Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 10.: a Kosok a racionalitásuknak köszönhetik a sikereiket, az Ikrek közelebb kerülnek valakihez

Napi horoszkóp december 10.: a Kosok a racionalitásuknak köszönhetik a sikereiket, az Ikrek közelebb kerülnek valakihez

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 10.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút a helyén van az eszed, racionálisan végig tudod gondolni, mi és miért jó neked, ami pedig ártalmas, azt egész könnyen ki tudod zárni, nehogy véletlenül rátelepedjen a válladra és a végén ne tudj megszabadulni tőle. Sose hagyd magad az adott körülmények által befolyásolni, tedd azt, amit jónak látsz. Ha rosszul döntesz, azzal is neked kell majd elszámolnod, nem másnak. Az Élet tele van kihívásokkal, miért ne vállalnád azt, amit a józan eszed diktál, ha cserébe hatalmas gyümölcsöt szakíthatsz?!

BIKA (április 21-május 20)

Beláthatatlanul hosszú ideje küzdesz egy számodra fontos ügyért, mindent megteszel, hogy sikerüljön a végére érni és végre büszke lehess magadra. Mivel azonban nem volt egyszerű az eddig megtett utad, mérhetetlenül sok energiádat felemésztett már és a türelmed is eléggé fogytán van, épp ezért nagyon kell keresned a motivációt, hogy legyen még kitartás benned ahhoz, hogy átszakíthasd a célszalagot. Gondolj bele, mennyire fontos számodra a kitűzött célod elérése és ez alapján szedd össze magad az utolsó méterekre. Ne add fel, mert ugyan most még nem látod tisztán, de bizonyosan karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől!

IKREK (május 21-június 21)

Az elmúlt időszakban találkoztál valakivel, akivel elsőre nem szimpatizáltál, mitöbb kifejezetten ellenszenvesnek találtad, ahogy azonban teltek a napok, annál közelebb kerültetek egymáshoz, neked pedig jobban izgatja a fantáziád, hisz mostmár kíváncsi vagy, hogyan is tudnád elcsábítani az illetőt. Édes a bűnbe esés, azonban légy óvatos, ha leszáll a rózsaszín köd, egyre nehezebbek lesznek a látási viszonyok is, nehogy aztán hasra ess a nagy hódításban! Mielőtt belevágsz egy új kapcsolatba, nem árt tisztázni, mit vársz el a másiktól, ellenkező esetben nem túl korrekt dolog a más kárára próbálgatnod a vonzerődet!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretnéd, ha a szerelmi életedben minden a terveid szerint alakulna, rá kell azonban ébredned, hogy nem tudsz a Hamupipőkére alapozni, hisz az Élet bizony nem egy tündérmese, te pedig nem a cipőjét elveszített hercegnő vagy! Vannak olyan helyzetek, amikor áldozatot kell hoznod a saját boldogságod érdekében, noha nagyon nehezen hozod meg ezeket az áldozatokat. Hidd el, ha döntesz és cselekszel, sokkal könnyebben jön a szerelem is! Ha nem mersz, nem fogsz nyerni sem! Ne az elveszetnek hidd cipődet várd vissza, tegyél azért, hogy boldog lehess!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bátran vállaltál el egy feladatot, nem vagy azonban annyira biztos benne hogy egyedül sikerülhet abszolválnod, nem rendelkezel ugyanis annyi tapasztalattal, amennyit a dolog megkíván. Ne ess azonban kétségbe, nem kell kudarcot vallanod automatikusan, hisz bőven akad segítség a környezetedben. Egyetlen egy dologra vigyázz, olyasvalaki kezét ragadd meg, aki később nem veszi el az érdemeidet! Hiszen te nem a mások által elért eredményekkel szeretnél kérkedni, nem tudhatod azonban, hogy az, aki mankót nyújt, nem fog-e kigáncsolni vele! Légy körültekintő! Nem szégyen az, ha kikéred mások véleményét, ez most nem az a vetés, amit egyedül kell learatnod, de arra is ügyelj, kivel aratsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyannyira sok az elvégzendő feladatod a hét utolsó munkanapján, hogy eszeveszetten kapkodsz, mindenbe belekezdesz egy kicsit, hisz semmiképp nem szeretnél megfeledkezni semmiről, ezzel pedig haladás helyett csupán azt fogod elérni, hogy a fejedre omlik az egész, rendszertelen rendszered. Mivel alapvetően nem ez a célod, épp ezért érdemes felállítanod egy sorrendet, amely alapján logikusan haladhatsz az akadálypályán annak érdekében, hogy minél több nyitott mondatnak pontot tehess a végére. Korántsem biztos, hogy végezni fogsz mindennel, de ennek a következményét vállalnod kell, hisz gyakorlatilag teljesíthetetlenül sok feladatot vállaltál magadra. Levonhatod a tanulságot, hogy legközelebb okosabban betartod a határaidat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha egészen idáig abszolút kitörő lelkesedéssel mentél előre, mostanra a késlekedő eredmények miatt nem érzed már ugyanazt a motivációt, amit annak előtte. Ennek okán az is megfordul a fejedben, hogy más projektbe kezdesz, hisz jelen pillanatban abszolút nem látod a fényt az alagút végén. Nem biztos azonban, hogy gondolkodás nélkül ott kellene hagynod csapot-papot és más irányba indulni, sokkal inkább érdemes keresned az aktuálisan futó projekt pozitív oldalát és arra felé indulnod. Ha kell, kérj tanácsot, keress egy olyan személyt, akiben nálad több a motiváltság és lelkesen megy előre. Ragadd meg a kezét és tarts vele!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az Ünnepek közeledtével ugyan nem feltétlenül a munka jár non-stop az eszedben, mégis a hét utolsó munkanapján olyasfajta feladattal bíznak meg, amely mérföldkő lehet az eddigi karrieredben, hisz akkora kihívás előtt állsz, amely egyszer, s mindenkorra bebiztosíthatja a pozíciót, amiről egészen idáig csupán álmodni mertél. Pontosan tudod, mekkora teher ilyen nagy mértékű felelősséget magadra vállalni, te azonban teljesen biztos vagy benne, hogy a hátad mögött lévő tapasztalat és tudás alapján csukott szemmel is el tudsz igazodni a bózótosban. Ne legyen kétségeid afelől, hogy hogyan fog elsülni a végén a dolog, igyekezz a legjobb formádat hozni annak érdekében, hogy mindenkit lenyűgözz! Igazi profi vagy, menni fog tehát ez is!

