Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Kosok készen állnak az új kalandokra, az Ikreknek kockáztatniuk kell

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Kosok készen állnak az új kalandokra, az Ikreknek kockáztatniuk kell
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetből kihoztad a lehető legtöbbet, mindent megtettél, a legjobb tudásod szerint cselekedtél, így tehát készen állsz arra, hogy lezárd és továbbléphess. Valaki azonban mindenáron marasztal, semmiképp nem szeretne elveszíteni, ezért mindent megtesz, hogy húzza az időt. Bár nagyra értékeled az igyekezetét, mégis tudod, hogy nem érdemes tovább húzni, hisz amíg ebben a helyzetben vesztegelsz és nem zárod le, nem is fogsz tudni új lehetőséget megragadni. Igyekezz tehát megértetni az illetővel, hogy neked máshol van dolgod, nem maradhatsz örökre!

BIKA (április 21-május 20)

Komoly helyzetben kérik ki a véleményed, neked pedig úgy kell tanácsot adnod, hogy közben ne vidd a saját bőrödet is a vásárra. Épp ezért jól gondold meg, milyen útmutatóval szolgálsz, minden oldalról vizsgáld meg a helyzetet, annak érdekében, hogy objektíven lásd a dolgokat és ennek megfelelően tudhass véleményt alkotni. Jó érzéssel tölt el az, hogy ennyire adnak a szavadra, hogy gyakorlatilag csukott szemmel is követnek, épp ezért ügyelj arra, hogy lehetőség szerint senkit ne vezess be a sűrű bozótosba!

IKREK (május 21-június 21)

Noha nem vagy tipikusan az a személy, aki minden helyzetben tizenkilencre lapot mer húzni, most mégis olyan kockázatos dolgokkal foglalkozol, amelyek nem kevés veszélyt rejtenek magukban. Pontosan emiatt érdemes alaposan végiggondolnod minden lépést, hisz ha elhasalsz, nagyot bukhatsz az egészen. Mivel kissé frusztrál a helyzet, nem vagy ugyanis az a kockázottevő típus, mihamarabb igyekezz kikerülni a szituációból, hisz sem a lelkednek, sem a fizikumodnak nem tesz jót egy ilyen erőltetett menet. A szakadék szélén történő táncolást hagyd meg inkább másoknak, az nem a te világod!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra különös jelentőséggel bíró célokat hajtasz már jó ideje, az sem nyitja fel a szemed, hogy mások már régen továbbálltak és igyekeznek a te figyelmed is felhívni arra, hogy ideje más vizekre evezni. Szinte már-már elvakultan szeretnéd elérni, amit kitűztél, hamarosan azonban be kell látnod, hogy jóval több áldozatot követel tőled, mint amit még megéri meghoznod. Bármilyen nehéz is tehát a döntés, bármekkora fejfájást is okoz, ideje mégis belátnod, hogy talán a környezetednek igaza lehet és neked is ideje lenne továbbállnod. Hidd el, ami ilyen nyögve-nyelősen megy, ami ennyi áldozattal jár, azt nem biztos, mindig megéri ilyen megszállottsággal hajtani! Keress új kihívásokat, amelyek valóban sikert tartogatnak számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan helyzet lesz az, ami rányomja a bélyegét a napodra, annyira megrémít ugyanis, hogy szíved szerint azonnal elrohannál. Mivel azonban ezt nem teheted meg, igyekezz egy kevés bátorságot és akaraterőt magadra erőltetned, hisz az nem opció, hogy hátat fordíts. Feleslegesen ne izgasd magad, nopláne ne engedd, hogy a napod, a közérzeted befolyásolja valami, aminek lehet, hogy nincs akkora jelentősége. Állj a két lábadra, vegyél három mély levegőt és oldd meg a helyzetet. Ne engedd, hogy a körülmények befolyásoljanak téged, inkább igyekezz te irányítani őket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szerencsés embernek mondhatod magad, az utóbbi időben ugyanis nagyon megy a szekér, bármibe kezdesz, mindig jól sül el, egyszerűen minden arannyá válik a kezedben. Emiatt a környezetedben kissé ferde szemmel néznek rád, nem hiszik el ugyanis, hogy tisztességes úton is lehet ilyen sikeres valaki. Eljött az idő tehát, hogy bebizonyítsd a hitetlenkedőknek, hogy elmagyarázd a rád irigykedőknek, hogy semmi különös fortély nincs a dolgok mögött, csupán csak alázat, céltudatosság, tettrekészség és a nagy szíved! Aki akarja, megérti, aki meg nem, annak nem is érdemes naphosszat magyarázkodnod! Légy büszke magadra, nem számít, hogy mások mit gondolnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annyi mindent vállaltál egyetlen napra, hogy fogalmad sincs, miként fogsz minden feladatot sikerrel befejezni. Ennek okán elkezdesz kapkodni, mindenbe belekezdesz, aminek könnyen az lehet az eredménye, hogy óriásit fogsz hasalni. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, először azt lásd be, hogy túl sokat vállalsz magadra, másodsorban igyekezz annyi feladatba belekezdeni, amennyiről biztosan tudod, hogy még ma pontot fogsz tudni tenni a végére,a többit engedd el. Legközelebb igyekezz figyelembe venni a határaidat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól érzékelhető, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy el kellene fogadnod mindent úgy, ahogyan van. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, esetleg csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy a jelenlegi szituáció semmi jóval nem kecsegtet, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess bármit, ami egyébként távol áll tőled!

NYILAS (november 23-december 21)

Mielőtt Hűbele Balázs módjára cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség. Ha ugyanis minden előkészítés nélkül veted bele magad a dolgok sűrűjébe, esélyed van rá, hogy jó nagyot fogsz bukni. Épp ezért érdemes minden lehetőséget gondosan számba venni, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz korrigálni a hibákat, amelyek nemcsak rád lehetnek hatással, hanem a környezetedre is.

BAK (december 22-január 20)

Hosszú vívódás után nagy elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Nem tudod azonban, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lesz visszaút, végig kell menned az úton, bármi történik is. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmod valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell tudnod dönteni, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Amennyiben nem érzed késznek magad erre, nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, mert nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmod válthasd valóra, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy beteljesíthesd a vágyad. Ne késlekedj egy pillanatig sem, most kell cselekedned, ha sikereket szeretnél elérni. Épp ezért amennyiben szükséges, adj lejjebb más, jelenleg végzett tevékenységedből ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, de erre szokták mondani, hogy az Élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes volt ezúttal is a sors!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú idő után úgy tűnik, jó úton haladsz a siker felé, minden sínre került, a szerelmi életed is úgy alakul, ahogy szeretnéd egyszerűen nem csúszhat hiba ebbe az idilli állapotba. Mielőtt azonban elszállnál a rózsaszín felhőn, igyekezz a Föld nevű bolygón maradni, hisz a saját boldogságod rajtad is múlik, tegyél meg minden tőled telhetőt, dolgozz a sikerért, minden egyes nap légy hálás azért, amit csinálhatsz, hogy az életszínvonalad a várakozásaidnak megfelelően emelkedik. Egy kapcsolat pedig két emberen múlik, így neked is bele kell adnod apait-anyait abba, hogy ebből a szerelemből végül tündérmese lehessen! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!