Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 13.: a Kosok végre megoldást találnak egy bizonyos helyzetre, az Oroszlánoknak hirtelen kell döntést hozniuk

Napi horoszkóp december 13.: a Kosok végre megoldást találnak egy bizonyos helyzetre, az Oroszlánoknak hirtelen kell döntést hozniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Bizonytalan helyzetedben olyan szituációt hoz az sors, mely megoldást nyújthat és kisegíthet belőle. Ragadd tehát meg a lehetőséget, amely nem minden pillanatban hullik a fejedre, hisz ezzel kiváltságos helyzetbe kerültél, melyet a szerencsének is köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére és nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb volumenű dolgokat, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled. Kapcsolódj ki és gyűjts erőt a következő kihívásokra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján olyasvalaki hoz ki a sodrodból, akit egyébként sem szívlelsz, ma pedig különösképpen felbosszant. Mielőtt azonban teret adnál az indulataidnak, észre kell vennéd, hogy puszta provokáció az egész, tulajdonképp az illetőnek semmi más célja nincsen, mint másokat kihozni a béketűrésből. Ne tedd meg tehát neki azt a szívességet, hogy felrobbansz és kitörnek az érzelmeid belőled, bármilyen nehéz is, igyekezz tehát higgadt maradni és továbblépni. Nem kell boldoggá tenned azzal, hogy miatta vagy bosszús!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút feleslegesnek érzed a jelenlétedet egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön azonban a te időd is, addig pedig tarts ki!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján magával ragad a pozitív életérzés, épp ezért ma semmi nem szabhat határt az elképzeléseidnek. Igyekezz olyan kihívásokra igent mondani, amelyekbe nem feltétlenül a kudarc van kódolva, próbáld emberekkel körülvenni magad, akik hasonló életfelfogást hordanak magukban és nem egyfolytában a negatív energiákat sugározzák. Persze, neked is vannak megoldandó problémáid, neked is vannak megoldatlan nyitott mondatok az életedben, ám ha folyton erre koncentrálsz, nem fogod észrevenni a Napot, a viharfelhők között. Nem kell megjátszanod azt, hogy jókedvű vagy, hisz ez ma természetes módon jön belőled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hirtelen kell döntést hoznod, nincs idő arra, hogy nekiállj és sakkozni és azon lamentálni, mi lesz ha A-t és mi lesz ha B-t mondasz. Viszonylag sarokba szorított helyzetben vagy, ne hezitálj tehát, mondd ki, hogy fekete vagy fehér. Hidd el, rendkívülien meg fogsz könnyebbülni, ha kimondtad, amit ki kellett. Akármennyire is bosszantó, időnként vannak olyan kényszerszülte szituációk az életben, amikor egyszerűen nincs más opció, mint vakmerőnek lenni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan jóhiszeműen állsz egy bizonyos dologhoz, a naivitásnak azonban meg is lesz az ára. Eléggé frusztrál a tudat, hogy ilyenformán bedőltél valaminek, azt hitted, ennél jóval dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az életről. Semmiképp ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, ám igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha csak és kizárólag a pozitív oldalukról közelítesz meg bizonyos helyzeteket, hisz nagy árat fizethetsz értük!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napja olyan szituációt hoz, ahol ugyan első pillanattól kezdve elég kényelmetlenül érzed magad, mégis kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld tehát a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények és a kétségbeesés magukkal ragadjanak. Csakis arra összpontosíts, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni. Vannak bizony ilyen helyzetek néha, amikor meg kell küzdened az átlagosnál nagyobb akadályokkal annak érdekében, hogy tapasztalatot gyűjthess. Ne feledd: ettől csak erősebb leszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje nehezítette meg a dolgod egy igen komoly akadály, minden oldalról igyekeztél megközelíteni, de úgy tűnt, mégsem sikerül elhárítani és továbbhaladnod. Most azonban olyan segítséget kapsz egy nem várt személytől, mellyel végre nem kell egy helyben vesztegelned. Légy hálás az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna továbblépned. Most pedig csak előre nézz, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amikre a jövőben nem lesz szükséged!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje álmodozol valamiről, ami azonban egyelőre sajnos igen távolinak tűnik. Akadályok tömegét kell ugyanis legyőznöd annak érdekében, hogy a magadénak tudhasd azt, amit megálmodtál. Mivel azonban abszolút motivált vagy és nem ismersz lehetetlent, épp ezért mindenképp érdemes belevágnod a dologba, hisz másképp nem lesz a tiéd. Eleget készültél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy benevezz. Higgy magadban, a sikerben és abban, hogy te is képes vagy a győzelemre, csupán kitartás és akaraterő szükséges hozzá! Kelj fel és indulj, hisz ma még megteheted!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján energiáktól duzzadva állsz neki minden szembejövő feladatodnak, úgy érzed, akár egy hegyet is el tudná hordani a hátadon. Mielőtt azonban elbíznád magad, érdemes az energiáidat tartalékolni, hisz bármikor jöhet egy olyan kihívás, ahogy jócskán szükséged lesz rájuk. Okosan oszd be tehát azt, hogy mire mondasz igent, hisz attól, mert kipihentnek érzed magad, nem kell a világ megváltását is magadra vállalnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben kissé összegabalyodtak a szálak, te magad is nehezen tudod követni, ki kivel van illetve mi a helyes sorrend. Épp ezért, hogy ne húzd már tovább a szálat, ülj le, rendezd a gondolataid és állíts fel valamiféle logikai sorrendet, ami alapján kibogozod a gordiusi csomót, hisz téged is zavar a kialakult helyzet. Hozzá vagy ugyanis szokva a rendhez, de most valahogy mégis kezd követhetetlenné válni minden. Amennyiben azonban határozott lépésekkel és kellő talpraesettséggel sikerül megoldani a helyzetet, neked is nagy kő esik majd le a szívedről. Épp ezért ne késlekedj!

HALAK (február 20-március 20)

Viszonylag hosszú ideje teszi az idegeidet próbára egy bizonyos ügy, rádtestáltak ugyanis minden felelősséget, hogy amennyiben nem sikerül abszolválni, legyen kire mutogatni. Te pedig ez alatt a súly alatt roskadozol elég régóta, fogalmad sincs, hogyan tegyél pontot a dolog végére, ez pedig rendkívül frusztráló számodra. Ne ess azonban kétségbe, összpontosíts a megoldásra annak érdekében, hogy mihamarabb lezárhasd az ügyet. Mivel sajnos téged terhel a felelősség, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy vállalható eredményt produkálj. Legközelebb pedig amennyiben van lehetőséged, mondj határozottan nemet az ilyesfajta "felkérésekre"!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!