Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 12.: a Rákok rendkívül céltudatosak, a Halak segítőkészsége nem ismer határokat

Napi horoszkóp december 12.: a Rákok rendkívül céltudatosak, a Halak segítőkészsége nem ismer határokat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje nem érzed magad komfortosan abban a helyzetben, amelybe kerültél, folyamatosan azon gondolkodsz, vajon hogyan szabadulhatnál belőle. Mivel a kétségbeesett kapálózás hosszútávon süllyedéshez vezet, épp ezért érdemes visszavonulót fújnod és minden lehetséges megoldást felvázolnod annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd. Ne akarj mindenáron elrohanni a szituáció elő, ha már az Élet ezt hozta, akkor igyekezz a legjobbat kihozni belőle és úgy elboldogulni, hogy egy külső szemlélő ne azt lássa, hogy mérgezett egerek módjára rohangálsz!

BIKA (április 21-május 20)

Vannak olyan szituációk, amelyeken jobb csendben túllépni, s ezen nem érdemes egyetlen percig sem morfondírozni. Meg kell tanulnod neked is elengedni helyzeteket anélkül, hogy nagyon felbosszantanád magad. Néha sokkal okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen pillanatokat azzal, hogy olyan dolgokon töröd a fejed, amelyek megtörténtek, sőt már el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és tekints a jövőbe!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, addig mindannyian benne lesztek ragadva a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

RÁK (június 22-július 22)

Hosszabb ideje rendkívül céltudatosan dolgozol valamin, attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, illetve ha megbotlasz, az milyen következményekkel járhat. Emiatt a folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ettől egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni az aktuális tevékenységen, mert sokkal nagyobb lehetőséget adsz magadnak a hibázásra. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes? Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehető legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül, akár nem, neked már mindenképp nyugodt lesz a lelkiismereted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezded elveszíteni a türelmed egy bizonyos ügyben, az az érzésed ugyanis, hogy valamifajta akadály folyamatosan lassítja a haladásodat. Mivel azonban érthető módon nem szeretnél sokáig egy helyben vesztegelni, épp ezért igyekezz nagyobb sebességre kapcsolni és minden tőled telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a jelenlegi álló helyzetből el tudj végre mozdulni. Bizonyosan nem lehetetlen, csupán csak egy kis akaraterő és tenni akarás a recept fontos részei. Hidd el, a siker ott lapul, csak meg kell találnod az odavezető utat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szíved szerint kilépnél egy igen kellemetlen szituációból a hét első napján, ám magadra vállaltál valamit, ami egyenlőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, egyfolytában azon jár ugyanis az agyad, hogy miként zárd gyorsan rövidre a dolgot. Ne tépelődj túl sokáig, próbáld meg a lehető legkevesebbet kockáztatva, logikusan befejezni azt, amit elkezdtél. Ha egyszer már belementél valamibe, nem lenne korrekt most kihátrálni. Vállald a felelősséget, hisz így lesz nyugodt a lelkiismereted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben veszélyt sejt körülötted, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvjon attól a bajtól, amelybe könnyen kerülhetsz, ha így folytatod a megkezdett utat. Te nem-igen tudod mire vélni ezt a túlzott óvatosságot, véleményed szerint sokkal vakmerőbben is lehet élni az életet, abban viszont az illetőnek teljesen igaza van, hogy abszolút nem mindegy, milyen mélyek azok a csapdák, amelyek körülvesznek. Amennyiben úgy érzed, van alapja az aggódásnak, abban az esetben igyekezz irányt változtatni, de legalábbis mindent megtenni annak érdekében, hogy minimalizáld a veszélyforrásokat!

NYILAS (november 23-december 21)

El kellene határoznod végre, merre menj tovább, hisz körülötted mindenki elindult már, te azonban még mindig tolod magad előtt a dolgaidat. Így viszont azt fogod elérni, hogy folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, inkább elodázol mindent. Ez a legkiválóbb alkalom arra, hogy hosszabb távon építkezz, ha csak fejben, akkor is, ne vesztegesd az idődet, hisz most lehet a biztos alapokat letenni! Ne hezitálj sokat, nehogy azután késő legyen!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a hét első napja a legalkalmasabb arra, hogy a munka végeztével kicsit befelé figyelj. Épp ezért ma estére ne szervezz programot, nem feltétlenül mindig kell társasággal körülvenned magad, inkább találj olyasféle elfoglaltságot, ami teljesen pihentető, megnyugtató és lelkileg építő. Sokszor az is elég, ha a külvilágot teljesen kizárod, lefekszel a kanapéra és csukott szemmel relaxálsz. Ne pörgesd az agyad folyamatosan, mert a gépezetnek néha pihennie kell!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ha segítségről van szó, egyszerűen nem ismersz lehetetlent, képes vagy a saját ügyeidet is veszni hagyni csak azért, hogy másokat kiránts a gödörből. Mindez nagyon nemes tulajdonság, ám emiatt sokszor neked kell vállalnod a felelősséget, hiszen gyakran olyan folyamatoknak szakad vége, amelyeket csak otthagysz, hogy mentsd a segítségkérőket. Mivel azonban a Világ nem ilyen rózsaszín, ahol mindenki mindenkit átölel, ahol mindenki non-stop megértő, épp ezért igyekezz egy arany középutat találni, hogy a folyamatban lévő ügyeidért ne vonhassanak felelősségre! Mindazonáltal büszke lehetsz magadra, hisz kivételes ember vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé kesze-kuszának ítéled most meg a helyzeted, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Ezúttal is a segítségedre siet és bátran oda áll mögéd, ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat, ha kell, akkor veled örül vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyan kiváltságos helyzetben van, amelyet te bátran elmondhatsz! Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!