Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 12.: a Rákoknak fontos mások elégedettsége, a Szüzek büszkék lehetnek magukra

Napi horoszkóp december 12.: a Rákoknak fontos mások elégedettsége, a Szüzek büszkék lehetnek magukra
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is nagyon izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégis elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően azonban kissé túlvállalod magad, mert nemhogy a saját feladataiddal nem tudsz végezni, még a mások által rád bízottakkal is meggyűlhet a bajod. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy magadnak, vagy akár a környezetednek csalódást okozz, kudarcélmények sorozatát átélve ezzel! Okosan gazdálkodj az időddel, az energiáddal és a képességeiddel, ez esetben meglátod, tudni fogod, mi az, ami még belefér!

BIKA (április 21-május 21)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess Te is. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depresszív hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sokféle feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb és eredményes befejezést vársz! Meglátod, ha kézzel fogható számodra is az eredmény, sokkal motiváltabb leszel!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmiről szerzel tudomást, amely előrelendítheti az eseményeket, ám minden még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ne vedd készpénznek azt, ami még nem garantált. Hisz az, hogy valahonnan hallasz valamit, még nem garancia arra, hogy úgy is fog történni. Járj éberen és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és megfelelj az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáraidat, hiszen időnként magadra is gondolnod kell! Éppen ezért ma ne törődj senki mással! Szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát, esetleg egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Foglalkozz néha kicsit magaddal, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet. Nincs más hátra, mint hogy szedd össze magad, és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon büszke vagy magadra, hiszen egy bonyolult helyzetben sikerült a szövevényes szálakat kibogoznod. Ezzel olyan ügyet oldasz meg, amely téged és a környezetedben élőket is hosszú ideje nyomasztott. Emiatt mindenki nagyon hálás, ami több önbizalmat ad neked a jövőre nézvést is. Látod, ez történik, ha bátran ki mersz állni bizonyos dolgokért, s megmutatod, miféle képességek rejlenek benned. Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehéz szívvel indulsz neki egy feladatnak, pontosan tudod ugyanis, hogy azt nem lesz egyszerű megoldani. Emiatt elvesztegetett időnek érzel minden pillanatot, amit erre szánnál, épp ezért semmi kedved nekiindulni. Ám ha mihamarabb pontot kívánsz tenni az ügy végére, ne hezitálj sokáig, határozd el magad, állj neki, gondold végig, hogyan is fogsz lépésről lépésre haladni, s kezdj hozzá! Hidd el, ha sikerül befejezned, nagy tehertől fogsz megszabadulni és sokkal nyugodtabb leszel utána! Ne késlekedj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hiszen pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rá időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe belekapsz kicsit, és semmit nem fogsz normálisan elvégezni. A kapkodás tehát nem vezet sehová, s magad és a környezetet is elégedetlen lesz azzal, amit csinálsz. Gondold inkább alaposan át az egészet, készíts egy tervet, s próbáld azt követni. Nem a lehetetlennel küzdesz, de mindig emlékezz az örök bölcsességre: a jó munkához idő kell!

NYILAS (november 23-december 21)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz vissza rájuk, a környezet előtt pedig kifejezetten szégyelled ezeket. Most azonban rá kell jönnöd, hogy éppen ezek a lezáratlan ügyek sodorhatnak kellemetlen helyzetbe. Le kell porolnod ezeket az aktákat, s mihamarabb megoldást kell találni az összes befejezetlen dologra, különben folyamatosan attól retteghetsz, hogy milyen csontváz esik még ki a szekrényből. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki, hiszen ezt előbb-utóbb úgyis kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint később!

BAK (december 22-január 20)

Az őszinteség derék dolog, ezúttal azonban megtapasztalod a dolog árnyoldalát is. Valaki ugyanis kendőzetlenül az arcodba vágja a véleményét, ami elsősorban azért dühít fel, mert nem vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy szó nélkül kellene tudomásul venned a szavait. Ne hagyd magad, határozottan közöld vele, hogy ugyan köszönöd a nyíltságát, de talán majd te megítéled a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondolnak rólad mások! Csakis magadnak tartozol felelősséggel, s ne is törődj olyan személyekkel, akik a számodra nem jelentenek semmit.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, s bárhogyan is igyekszel szabadulni tőle, egyszerűen időről időre ismét felszínre tör és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztázni magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni magaddal, nagy tehertől szabadulhatsz meg, ami jelentősen befolyásolhatja majd a jövődet is. Éppen ezért gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban tudsz majd aludni!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolog kapcsán, és fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, mert nyilvánvalóan tartasz a lehetséges következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmedet és elodázni a megoldást, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s képtelen leszel új élményeket befogadni. Amennyiben nagyon bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene elindulni, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Nem vagy egyedül, s ne szégyelld, ha segítségre van szükséged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!