Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 16.: a Kosok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál, a Szüzek kiállnak magukért

Napi horoszkóp december 16.: a Kosok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál, a Szüzek kiállnak magukért

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akire éppen ma tör rá az őszinteségi roham, valamilyen oknál fogva ugyanis most látja elérkezettnek az időt arra, hogy megossza veled az irányodba táplált érzéseit. Téged abszolút váratlanul ér ez a fajta érzelmi cunami, ám ha belegondolsz és egy pillanatra őszinte vagy magaddal, rájöhetsz, hogy tulajdonképp számodra sem közömbös az illető. Mivel azonban eddig nem volt alkalmas időpont arra, hogy ezeket a dolgokat mind magadban, mind pedig egymással tisztázzátok, épp ezért ahelyett, hogy fejjel rohannál a falnak, hagyd, hogy kiforrják magukat ezek az érzelmek, addig pedig racionálisan gondold végig a közös jövőtöket. Semmiféle terhet ne pakolj magadra feleslegesen, hisz az csak bonyolíthatja az egyébként sem egyeszerű életedet!

BIKA (április 21-május 20)

Az Ünnepek közeledtével egyszerűen hullámokban önt el a hála érzése. Pontosan tudod, hogy vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt és úgy érzed, megtaláltad a belső békédet. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amelyek megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod! Vedd körbe magad azokkal, akik szeretnek és igyekezz te is valami jót adni az embereknek! Készülj a karácsonyra, amikor a számodra legfontosabb személyeknek okozhatsz örömet!

IKREK (május 21-június 21)

Ünnepi készülődés ide vagy oda, ma olyan lehetőséget kapsz, amit mindenképp érdemes komolyan fontolóra venned. Ez az a fajta helyzet ugyanis, amikor megkapod a sanszot arra, hogy bizonyíthasd a rátermettséged, azt, hogy értesz ahhoz amit csinálsz. Tedd félre tehát az ajándéklistát egy rövid időre, vértezd fel magad egy kis bátorsággal és céltudatosab bizonyítsd be mindenkinek, hogy mire is vagy képes! Meglátod, hosszú ideig beszélni fognak rólad a krónikák! Amennyiben sikerrel abszolváltad a kihívást, abban az esetben még nagyobb lelkesedéssel készülhetsz majd a karácsonyra!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán találod a helyedet abban az új szituációban, amelyben abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad. Épp emiatt nem túl nagy öröm számodra a kialakult helyzet, próbálj meg azonban másként közelíteni hozzá. Igyekezz meglátni benne a kihívást, a lehetőséget a megújulásra, az alkalmat arra, hogy valami maradandót alkothass. Ne ijedj meg már a legelején csak azért, mert nem megy elsőre minden úgy, mint a karikacsapás. Ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, s akkor lendületet kapsz a továbblépéshez is! Ha viszont megfutamodsz, akkor valószínűleg örökké bánni fogod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége közeledtével olyan dologra szánod rá magad, amelyet már régóta tervezgetsz, ám egészen eddig nem voltak megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy fejest ugorj a dologba. Amennyiben azonban ma összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, abban az esetben biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, valaki mindenáron megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogat, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni szeretne az illető. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon vele szemben, sokkal inkább kulturáltan igyekezz a tudtára adni, hogy köszönöd, de nem kéred a segítséget. Amennyiben eléggé tisztel téged, bizonyára meg fogja érteni, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem érti meg, egyszerűen lépj túl rajta, s ne is törődj a továbbiakban vele!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki felelőtlen ígéretet tett neked, te pedig belekapaszkodva ebbe a cérnaszálba, a kelletténél töbet vársz tőle, mint egy mentőövbe a hajótörött a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis a segítségedre sietett, nem rossz szándékkal ugyan, mégis bevitt a labirintusba. Egyre messzebb kerülsz ugyanis a megoldástól, ám most, hogy ezt sikerült felismerned, így addig fordulj vissza, amíg nem késő. Újból gondold végig, hogy merre kellene menned, és vond le a tanulságot: ne szavazz meggondolatlanul bizalmat senkinek, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy feladat vár rád a mai napon, amelyhez nem csak a fizikai, de a lelki erőnlétedre is szükséged lesz, épp ezért minden egyes lépésedet érdemes végiggondolnod, hisz mindennek komoly következménye lehet. Mivel igazán sok energiára lesz szükséged, épp ezért tegyél ma félre minden más teendőt annak érdekében, hogy erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Igen, könnyen lehet, hogy próbára teszi majd az idegrendszered és a toleranciád is, de pontosan ezek a tapasztalások lesznek azok, amelyek erősebbés és kitartóbbá tesznek az életedben! Légy tehát hálás az előtted álló lehetőségért!

BAK (december 22-január 20)

A karácsony közeledtével annyira boldog vagy, hogy tulajdonképp semmi sem szegheti a kedved, sőt, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi, jókedved pedig átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetelenné tesz, ennek köszönhetően bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzetedet, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor alaposan meg kell fontolnod, mit tegyél annak érdekében, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás gondolata is, frusztrál a bizonytalanság érzése, de próbálj úgy tekinteni erre a helyzetre, hogy soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni, ha gyáván megfutamodsz! Az lebegjen a szemed előtt, hogy amikor bezársz egy régi ajtót, újak nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségekkel kecsegtetnek! Ne félj ettől, mert ha mindig megfutamodsz, soha nem érsz el semmit!

HALAK (február 20-március 20)

Néhány hónappal ezelőtt kétségbeesetten kapálóztál annak érdekében, hogy egyről a kettőre juss, mára azonban sikerült megnyugodnod, így higgadt fejjel gondolkodva, nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, semmiképp ne fordulj vissza, hisz akkor valószínűleg visszazuhansz abba a mély vízbe, amelyből mostanra sikerült kievickélned valahogy. Csak magadra koncentrálj tehát, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!