Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek túl nagy áldozatokat hoznak másokért, a Nyilasok óvatosabban kezelik a kínálkozó lehetőségeket

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek túl nagy áldozatokat hoznak másokért, a Nyilasok óvatosabban kezelik a kínálkozó lehetőségeket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas lelkesedéssel futottál neki valaminek, ám menetközben rá kell jönnöd, hogy bonyolultabb feladattal állsz szemben, mint amilyennek az elején tűnt. Emiatt a lábad megremegni látszik, nem gondoltad ugyanis, hogy meghaladhatja a dolog a képességeidet, ezért szíved szerint még azelőtt fordulnál vissza, mielőtt a szakadékba zuhannál. Amennyiben azonban felvértezed magad egy cseppnyi bátorsággal és figyelembe veszed a képességeidet is, abban az esetben teljesen felesleges félelmeket táplálsz. Az, hogy valami nehezebb, mint amihez hozzá vagy szokva, még korántsem jelenti azt, hogy teljesíthetetlen, ezt érdemes mindig szem előtt tartanod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén minden akaratod ellenére kockázatot kell vállalnod annak érdekében, hogy elérhesd a kitűzött célodat. Abszolút nincs azonban ínyedre a dolog, szíved szerint maradnál a langyos vízben ázva, nem szándékoztál ugyanis semmiféle adrenalin szint-emelő kihívást teljesíteni. Amennyiben azonban így alakult a helyzet, légy bátor, akár egy római gladiátor, állj bele a helyzetbe és magabiztosan cselekedj, másképp amennyiben a félelem táplálja a mozdulataidat, abban az esetben szinte biztosan el lesz rendelve az eredményt. Higgy magadban, sikerülni ugyanis kizárólag akkor fog bármi, amibe belevágsz, ha van hited az egészhez!

IKREK (május 21-június 21)

Szíved szerint sürgetnél egy bizonyos folyamatot, nem szeretnéd ugyanis az idődet tovább vesztegetni egyhelyben toporogva, épp ezért gyakorlatilag bármiféle megoldás-szerű kezdeményezés érdekelhet. Abszolút érthető az, ha nem akarsz a továbbiakban a dologgal foglalkozni, valamilyen oknál fogva azonban nem enged a helyzet továbbhaladni. Igyekezz tehát megkeresni, hol is van pontosan az a bizonyos kutya elásva és ha minden részletet aprólékosan megismertél, talán rájöhetsz az egyhelyben toporgás miértjére is. Bizonyosan nem megoldhatatlan az egyenlet, csupáncsak a megoldókulcs hiányzik hozzá!

RÁK (június 22-július 22)

