Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 5.: az Ikrek a kitűzött céljukért küzdenek, a Halak végre felszabadulhatnak

Napi horoszkóp augusztus 5.: az Ikrek a kitűzött céljukért küzdenek, a Halak végre felszabadulhatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Tévedtél egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ám ezt nem mered hangosan kimondani, mert attól tartasz, hogy mások -joggal vagy jogtalanul- felelősségre vonhatnak emiatt. A nagy titkolózásba azonban gyorsan belebukhatsz, ahhoz ugyanis roppant ébernek kell lenned minden pillanatban, hogy el tudd játszani az idilli állapotot. Ne félj bevallani azt, hogy megbotlottál, hogy hibát követtél el, attól csak még emberibb leszel, ha ki mered hangosan mondani. Hidd el, senki nem tökéletes, ahogy te sem, ez azonban semmit nem vesz el az értékeidből!

BIKA (április 21-május 20)

Kezdesz kissé türelmetlenné válni egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, egyszerűen rajtad kívülálló okok miatt ugyanis áll az egész te pedig szívesen lépnél már tovább a következő szintre. Mivel a bürokrácia labirintusában keresgéled a kiutat, így mást jelen pillanatban nem tehetsz, minthogy némi türelmet magadra erőltetve vársz arra, hogy eljöjjön a te időd, amikor fizikai értelemben is cselekedhetsz. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki ezzel küzd, de tartsa benned a lelket az, hogy a jelen állapot nem fog örökké tartani! Tarts ki, hamarosan kikerülsz a labirintusból!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas erőfeszítéseket teszel azért, hogy elérj egy olyan szintet, amit azelőtt megálmodtál, a kitűzött célod érdekében pedig helyenként a saját értékrendeden is képes vagy túllépni. Mielőtt azonban kellemetlen helyzetet teremtene az életedben az, hogy eszeveszetten rohansz az úton, hisz nem látsz mást, csak a célvonalat, állj meg egy pillanatra és gondold végig, mi lenne a leghelyesebb lépés és hogyan építsd fel logikailag a sikerhez vezető útvonalat. Nem lehetetlen vállalkozás, csak egy olyan fonal kell, amit ha megfogsz és erősen tartasz, abban az esetben határ a csillagos ég!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta terveket igyekszel megvalósítani, amelyeket mások kissé szájtátva néznek, nem sokan mernék ugyanis ilyen vakmerően bevállalni az általad kitűzött vél elérését. Te azonban joggal lehetsz büszke magadra, hisz megvolt benned az a bátorság, ami a siker elengedhetetlen fűszere, mertél nagyot álmodni és elindulni a megvalósítás útján. Ne ejtsen zavarba az, hogy mások miképp tekintenek rád, csak menj eltántoríthatatlanul a siker felé vezet úton.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában szeretsz minden eshetőségre felkészülni, mielőtt bármibe belevágnál, a mai napon azonban mégis olyan váratlan esemény zökkent ki a biztonságérzetedből, amelyet azonnal kezelned kell valahogy. Ennek érdekében igyekezz minden mást háttérbe szorítani, hisz ez most olyan szituáció, amely -ha nem avatkozol közbe- könnyen kellemetlenné is válhat. Épp ezért határozottan és magabiztosan ugorj fejest a dologba és tegyél róla, hogy a vékony jég, amelyen egyensúlyozni próbálsz, nehogy beszakadjon alattad! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szíved szerint haladéktalanul közölnéd valakivel a véleményedet, egyúttal építő jellegű kritikával élnél, ám a helyzet nem épp a legalkalmasabb arra, hogy hangosan vállald a mondanivalódat, hisz fennáll az esélye, hogy olyasvalakit bántanál meg, aki különösen közel áll hozzád. Épp ezért óvatosan taktikázz, okosan fogalmazd meg azt, amit mondani szeretnél, nem feltétlenül okos lépés ugyanis az, ha ajtóstól a házba rontva az illetőre borítod a forró vizet. Szedd össze magad és várd meg az alkalmas pillanatot, majd úgy mondd ki, ami a szívedet nyomja, hogy megválasztod a stílust, így nagy valószínűséggel nem fog olyan bántóan hatni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán lelkesedsz egy bizonyos feladatért és ezt a környezeted is tisztán látja, emiatt pedig vannak, akik bizony nemtetszésüket fejezik neked. Amennyiben megvan az okod arra, hogy ezt a fajta hozzáállást tanúsítsd, abban az esetben magyarázd el annak, akit érdemesnek tartasz