanással töltsd, sokkal fontosabb, hogy szánj magadra egy kis én-időt, amíg mások a karácsonyi rohanással vannak elfoglalva. Te élvezd a semmittevést, azt, hogy nem kell megfelelned senki elvárásainak és azt csinálsz, amit szeretnél. Ha akarsz, aludj egy nagyot, ha van kedved, nézz meg egy romantikus karácsonyi filmet vagy olvass egy karácsonyi könyvet. A lényeg, hogy senki és semmi ne zavarja meg a pihenésedet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában rendkívül görcsösen ragaszkodsz mindenhez, amit kigondolsz, nagyon nehezen adsz lejjebb az elveidből, hisz mindenáron a saját akaratodat szeretnéd érvényesíteni. Így azonban nem biztos, hogy mindig el tudod majd érni a céljaid, hisz be kell látnod, hogy mindent nem tudsz egymagad befolyásolni. A siker érdekében tehát érdemes rugalmasabban kezelni bizonyos helyzeteket, kicsit nem árt néha lazábban kezelni a dolgokat, mert a benned lévő teljesítménykényszer miatt rengeteg csalódás érhet még az Életben. Néha dőlj hátra, élvezd a kilátást és engedd, hogy az ár vigyen előre!

NYILAS (november 23-december 21)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté téve, hibátlanul be tudj fejezni egy bonyolult folyamatot, ezzel pedig egyfajta elismerést válts ki a környezetedből. A dolog nehézsége azonban a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek az elején tűnt, hiába van ugyanis meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, mert minél inkább eltereled a figyelmed, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most a prioritás, mely mindennél fontosabb, utána jöhet a hétvégi kikapcsolódás egy bögre forró csoki és a kedvenc könyved társaságában!

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy biztos benne, hogy melyik megoldást kell választanod ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt végezz a mai teendőiddel, hisz fontos meghívásnak kell este eleget tenned. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb megtaláld a megoldást és sikerrel pipálhasd ki a rád váró feladatokat, érdemes már reggel leülnöd és logikusan végig gondolod, miképp oldj meg mindent záros határidőn belül. Bízz magadban, a női megérzéseidben és higgy abban, hogy képes vagy a megfelelő taktikával elérni a célod. Nem lesz baj, de ne késlekedj, mert ha sokáig húzod az időt, akkor lecsúszhatsz a vacsoráról is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha közelednek az ünnepek, amikor mindenki ajándékok után kutat, amikor mindenki az otthonát díszíti, akkor te egy bizonyos probléma megoldásán dolgozol. Meg is éri a sok fáradtság, hisz áldozatos munkával ugyan, de sikerül pontot tenned annak az ügynek végére, amely fejfájást okozott eddig. Miután kibogoztad tehát a gordiuszi csomót, add át magad a hétvégének, kapcsolódj ki, töltődj fel az utolsó nagy karácsonyi roham előtt!

HALAK (február 20-március 20)

Egy tőled abszolút távol álló személlyel kell együtt töltened egy bizonyos időt a hét utolsó napján, amely roppant módon frusztrál. Az illető ugyanis a rendkívül provokatív, irritáló kategóriából való, aki a te értékrendedtől kilométerekkel áll távol. Annak érdekében azonban, hogy mihamarabb szabadulj, illetve ne gyere ki rosszul a helyzetből, neked is kellő intelligenciával kezelned a helyzetet, igyekezz diplomáciát gyakorolni, illetve semmiképp ne keveredj kellemetlen helyzetbe csak azért, mert nem tudod elviselni az illetőt. Igen, vannak ilyen élethelyzetek, amelyek csupán arra jók, hogy edzettebbé tegyenek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!