Ismeretlen szituációban találod magad, ahol fogalmad sincs, ki kivel van, merre mentek és tulajdonképp mi a végső cél. Épp ezért nem érdemes az első pillanatban elkezdened előre rohanni, ehelyett csendes megfigyelőként csatlakozz a csapathoz és mindaddig ne ragadd magadhoz az evezőt, amíg nem térképezted fel, merre van a vízesés. Amennyiben sikerül elkapnod a logikai fonalat, abban az esetben bevetheted a tapasztalataidat, új ötletekkel állhatsz elő, addig azonban maradj a háttérben. Ezzel megspórolhatod magadnak kellemetlen helyzeteket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A körülötted élők szerint kifejezetten bizarr szokásaid vannak, te pedig abszolút nem érted, miért tekintenek rád időnként úgy, mint egy földönkívülire. Amennyiben olyan értékrendet képviselsz, amely nem tér el nagyban az elfogadott társadalmi normáktól, abban az esetben egész nyugodtan vállald fel azt, aki és ami vagy. Ne viselj azért valamiféle álarcot, mert mások azt várják el tőled, hogy ugyanolyan légy, mint ők! Nem kell a nyájban birkaként legelned, ha lehetsz pásztor is, ezt sose feledd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annak érdekében, hogy mindenkinek zökkenőmentes legyen az élete, gyakorlatilag bármit elvállalsz mások helyett, így ugyanis biztos lehetsz benne, hogy a népszerűséged az egekig fog ugrani. Ezzel azonban semmi mást nem fogsz elérni, csupán azt, hogy egyfelől a fejedre omlik minden, hisz képtelen vagy egy fenékkel több lovat megülni, másfelől pedig a te életed látja majd a kárát. Hidd el, semmi és senki nem lehet olyan fontos, mint te, magad és az, hogy minden sínen legyen körülötted. Ha a folyó a saját medrében folyik, akkor nyugodtan nyújthatsz segítő jobbot, addig pedig koncentrálj a saját utadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl gyorsan adtál beleegyező választ egy nagyobb volumenű feladatra, amelyet mostanra meg is bántál, az ugyani, amivel az elején kecsegtettek, az korántsem ugyanaz, mint amivel most kell szembesülnöd. Egész nyugodtan adj tehát hangot a véleményednek, fejezd ki a felháborodásodat, hisz ha sosem hallatod a hangodat, akkor gyakorlatilag bárki bármit megtehet majd veled. Ne tűrd, hogy mások bohócnak nézzenek a cirkuszban, állj ki magadért és ne vállalj olyasmit, ami egy kicsit is gyanús! Most tanultál az esetből, legközelebb tehát emlékezz rá, hogy ne fizess nagy árat a nagylelkűségedért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fogalmad sincs, melyik útvonalat válaszd ahhoz, hogy a legkevesebb buktatóval elérd a célodat, abban azonban teljesen biztos vagy, hogy mindenáron el szeretnéd érni, bármibe kerüljön is. Mivel ezen a ponton nem-igen tudod még felmérni, hogy mekkora áldozatokkal jár majd az egész, így azt sem tudod, melyik lenne az az útvonal, amelyiket el kellene indulnod. Épp ezért érdemes a döntésed előtt mindenképp alaposan átgondolni az egész folyamatot, ennek tükrében ugyanis talán bölcsebb döntést tudsz majd hozni. Hidd el, semmiképp nem érdemes fejjel rohannod a falnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Korábbi csalódásaid megtanítottak arra, hogy nem minden arany, ami fénylik, csak azért tehát, mert valaki kecsegtető ajánlattal áll elő, neked nem kell azonnal igent mondanod rá. Ez az élettapasztalat pont elég ahhoz, hogy tudd, annak, aki a mai napon felkeres, bizony olyan hamisság csillog a szemében, hogy az messziről feltűnik. Ne is kertelj, mondd el az illetőnek, hogy feleslegesen húzgálja előtted a mézesmadzagot, hisz attól maximum izomláza lehet, te nem fogsz bedőlni neki. Ne hagyd magad semmiképp bevinni az erdőbe, mégha az nagyon meggyőzően adja is elő a mondanivalóját!

BAK (december 22-január 20)

Az mindennapjaidat gyakorlatilag folyamatos görcsben éled, szinte megállás nélkül attól tartasz, hogy egy váratlan fordulat elvesz tőled mindent, amit eddig elértél. Ez azonban -te is beláthatod- roppant fárasztó életforma, mely elveszi a lehetőségét a pozitív élmények begyűjtésének. Így tehát ne arra koncentrálj, hogy miféle baj történhet, sokkal inkább keress olyan helyzeteket, amelyek boldogságot, felszabadultságot tartogatnak számodra. Hidd el, bőven van a világban pozitívum, miért csak a negatívumban látnál perspektívát?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szinte megszállottan hajtasz egy bizonyos dolgot, akkora sikeréhség van ugyanis benned, hogy gyakorlatilag bármit hajlandó lennél feláldozni azért, hogy felállhass a dobogó tetejére. Mielőtt azonban mindent feltennél egy lapra, igyekezz végiggondolni, hogy mi az, amihez értesz és mi lenne felesleges próbálkozás, úgyis dugába dőlne az egész. Olyasmibe semmiképp ne vágj bele, amihez nem értesz annyira, hogy magabiztosan teljesíteni is tudd, sokkal inkább érdemes olyasmiben gondolkodnod, amiben van tapasztalatod, de tétre-befutóra mindent feltenni így sem ajánlott! Légy türelmes, a siker ott van, csak néhány megfontolt lépést kell tenned ahhoz, hogy elérd!

HALAK (február 20-március 20)

Nem tudod pontosan felmérni egy olyan ügynek a veszélyeit és hátulütőit, amire valaki próbál elcsábítani, épp ezért nem ajánlott felelőtlenül, hűbele Balázs módjára igent mondanod, hisz később jócskán megbánhatod. Ne mondj nemet sem, gondold végig, elsősorban azt, hogy mekkora a bukás kockázata, másodsorban pedig hogy mi a te hasznod a dologból. Abszolút el nem hanyagolható tényező ugyanis az sem, hogy miért mondanál igent a kínálkozó alkalomra, hisz ha csakúgy, meggondolatlanul engeded magad belerántani valamibe, azt később nagyon megbánhatod. Légy óvatos, hisz nem tudhatod, mit rejtenek a részletek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!