Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák abszolút maximalisták, a Rákok új dolgot szeretnének kipróbálni

Napi horoszkóp december 14.: a Bikák abszolút maximalisták, a Rákok új dolgot szeretnének kipróbálni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, nem érdemes tehát kihagynod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Egy hozzád közelálló személy olyasfajta kéréssel fordul hozzád, amely már tőled is hatalmas áldozatokat kíván. Mivel azonban semmiképp nem szeretnéd megbántani, inább messziről elkerülöd a társaságát is. Sajnos be kell azonban látnod, hogy a végtelenségig nem futhatsz előle, szedd össze magad, válaszd az egyenes utat és mondd el neki, miért nem tudsz ezúttal a segítségére lenni. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem kell napközben hajlott háttal közlekedned, csak mert kimenekültél egy helyzetből és nem vállaltad nyíltan a véleményed. Ha valóban közel állsz hozzá, meg fog érteni!

BIKA (április 21-május 20)

Maximalista lévén kissé nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Nehezen birkózol meg a veszteség tudatával, ez azonban kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Próbálj tehát elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgálj egy adott szituációt!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonytalannak érzel most magad körül mindent, valamilyen oknál fogva sehol nem találod a helyed és úgy érzed, semmi nem sikerül. Valószínűleg egy rossz sorozatot fogtál ki, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy alkalmatlan lennél bizonyos feladatok elvégzésére. Mielőtt a negatív gondolatok járnak át minden lépésedet, ülj le, gondold végig mit és hogyan kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végre teljesnek és boldognak érezd magad és amennyiben megtaláltad a megoldást, mihamarabb indulj el azon az úton! Ne aggódj, idővel minden kocka a helyére kerül majd!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amin régóta lelkiismeretesen, teljes erőbedobással dolgozol, a mai napon végre olyan gyümölcsöt terem, amire nemcsak te lehetsz büszke, hanem a környezeted elismerését is kiváltod vele. Ez egyértelműen a te érdemed, s bátran dicsekedj tehát el vele másoknak is, de vigyázz, mert lesznek majd olyanok, akik nem tudnak őszintén veled örülni, emiatt mindenféle gonosz dolgokat terjesztenek rólad. Neked azonban nem kell az irigyeiddel foglalkoznod, hisz pontosan tudod, hogy tisztességes úton jutottál el a célig, az pedig, hogy ez másoknak nem tetszik, legyen az ő bajuk!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje készíted a tervet a célodhoz, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad érvényesíteni és nyélbe ütni, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlen ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az életedet nem lehet mindig tervrajzok alapján élni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje érlelődik benned a gondolat, hogy megtegyél egy fontos lépést, melyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Mivel azonban nem voltál még hasonló helyzetben, épp ezért teljesen tanácstalan vagy, fogalmad sincs, mitévő legyél. Nem is kell egyedül meghoznod egy ilyen volumenű döntést, keress egy számodra bizalmas személyt és oszd meg vele a kételyeidet. Talán az illető segítségével irányba kerülsz és nem okoz majd problémát az, hogy végigmenj az úton! Csupán bátorság kérdése a dolog!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annyi mindent vállaltál mára magadra az Ünnepek előtt, hogy még te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet abszolválnod. Épp ezért ma sem fogsz unatkozni, hiszen azt sem tudod, melyik kockát melyikre tedd annak érdekében, hogy össze ne dőljön a torony. Nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz tehát kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Nehezen tudsz túllépni a mások által okozott sérelmeken, képes vagy hosszú időre beleragadni egy-egy negatív tapasztalatba, ami azonban igencsak megakadályoz abban, hogy előrelépj és felemelt fejjel közlekedj. A negatívitás azonban abszolút mérgezi a lelkivilágod, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy megéri-e mindenképp ragaszkodnod olyan tapsztalásokhoz, amik visszahúznak. Nézz előre, keress pozitív élményeket és személyeket, hisz ezekből tudsz építkezni és a jövődet megalapozni. Hidd el, hosszabb távon jóval kifizetődőbb lesz ez a fajta gondolkodásmód!

BAK (december 22-január 20)

Valami úgy nem sikerül elsőre, ahogy előtte elképzelted, emiatt megfordul a fejedben, hogy feladod a dolgot, nehogy nagyobb kudarcba fuss bele. Amennyiben azonban nem csupán bizonyos pontokat ragadsz ki, hanem megpróbálsz globálisan tekinteni a helyzetre és a benned levő bizonytalanságokon felül tudsz kerekedni, hidd el, nem is lesz olyan megugorhatatlan az akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a siker eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel fog eltölteni, ha belekóstolhatsz a győzelem ízébe, csak fel ne add az elején!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyobb volumenű kaland vár rád, mely olyannyira teljes embert kíván, hogy semmi más nem fér bele az idődbe és az energiádba, hisz agysejteddel koncentrálnod kell, hogy sikerrel tudd teljesíteni a küldetést. Ne engedj tehát a csábításnak, ne engedd, hogy mások más utakra tereljenek, tedd világossá mindenki számára, hogy most abszolút nem vagy alkalmas arra, hogy több lovat ülj meg egyetlen fenékkel. Amennyiben sikerrel abszolválod a kitűzött feladatot, abban az esetben nyugodtan kapcsolódj ki a barátaiddal, közelednek az Ünnepek, koccintsatok arra, hogy minden körülmények között támogatjátok egymást és hogy az évnek ezen szaka az odaadásról szól!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan szituáció adódik, amikor választanod kell, melyik irányba fordulsz, mi az, amire a leginkább szeretnél fókuszálni. El kell tudnod dönteni, hogy a te értékrended szerinti fontossági sorrendben mi az, amire jelen pillanatban fókuszálni érdemes és mi az, amivel csupán az időd vesztegetnéd. Amennyiben bízol önmagadban és a hetedik érzékedben, nem fogsz magadnak csalódást okozni. Hidd el, hatalmas kő esik majd le a szívedről, ha eldöntötted, merre legyen az útirány!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!