NYILAS (november 23-december 21)

Általad eddig ismeretlennek vélt vizekre eveztél, nem tudod azonban, hogy merre van a vízesés, van-e még lehetőséged visszafordulni, mielőtt az életedért kellene küzdened. Mivel van rajtad mentőmellény és nem egyedül ülsz a kenuban, bátran kievezhetsz a nyílt vízre, azt viszont érdemes végiggondolnod, hogy pontosan mit is kockáztatsz, hisz bátorság ide vagy oda, mindig van veszítenivalód! Amennyiben azonban minden stimmel és teljesen nyugodt vagy a körülmények felől, abban az esetben bátran megragadhatod az evezőt!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a megszokottnál veszélyesebb kalandra csábít, te pedig gondolkodás nélkül mondanál igent a dologra. Igaz, ami igaz, nem lehet folyton a négy fal között mozogni, időnként feljebb kell tolni a határokat, mert így soha nem fogsz új dolgokat megtapasztalni, ám ne mindenáron akard bebizonyítani saját magadnak is a rátermettségedet. Légy bátor, ugorj fejest a kínálkozó lehetőségbe, ne ész nélkül akarj azonban ilyen feladatokra vállalkozni. Hidd el, sokkal fontosabb a testi és mentális egészséged, mint egy akármilyen kaland! Csakis a megfelelő mérlegelés után mondj tehát igent!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján kellemetlen helyzetbe kerülsz egy bizonyos személlyel, akivel általában meg tudjátok találni a közös hangot, ma azonban a hiányos kommunikáció miatt elbeszéltetek egymás mellett. Ez a pillanat az, amely ráébreszt arra, hogy tulajdonképp egészen addig tudtok jól kijönni, amíg te osztod az illető véleményét, attól kezdve, hogy másképp vélekedtek valamiről, azonnal ki vagy közösítve. Eljött tehát az idő tisztázni, hogy tisztázzátok a sérelmeket és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha sikerül mindent megbeszélnetek és túlléptek a konfliktuson, akkor minden vissza állhat a régi kerékvágásba és végre úgy fogod te is érezni, hogy igenis volt értelme, a saját érdekedben beleállni a helyzetbe. Légy bátor és őszinte és akkor mindenki előtt tiszta lesz, hogyan is illik hozzád viszonyulni!

HALAK (február 20-március 20)

Általános ismertetőjeled a környezetedben, hogy az esetek döntő többségében látszólag elfogadó, beletörődő vagy, abszolút nem ellenkezel, gyakorlatilag szerényen elfogadod, bármit is dob a gép. Ez alapvetően igaz is rád, vannak azonban helyzetek, amelyekben -lévén, hogy tökéletesen a helyén van a szíved- bizony szívesen hallatod a hangodat, ha megbántva érzed magad. Hisz attól, mert nem kiabálsz minden percben, attól még igenis megvan a saját véleményed mindenről és mindenkiről. Egyszer, s mindenkorra tedd tehát világossá mindenki számára, hogy nem kell ahhoz hangoskodni, hogy az ember érvényt szerezzen a szavainak! Mások respektjét ki lehet vívni másképp is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Kép

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!