Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 11.: a Kosoknak érdemes a saját útjukat járni, a Nyilasoknak nagy meglepetésben lehet részük

Napi horoszkóp december 11.: a Kosoknak érdemes a saját útjukat járni, a Nyilasoknak nagy meglepetésben lehet részük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Ma rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert értelmetlenül fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként hagyni kell az embereket a saját álláspontjukkal együtt, mert előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményed próbálod megértetni másokkal, akik tulajdonképp nem is vevők erre, az első pillanattól kezdve. Engedd el és koncentrálj olyan dolgokra, amik előrevisznek.

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút véletlen elszólás miatt kerülhetsz a hétvége folyamán kellemetlen helyzetbe, emiatt elég furán néznek rád a többiek, hisz némi magyarázatra szorul, miért mondtad ki azt, ami kicsúszott a szádon. Ne hagyd azonban, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, mindent tegyél meg azért, hogy tisztázd magad, hiszen számodra is nagyon kényelmetlen a szituáció. Nyugi, ez ma egy ilyen nap, az ember kimond néha olyasféle mondatokat, amelyeket gyakorlatilag azonnal meg is bán, nem te vagy az egyetlen a földkerekségen. Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni – márpedig miért ne tudnál –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

IKREK (május 21-június 21)

Bár a rendszerezés és a sorrend híve vagy, a hétvége első napján mégis olyan helyzetben találod magad, ahol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ettől az első pillanatban eléggé elveszted a komfortérzeted, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszed és a logikát, nem fogsz megfulladni, attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni!

RÁK (június 22-július 22)

Az év végéhez közeledve fizikailag nem vagy épp a legjobb formádban, érthető módon fáradtabbnak és sebezhetőbbnek érzed magad, mégis igyekszel a legjobb formában, minden akadályt legyőzve, győztesként a célba érni. A nagy versenyfutásban abszolút figyelmen kívül hagyod azonban azt a tényt, hogy végesek az energiaraktáraid, ebből fakadóan tehát sokkal könnyebben bukhatsz el a célegyenesben. Érdemes tehát megállnod egy rövid időre, elvégre hétvége van, szusszanj egyet, próbálj olyasmit csinálni, ami kikapcsol, készülj az ünnepekre és meglátod, kipihenten sokkal jobb eredményt tudsz majd produkálni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján eddig nem tapasztalt, pozitív élményben lehet részed, egy barátodnak ugyanis sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogyha kicsit nyitott vagy, mennyiféle maradandó emléket szerezhetsz. Csupán annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek! Este koccints egy pohár borral erre a különleges napra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég komoly buktatók nehezítik a helyzeted egy dologgal kapcsolatban, melyről fogalmad sincs, hogyan ugord meg, eddig mindent megpróbáltál ugyanis, ám semmi sem látszik eredményre vezetőnek. Nem biztos azonban, hogy nem létezik megoldás, épp ezért érdemes az apró részletekre is gondolnod. Ott bújik valahol, neked csupán kitartóan menned kell utána. Ne add fel, hisz a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, majd egyszerűen hátat fordítani és gyáván elballagni. Amennyiben azonban a sarkadra állsz és elhiszed, hogy menni fog, abban az esetben nem lesz az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki számodra abszolút felháborító módon egyfolytában ott lohol a sarkadban, egy percre sem hagyva, hogy önálló gondolataid legyenek. Borzasztóan idegesít az, amit az illető csinál, viszont nem szeretnéd megbántani sem, épp ezért óvatosan kell a tudtára hoznod, hogy frusztráló számodra a helyzet. Mindenképp érdemes arra ügyelned, hogy ne bántsd meg, de próbálj meghúzni egy határvonalat! Egy kis furfanggal vezesd rá, hogy mekkora teher is a válladon, de ne mondj semmi olyat, amiért később lelkiismeret-furdalás kínozhat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, abszolút egyenesben vagy, semmi olyasmi nem történhet, amely megrendítheti a jelenleg érzett magabiztosságodat. Büszkén mondhatod tehát el magadról, hogy elégedett vagy az életeddel, hogy gyakorlatilag most vagy a csúcson. Azt azonban sose titkold senkinelőtt, hogy az elért az eredményeket bizony egyáltalán nem a szél hordta össze. Literszámra izzadtál a sikerért, melynek most élvezheted zamatos gyümölcsét. Vállald fel egész nyugodtan, hogy miféle javaid vannak, igyekezz azonban megválogatni, kivel osztod meg, hisz könnyen lehet, hogy vannak, akik csupán ezért barátkoznak veled!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta meglepetésben lesz részed a hétvége első napján, amelyre nem számítottál, ám nagy hatással lehet rád. Ennek köszönhetően rögtön másképp látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz, csakúgy árad belőled a pozitív életérzés. Érthető a boldogságod, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a nagy mámor ne a feladataid rovására menjen. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia és motivációraktárad!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút végtelen hosszúságúnak tűnő úton bandukolsz, mostanra kissé hitevesztett lettél, hisz úgy érzed, a befektetett munka nem látszik semmifajta értékelhető eredményt hozni. Érthető módon az is megfordul a fejedben, hogy inkább feladod és újabb, teljesíthetőbb feladatok után nézel, ám közben azt is szem előtt kellene tartanod, hogy ebben az esetben odaveszne a sok-sok energia és fáradság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog. Ne add fel, hisz könnyen lehet, hogy örök lelkiismeretfurdalásod lesz, hogy mi lett volna, ha nem adod fel...

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, rengeteg mindent tettél már le az asztalra, olyan eredményeket tudsz felmutatni, amelyek bizony magukért beszélnek. Van azonban valaki a környezetedben, aki jóval többet vár el tőled, mitöbb, érzésed szerint alkalmatlannak lát bizonyos feladatok teljesítésére, ami elég fájó pont számodra. Igyekezz mindenáron bebizonyítani az ellenkezőjét, mindenképp győzd meg az illető arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani és ne csússz hason azért, hogy mások elismerjenek!

HALAK (február 20-március 20)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, nem hogy elmúlt, kezd a gond egyre jobban föléd tornyosulni. Ez a megfelelő alkalom tehát arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldáscentrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni az ügy végére és ez a bizonyos elvarratlan szál nem zavarja a továbbiakban az életed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!