Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 7.: a Mérlegek végre megtalálják a számításaikat, a Skorpiók fantáziáját új kalandok izgatják

Napi horoszkóp augusztus 7.: a Mérlegek végre megtalálják a számításaikat, a Skorpiók fantáziáját új kalandok izgatják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Az elmúlt néhány napban feladatot feladatra halmoztál, ennek köszönhetően a totális kimerülésszélére kerültél, ellenben elmondhatod, hogy mindenki elégedetten mosolyog körülötted. Tedd azonban fel magadnak nyugodtan a kérdést: megérte ennyit izzadni úgy,hogy gyakorlatilag semmi hasznod nem volt az egészből, avagy talán érdemesebb lenne abban litereket izzadnod, hogy a saját szekeredet tolod előre? Merd megfogalmazni, majd hangosan kimondani a választ és amennyiben az utóbbi felé billen a mérleg nyelve, abban az esetben helyezd végre magad előtérbe mások helyett!

BIKA (április 21-május 20)

Kellemetlen beszélgetésben lehet részed, valaki ugyanis olyasfajta szívességet kér tőled, amely túlmutat egyfelől a kompetenciahatáraidon, másfelől az értékrendeden. Azon gondolkodsz, hogy is tudnál anélkül kitáncolni a helyzetből, hogy megbántanád az illetőt, ám akárhogy morfondírozol rajta, megállás nélkül arra a következtetésre jutsz, hogy a legrövidebb út mindig az egyenes. Ezen logika mentén mondd el tehát neki őszintén, hogy ugyan szíved szerint segítenél, de ez már olyan határokat lép át, ami nem a te asztalod. Ebben a szituációban az a fontos, hogy önmagadat megvédd nem az, hogy

IKREK (május 21-június 21)

Teljesen készen állsz arra, hogy továbblépj egy bizonyos helyzetből, valaki azonban olyannyira ragaszkodik hozzád, hogy nem engedi lezárni kettőtök kapcsolatát, ennek okán nem vagy képes arra, hogy pontot tegyél a dolog végére és elindulj a saját utadon. Ahelyett azonban, hogy felhúznád magad a dolgon, igyekezz az illető szemszögéből tekinteni a helyzetre és megérteni azt, hogy miért nem áll készen az elengedésre. Ahhoz, hogy haladj a saját utadon, nem biztos, hogy mindig mindenkit hátra kell hagynod, érdemes azokat a személyeket megtartani magad körül, akik sokat jelentenek neked, illetve te sem vagy közömbös számukra!

RÁK (június 22-július 22)

