Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp augusztus 5.: az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzek izgalmakra vágynak

Napi horoszkóp augusztus 5.: az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzek izgalmakra vágynak
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak némi izgalmat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami a hét utolsó napjára teljesen kivett belőled minden energiát. Emiatt érthető módon fáradt vagy, gyakorlatilag úgy érzed, hogy képtelen vagy a továbbiakban bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a kötelezettségeidet ketudva igyekezz mihamarabb átadni magad a hétvégének. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha előbb teszed le a feladatokat és adod át magad a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána roppant módon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, unod a monotonitást, épp ezért szeretnél valamiféle izgalmat a hétköznapjaidba csempészni. Ne gondolkodj azonban nagy volumenű dolgokban, mérlegeld, mire van szükséged a változáshoz, s mitől érdemes megszabadulni! Bár nem mindenki fog örülni ennek, mert a szeretteid féltenek, de igyekezz értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz és ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki? Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra azért ügyelj, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munknapjára végre elérted azt a fázist, amelyben az általad befektetett energiák végre megtérülnek, így nem kell az előtted álló hétvégét azzal töltened, hogy még mindig a célvonalat keresed. Roppant büszke vagy magadra, hisz míg mások litereket izzadnak egy kis részeredményért is, neked -ha összeszeded magad- ez kisujjból kirázódik. Vigyázz azonban el ne szállj a dicsőségtől, hisz az még senkinek nem hozott pozitívumot, hogy méterekkel a föld felett járt, ehelyett igyekezz inkább szerényen lezárni a folyamatoban lévő ügyeket és átadni magad a hétvégének, immáron kötelezettségek nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd a rátermettségedet és a bátorságodat, hisz olyan szituáció adódik, amikor rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen mindenki téged figyel, ezért nem ijedsz meg ettől a szituációtól, s az sem zavar, hogy ezúttal sokak számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangodat. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, s igyekezz a dolgokat alaposan átgondolni, hiszen magadnak és a környezetednek is tartozol azzal, hogy a legjobbat hozod ki ebből az ügyből.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan egysíkúnak érzed a napjaidat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni minderre és mindenkire. Egykedvűséged a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személyként ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, lépj ki abból a bizonyos dominósorból, közben azonvan ügyelj arra, hogy fel ne döntsd a többieket. Hamarosan büszkén mondhatod el, hogy most már a magad útját járod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben hosszasan morfondíroztál azon, hogy vajon jó helyen vagy-e a jelenlegi pozíciódban, nem kellene-e már előrébb tartanod az életedben. Bármennyire is szeretnél már máshol lenni vagy mást csinálni, mégsem érdemes elégedetlennek lenned. Most itt kell tartanod, ahol éppen vagy, ám ennek is megvan a maga oka. Amennyiben többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik bármi, amit megkíván. Te is ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, semmi nem jön ugyanis automatikusan. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, hiszen semmin nem ajándékba kaptál, hanem minden a két kezed munkáját dicséri!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, ezért úgy gondolod, ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Fogd vissza azonban magad, és először is próbáld felmérni, hogy az adott személy mit lát benned. Vajon csak felszínes érdeklődést mutat irántad vagy ennél többet akar? Egyelőre nem tudni, ezért ne éld bele magad a dologba. Helyezkedj inkább várakozó álláspontra, előbb-utóbb úgyis kiderül, mik a szándékai, te azonban egyelőre ne add ki magad. Hidd el, mindennek eljön a maga ideje!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügynek nagyobb jelentőséget tulajdonítasz, amely ügy nem is biztos, hogy akkora problémát okoz majd, mint amennyire tartasz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint úgy oldd meg a feldatot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle csalódást. Higgy magadban, bízz az elmúlt években megszerzett tapasztataidban és menni fog minden, mint a karikacsapás! S ha megpróbálod kissé lazábban kezelni az ügyet, lehetséges, hogy még egyszerűbben lezárhatod az egészet!

BAK (december 22-január 20)

Általában semmit nem szeretsz úgy lezárni, hogy ne a te elképzeléseid szerint alakuljanak az események, most mégis bele kell törődnöd: ezúttal nem jártál sikerrel. Ez meglehetősen bosszant, de jobb, ha tudomásul veszed, hogy már tudsz változtatni a dolgon. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen te mindent megtettél a siker érdekében, ám nem vagy Mindenható, nem tudsz csodát tenni, mi több, esetenként még hibázhatsz is. Ne csüggedj tehát, mert legközelebb majd biztosan jobban sikerül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Birizgálja a fantáziádat egy bizonyos dolog, emiatt folyamatosan azt érzed, hogy utána kell, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül a rejtély. Teljesen igazad van, a bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet. Például a rosszul feltett kérdéseiddel súlyosan megbánthatsz másokat. Lehet, hogy jobban jársz, ha csak türelmesen várakozol, mert aminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog és nem kell különösebben erőltetni dolgot. Nem volt még olyan rejtély a történelemben, amelyre soha nem derült volna fény!

HALAK (február 20-március 20)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, s aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek már megszokottá váltak a számára. Akkor sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, ha az már láthatóan nem ígér semmilyen hasznot, ehelyett egészen az utolsó pillanatig kitartasz. Talán abban bízol, hátha jön egy isteni szikra, s máris kedvezőbben alakulhatnak az események. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni semmit, ha az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos szituációk, amelyeket jobb mihamarabb elengedni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!