Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 10.: az Ikrek mindennél jobban vágynak a szerelemre, az Oroszlánok nem nagyon találják a helyüket egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp december 10.: az Ikrek mindennél jobban vágynak a szerelemre, az Oroszlánok nem nagyon találják a helyüket egy bizonyos helyzetben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 10.

KOS (március 21-április 20)

Egy hozzád közel álló személy különösen nagy szívességet kér tőled, te pedig -noha rengeteg a tennivalód- elvállalod a segítségnyújtást, hisz nem akarsz csalódást okozni másnak az önös érdekeid miatt. Rendkívül önzetlen hozzáállásra vall az, hogy csapot-papot képes vagy otthagyni csak azért, hogy mások szolgálatába állhass, ám mielőtt meggondolatlanul cselekednél, esetleg te, magad hagynál hátra számodra fontos feladatokat, érdemes mérlegelned, vajon mindenképp elengedhetetlen részese vagy annak a szívességnek, amit mások kérnek tőled, avagy csupán a lustaságuk az, ami vezérli őket. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, pláne úgy ne, hogy közben a te ügyeid is elúsznak!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan álmokat kergetsz, amelyek elérése jelen pillanatban a legtávolabb esik a realitástól, te mégis elvakultan hiszel abban, hogy sikerülhet egyszer beteljesíteni őket. Mivel a jelenlegi életedben számos nyitott kérdés, illetve elvarratlan szál van, épp ezért amíg azokat nem sikerül lezárnod, nem is fogsz tudni tovább lépni. Ne feledd, nem lehet nagy kanállal falni az életet, mert megüli az ember gyomrát az, amit leerőltetett a torkán! Hidd el, ha csupán egyetlen dolgokra koncentrálsz és arra ügyelsz, hogy a jelenlegi életedben elvarrd ezeket a bizonyos szálakat, akkor bizony sokkal könnyebben érheted majd el az általad kitűzött célokat!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan vágysz a szerelemre, arra, hogy valaki mellett kiteljesedhessen az életed, hogy legyen valaki, akihez esténként odabújhatsz, ennek érdekében gyakoelatilag lasszóval próbálod fogni a lehetséges jelöltet. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra megállsz és belegondolsz, abban az esetben rájöhetsz arra, hogy bizony ez nem feltétlenül a legjobb módja annak, hogy megtaláld életed párját. Ne erőltess semmit, higgy a sorsszerűségben, abban, hogy eljön majd a pillanat, amikor meglátod és azonnal tudod majd, hogy az a bizonyos érzés más lesz, mint a többi. Ne hajtsd a lovat, mert hatalmasat eshetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Ez a hétvége valahogy a kiszámíthatatlanság jegyében telik, csupa olyan programon kell ugyanis részt venned, amelyek nem voltak az életedbe kalkulálva, mégsincs választásod velük kapcsolatosan. Frusztrációdat csak növeli, hogy rengeteg elintézetlen ügyed van, melyeket most háttérbe kell szorítanod. Abba azonban érdemes belegondolnod, hogy attól, mert folyamatosan rágod a tíz körmödet idegességedben, még semmi nem fog megváltozni. Felesleges tehát emiatt frusztrálnod magad, egyszerűen mindig csak egy adott feladatra koncentrálj és annak megoldásával lépj a következő mezőre. Igen, vannak ilyen napok is, de ne aggódj, nyakadon a karácsony, amikor kipihenheted magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem találod a helyedet egy bizonyos szituációban, nem vagy tisztában a kompetenciáiddal, ezáltal fogalmad sincs, ki és mit vár el tőled. Épp ezért érzed magad érthető módon feszültnek, ám mielőtt még feleslegesen okoznál magadnak vérnyomás kilengést, érdemes tájékozódnod annak érdekében, hogy fizikailag hozzájárulhass a sikerhez. Úgy biztosan nem fogsz tudni részt vállalni semmiből, hogy csupán az árral sodródsz és valamiféle lótifuti segítő szerepét vállalod magadra. Kérdezz bátran, mondd el a többieknek a saját ötleteidet, bontakoztasd ki a kreativitásodat, meglátod, értékelni fogják! Hallasd a hangod, máshogy nem fogsz tudni érvényesülni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly döntést kell a hétvége első napján meghoznod, amely meghatározza a hangulatodat is, emiatt egész egyszerűen