Nem vagy épp a legkönnyebb helyzetben, mégis van annyi lélekjelenléted és élettapasztalatod, hogy tudd, mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a lehető legjobban gyere ki a feneketlen tűnő kútból. Ugyan hétvége van, amikor mással is foglalkozhatnál, szíved szerint kikapcsolódnál, mégsem engedheted meg magadnak ezt a fajta luxust, csakis akkor, ha már sínen van minden körülötted. Nincs más teendőt tehát, mint határozottan cselekedni és a lehető legaktívabb részvétellel pontot tenni a dolog végére. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem igazán szereted, ha valaki megpróbálja rád hárítani a felelősséget úgy, hogy kilométerekről sincs közöd a dologhoz. Mielőtt azonban bárki a nyakadba zúdítaná a felelősséget, még azelőtt hozd határozottan az illető tudtára, hogy minden tőled telhetőt megteszel az ellen, hogy belerántson bármibe, aminek a közelében sem voltál. Ne hagyd, hogy mások erősebbek legyenek nálad, mutasd meg, milyen fából faragtak! Amennyiben éber vagy és egy lépéssel az események előtt jársz, abban az esetben esélye sem lesz senkinek, hogy rád húzza a vizes lepedőt! Ne hagy magad, hisz nem egy bábu vagy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, ami olyan komoly változást tartogat számodra, hogy abszolút nem elég csupán fejest ugrani az új helyzetbe. Épp ezért ezt a hétvégét használd arra, hogy összeszedd a gondolataidat és mind lélekben, mind pedig fizikailag felkészülj. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, igyekezz számításba venni minden lehetséges részletet, ez esetben nem nagyon érhet meglepetés. Ne félj a változástól, hisz az élet egy örök körforgás, időnként pedig muszáj továbblépni ahhoz, hogy sikereket érhess el, miközben maradandó élményeket szerzel. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre megtaláltad a számításaidat, sínen van minden körülötted, épp ezért az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki harmóniádnál nincs is fontosabb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Új kalandok izgatják a fantáziádat, így gondolkodás nélkül mondanál igen valamennyire, ez azonban könnyen nagy kalamajkába sodorhat. Valamennyi kihívás tekintetében ugyanis elég zöldfülűnek számítasz, épp ezért a testi épséged is veszélybe kerülhet. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, még azelőtt érdemes meghúznod egy határvonalat és el ismerned, ha valami túl sok neked. Nem szégyen bevallani, ha tapasztalatlan vagy, illetve ha félsz bizonyos dolgoktól, nem kell fejest ugrani oda szakadékba egyetlen szál biztosító kötéllel. Használd a józan eszed, mielőtt olyasmikre vállalkozol, amik komoly veszélybe sodorhatlak!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre minden adott arra, hogy átadd magad a hosszú hétvégének és egy rövid időre elengedd azokat a nyomasztó, megoldatlan kérdéseket, amelyek mostanában álmatlan éjszakákat okoznak. Kapcsolódj ki felhőtlenül, hisz a lelki töltődés legalább olyan fontos, mint a fizikai. Olyan programokon vegyél részt, amelyek valóban pozitív hatással vannak rád és nem járnak túl nagy energia leadással sem. Add át magad egész nyugodtan a semmittevésnek, hisz neked is alanyi jogon jár a pihenés! Majd hétfőn ráérsz újra elővenni a meg nem oldott feladatokat!

BAK (december 22-január 20)

Valakivel nemrégiben konfliktushelyzetbe kerültél, amelynek során az illető elég durván megbántott, így abszolút nem érzed, hogy neked kellene elnézést kérned és elsőként békejobbot nyújtanod. Amennyiben azonban másoktól várod, hogy felülkerekedjenek egy-egy ilyen helyzetben a megbántottságukon és nyissanak feléd, abban az esetben soha nem fogsz tudni békét kötni velük. Igyekezz csiszolni a büszkeségeden és egy nagy levegővel nyitni a másik felé, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az áldozat szerepében és fixen a másik hibázott. Egyébként is, túl sok energia megy el arra, hogy mindenképp haragudj bárkire is! Lazíts és engedd közelebb magadhoz a békülni vágyókat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Új kihívások kezdenek összeállni a fejedben, az azonban még nem kristályosodott ki benned, hogy hogy miként fogod teljesíteni őket, épp ezért most ne rohanj, hisz bőven van időd arra, hogy álmodozz és alakítgasd a terveidet. Ennek köszönhetően amikor arra kerül a sor, hogy fizikailag létrehozz bármit, sokkal magabiztosabban állsz majd rajtkőre és könnyebben teljesíted majd a távot. Nyugi, nem hajt a tatár, feltett lábbal, a vízparton ücsörögve, jéghideg limonádét kortyolgatva is álmodozhatsz gond nélkül, időd ugyanis rengeteg van. Rendkívül pozitív, az hogy előre nézel, hogy vannak terveid, ennek köszönhetően több lábon tudsz majd állni a jövőben! Igazi profi vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Páratlan hozzáállással bírsz, abszolút nem zavar, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, a legnagyobb lazasággal kezelsz minden helyzetet. Emiatt a többiek kicsit irigyek is rád, ők ugyanis sokkal görcsösebben igyekeznek megoldani a gondjaikat, ám mivel benned van egy olyan belső harmónia, épp ezért nem tud frusztrálni az, hanem épp az elképzeléseid szerint történik valami. Arra azonban érdemes figyelned, hogy ne lazulj be túlságosan, vannak ugyanis olyan elementáris kérdések, amelyeknek muszáj kitenned az írásjelet a végére annak érdekében, hogy a lelki békéd megmaradjon. Dolgoz tehát azon, hogy megoldáscentrikusan gondolkodva sikerrel be tudj fejezni egy-egy nyitott mondatot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!