arra, hogy megismerje a részleteket és a helyzet mögöttes okát, a többiekkel pedig ne foglalkozz. Nem kell mindig mindenkinek megfelelned, nyugodtan szelektálj a feladatok között, ami nem fekszik neked és nem kötelezően elvégzendő, arra nyugodtan mondj nemet. Amennyiben nincs más választásod, abban az esetben pedig végy egy nagy levegőt és fuss neki a dolognak annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess vele. Igen, néha vannak ilyeneket is, szeretni nem kell őket, csupán teljesíteni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szíved szerint átadnád magad a pihenésnek, ezt azonban jelen pillanatban azért nem teheted meg, mert egyfelől csupán a hét második felét kezdted el, tehát a hétvége még viszonylag távol van, másfelől pedig annyi az elvégzendő feladatod, hogy ha most hátat fordítasz valamennyinek, abban az esetben teljesen biztosan fog dugába dőlni minden. Fáradtságod teljesen érthető, ismét annyi terhet vettél ugyanis a nyakadba, amely alatt mások már rég összeroskadtak volna, te pedig ezzel újra a megfelelni akarás csapdájába kerültél. Ha már így alakult, kénytelen vagy egyiket a másik után elvégezni és csupán esténként kikapcsolódni, a következő napokban azonban semmit ne vállalj, amit nem muszáj! Koncentrálj arra, hogy letudd a feladatokat hétvége előtt!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakinek mindenáron bizonyítani szeretnéd a rátermettségedet, egy idő után azonban kissé az udvari bolond szerepébe szorulsz, hisz bármire képes vagy azért, hogy elismerést válts ki az illetőből. Mielőtt tehát nagyobb plénum előtt is előadnád azt, amivel akaratlanul is bohócot csináltál magadból, igyekezz végiggondolni, hogy hol van a határvonal az önbecsülésedben és honnan számít már túllépésnek, ennek tükrében pedig el tudod dönteni, hogy vajon mit érdemes bevállalnod, illetve hogy valóban bizonyítanod kell-e ilyenformán akárkinek is. Amennyiben arra a következtetésre jutsz, hogy nem érdemes, abban az esetben inkább arra koncentrálj, hogy szerényen, csendesen haladva az úton, a tetteid beszéljenek helyetted! Hidd el, így nagyobb elismerést fogsz kiváltani, mint azt gondolnád!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas terveid vannak, nagy lelkesedéssel futsz neki a megvalósításnak és ez a környezetedre is inspiráló hatással van. Igyekezz a többiekkel is megosztani a részleteket, arra azonban ügyelj, hogy ne mindenkit és ne mindenbe avass bele, hiszen mások vastagon kihasználhatják és még a végén a te érdemeiddel büszkélkedhetnek. Okosan taktikázz és miközben a Világot is meghódítod, ne feledkezz meg arról, hogy nem Tündérországban vagy, ahol mindenki kedves és senki nem rántja ki alólad a szőnyeget! Ha résen vagy és óvatosan kezeled a körülötted legyeskedőket, akkor nem fog megremegni a lábad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napin hirtelen olyan titok gazdájává válhatsz, amelyet nem kértél volna, ha előre tudod, miféle lelki terhet jelenthet számodra. Most azonban nincs más választásod, mint megtartani magadnak és mindenáron azon dolgozni, hogy ki ne fecsegd akaratlanul is a környezetednek. Próbáld a gondolataidat elvonatkoztatni, ne ezen kattogjon mindig az agyad, keress pozitív impulzusokat, szervezz programot, előbb-utóbb fel fogod tudni dolgozni és akkor már nem hat ilyen intenzíven rád. A titkot megosztó személynek pedig határozottan hozd a tudtára, hogy nem épp a legemberibb lépés valakire ráhelyezni egy ekkora súlyt, csak azért, hogy neki könnyebb legyen!

HALAK (február 20-március 20)

Végre vége a bizonytalanságnak, minden puzzle-darab a helyére kerül, ez pedig lehetővé teszi, hogy teljesíts egy feladatot és amennyiben pont került a végére, abban az esetben végre már dolgokkal is foglalkozhass. Végtelennek tűnt számodra az az idő, amelyet ilyenformán éltél meg, nem is igen tudtál sosem felszabadulni, egy idő után pedig azt kellett észrevenned, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni tőle. Ma azonban minden megváltozik végre, elvarrhatsz minden szálat, bezárhatod magad mögött ezt az ajtót és új utakra léphetsz. Hisz ne feledd: valaminek a vége mindig egy új kaland kezdetét jelenti!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!