csak tolod magad előtt az egész dolgot. Ez azonban semmiféle megoldást nem szül majd, csupán azt éred el vele, hogy hosszabb ideig ül a nyakadon a probléma. Amennyiben tehát eleget rágódtál már emiatt, abban az esetben próbálj megoldás centrikusabban gondolkodni, esetleg olyan személy segítségét igénybe venni, akinek a véleménye hiteles számodra. Nem szégyen, ha egyedül nem megy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy meggyőzz valakit a környezetedben egy számomra teljesen egyértelmű dologgal kapcsolatban, úgy tűnik azonban hogy az illető felvette a szemellenzőjét, és nem hajlandó engedni a huszonegyből. Mivel neked is csak egy életed van, épp ezért nem érdemes arra pazarolnod az értékes idődet, hogy másokat próbálj jobb belátásra bírni, amennyiben tehát az illető nem hajlandó kötélnek állni, abban az esetben fogd fel ezt egy jelként és mihamarabb lépj tovább. Tartogasd az energiádat a saját ügyeidre, illetve azokra az emberekre, akikkel egy húron tudsz pendülni, az egész Világot ugyanis úgysem fogod tudni a kebledre ölelni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra rendkívül fontos célért küzdesz a hétvége első napján, teljes mellbedobással. Pontosan tudod, hogy összeszedettnek kell lenned ahhoz, hogy eredményes lehess, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy kifogástalan eredményt adhass ki a kezedből. Persze, vannak más feladatok is ezen kívül, ám neked most választanod kell: vagy mindenbe belekezdesz egy kicsit vagy a halasztható ügyeket félre teszed egy rövid időre a siker érdekében. A lényeg, hogy összeszedett legyél, hisz másképp nem fogsz tudni célba érni!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívüli módon örülsz a hétvégének, oly annyira a fejed fölé tornyosultak már a tennivalók, hogy egyszerűen nem is láttad a fényt az alagút végén. Most azonban legyen a pihenésé a főszerep, hisz muszáj neked is mind fizikailag, mind pedig lelkileg feltöltekezned ahhoz, hogy újult erővel kezdhesd a következő hetet. Válaszd passzív módját a kikapcsolódásnak, hívd át a barátaidat, süssetek együtt mézeskalácsot, esetleg készítsetek forraltbort és egy izgalmas társasjáték mellett kapcsolódjatok ki együtt. Meglátod, jót tesz majd minden porcikádnak ez a fajta program!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb igyekezeteddel sem sikerül a másikat jobb belátásra bírni egy bizonyos helyzetben, emiatt kissé tanácstalan vagy, mit is kellene tenned annak érdekében, hogy meggyőzd egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Mielőtt azonban nagyobb áldozatokat hoznál, érdemes belegondolnod, vajon megéri-e ilyen volumenű dolgokra időt pazarolnod, vajon van-e ebben az ügyben annyi perspektíva, hogy jobban belemerülj, miközben számodra hasznosabb dolgokra is felhasználhatnád az energiádat. Amennyiben a válasz nemleges, ebben az esetben lépj tovább, ne foglalkozz felesleges dolgokkal! Tedd máshol hasznossá magad, a másik fél pedig majd boldogul, ahogy tud!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre pozitív irányt vesznek a folyamatban lévő ügyeid, ami különösen megnyugtató számodra, nem gondoltad ugyanis, hogy van még perspektíva és fel tud az állóvíz kavarodni, ezáltal te is nagyobb lendületet kapsz. Használd ki az alkalmat és hozd ki valamennyi helyzetből a maximumot, mindeközben ügyelj arra, hogy csakis egy dologgal foglalkozz, de hisz egy fenékkel nem fogsz tudni több lovon egyszerre vágtázni. Csak szép sorjában haladj, nehogy dugába dőljön minden!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan lehetőség körvonalazódik előtted, amellyel végre könnyebben elérheted a céljaidat, ezáltal sokkal gondtalanabb életet élhetsz. Mielőtt azonban bármibe fejest ugranál, igyekezz azért két lábbal a földön maradni és mérlegelni, hogy mennyi veszélyt tartogat ez a bizonyos lehetőség, illetve hogy valóban képes leszel-e általa változtatni az életeden. Érdemes töviről hegyire átbogarásznod a dolgot és csakis akkor belevágnod, ha józan ésszel végiggondolva kevés a veszítenivalód!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!