Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 1.: a Kosok kockázatos kalandra vállalkoznak, a Rákok a célegyenesbe fordulnak

Napi horoszkóp december 1.: a Kosok kockázatos kalandra vállalkoznak, a Rákok a célegyenesbe fordulnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP DecEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami ugyan rengeteg izgalmat rejt, de bővelkedik kockázatokban is, és ezért folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla. Éppen ezért – s hogy megelőzd a felesleges konfliktusokat – magyarázd el mindenkinek, hogy valamennyi veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy – kilépve a hétköznapok egyhangúságából – maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

BIKA (április 21-május 21)

Fontos döntés előtt állsz, és nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! De ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé. Mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

IKREK (május 22-június 21)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd – lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú út célegyenesébe fordulnod, és ez éppen jókor jött, hiszen a teljes kimerülés határán állsz, s már-már a kétségbeesés uralkodott el rajtad. Most már csak egy utolsó nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban. Ne hagyd tehát, hogy bárki vagy bármi kizökkenthessen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Ráadásul régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, éppen ezért tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot, annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán visszavettél és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet. Hiszen ha felfogná, hogy mi mindent teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is gyakorolna valamilyen gesztusokat. Ha már így alakult, nem érdemes tovább küzdened, s nem adhatod fel végképp a saját értékrendedet, mert azt senkiért nem szabad! Engedd el a dolgot és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta feladattal bíznak meg, amely igencsak távol áll tőled minden szempontból, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet. Az első pillanatban a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból, de most elsősorban erre koncentrálj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul állsz egy dominósor közepén, ahol semmi említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a köröket futod minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a napokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, s lépj ki abból a bizonyos dominósorból, de vigyázz, hogy közben ne dönts fel a többieket. Utána büszkén mondhatod el, hogy most már a magad uatatad járod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy nyugodtan visszavehess a tempóból, így egy kicsit azokkal a dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha valaki számon kéri ezt rajtad, nyugodtan elmondhatod neki, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogyan azt mások gondolnák, te azonban éppen azért hajtottál, hogy legyen egy kevés időd más ügyekre is. Az meg, hogy egyszerre több mindenre tudsz koncentrálni, s képes vagy rendszerben gondolkodni, kifejezetten előnyös tulajdonság!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, és ez eléggé nagy terhet jelent a számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz neki, hiszen a szavaidnak hosszútávra szóló következménye lehet. Éppen ezért fogalmazz óvatosan, s mielőtt bármit is mondasz, körültekintően mérlegeld, te hasonló szituációban mit vállalnál be! És ami még fontos lehet: semmiképpen ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a döntés felelősségét neked kelljen viselned! Az illetőnek magának kell elhatározásra jutnia, s ebben te legfeljebb segíthetsz neki.

BAK (december 22-január 20)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére is, hogy számos alkalommal bizonyította az élet: nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha is pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni a problémát. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, ami már kifejezetten idegesített. Most viszont szusszanhatsz egy kicsit, élvezd a hétvégét és ha teheted, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

HALAK (február 20-március 20)

Utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá lehetőséged, most kell szupergyorsan kihozni belőle a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre összpontosítani annak érdekében, hogy ha olyan eredmény nem is születhet, amit elvárnál magadtól, mégsem fog mások előtt úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül ültél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb jobban be kell osztanod a tennivalóidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd, ám emiatt ne okold magad, hisz időnként akármennyire tiltakozol, akaratodon kívül is akasztanak a nyakadba ilyesfajta terheket. Ne feledd: teher alatt nő a pálma, a lényeg, hogy Te megpróbáltad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!