Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosokban hatalmas a bizonyítási vágy, a Bakoknak a békebíró szerepe jut

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosokban hatalmas a bizonyítási vágy, a Bakoknak a békebíró szerepe jut
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Túl komolyan veszed a dolgokat, állandóan teljesítménykényszerben szenvedsz. Emiatt képes vagy akár az utolsó leheletig hajtani magad, hogy minden a terveid szerint alakuljon, s az ismerőseid is elégedettek legyenek veled. Nem biztos azonban, hogy ez hosszútávon jót fog tenni neked, mert a görcsös igyekezettől teljesen kimerülhetsz, ráadásul nagyobb eséllyel fogsz hibázni is. Tanulj meg lazítani, ne törekedj mindenáron a tökéletesre, s törődj bele, hogy nincs mindenre befolyásod, hiszen mégsem te vagy az Univerzum mindenható ura.

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, folyamatosan provokál és ezt te abszolút nem érted, ugyanis teljesen korrekten állsz a dologhoz. Már csak a saját érdekedben sem érdemes felvenni a kesztyűt, hiszen minek idegesítenéd feleslegesen magad. Inkább engedj az illetőnek és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, arra meg végképp ne pazarold az energiáidat, hogy feleslegesen győzködj valakit az álláspontot helyességéről, ha úgysem akar megérteni!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki azért, hogy könnyítsen a lelkén, az összes baját a nyakadba zúdítja, ráadásul egy fontos ügyről van szó. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki terhét magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Hallgasd meg persze az illetőt, s ha tudsz, adj neki tanácsot, de semmiképpen ne vedd magadra a súlyos döntés felelősségét. Lépj tovább és törődj bele, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megváltsd az egész világot.

RÁK (június 22-július 22)

Már-már túl gyorsan haladnak és túl jól alakulnak a dolgaid, emiatt kezdesz gyanút fogni és szinte várod, mikor csap le rád egy váratlan vihar, elsöpörve mindazt, amit eddig elértél. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében készülj fel az ítéletidőre, mindazonáltal próbáld örömmel végezni azt, amit éppen csinálsz. Ha beletörődsz, hogy a félelem uralkodjon el rajtad, egyfolytában csak görcsölni fogsz mindenen, s nem lesz egyetlen nyugodt perced sem. Élvezd inkább az életet, mert neked is csak egy van belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki szinte sportot űz abból, hogy a mások által elvégzett, igen sok áldozattal járó munkának mindig ő arathassa le a gyümölcsét azt gondolva, hogy ilyenformán a siker nagyon könnyen az ölébe hullik. Mindezt pedig mindenféle szemérmesség nélkül teszi úgy, hogy az már mindenki számára feltűnő, amit te is roppant zavarónak találsz. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, megvan a lehetőséged arra, hogy lerántsd az illetőröl a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy neked mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint a dolog, nem lenne bölcs dolog beleavatkozni valamibe, amihez semmi közöd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közelálló személynek, amiről nem tudod, hogy más is megtenné-e, s magad is bizonytalan vagy abban, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában, s nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem hagysz magára!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig ezúttal meg is fogod fizetni az árát. Csalódottságod eléggé frusztrál, hisz azt hitted, ennél sokkal dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az Élet nevű játékról. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha magadra vállalod a naiva szerepét!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra kifejezetten zavaró viselkedéssel bír, szinte el sem tudod viselni a közelségét. Ez egy idő után jól látszik az arcodon is, az az ember vagy ugyanis, aki nem-igen tudja titkolni az ellenérzéseit bizonyos helyzetekben. Amennyiben úgy döntesz, hogy valóban nehezen tolerálod és nem is vagy hajlandó megerőltetni magad, inkább kerüld a társaságát, hisz nem ér annyit az egész, hogy átgyalogolj a lelkivilágán és megalázd. Érdemes gondolkodnod, mielőtt szóra nyílik a szád, mert olyasmi is kicsúszhat rajta, ami mások számára bántóan hat.

NYILAS (november 23-december 21)

Nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Maximalista lévén, nem tudsz megbirkózni a veszteség tudatával, ami kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Ennek érdekében próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

BAK (december 22-január 20)

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a Te támogatásod kéri, ez azonban számodra roppant kényelmetlen szituációt idéz elő. Igyekezz diplomatikusan távol maradni, hisz nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ebben a helyzetben. Egyértelműsítsd mindkettejükben, hogy nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt konfliktushelyzetbe keveredni! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézet eltérésük. Szinte biztosan hálásak lesznek neked!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta problémán lovagolsz, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám Te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amelyhez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet generálni és szembemenni a szabályokkal, csak azért, hogy olyasmi után kutass, aminek már régen nincs jelentősége, vagy jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Csak rajtad múlik, merre indulsz!

HALAK (február 20-március 20)

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy valaki folyton megpróbál beleköpni a levesedbe, amikor egy pillanatra elfordulsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled és egyfajta akadályt képez abból a szempontból, hogy előrébb juss a célod felé, így jobb, ha leülsz és rákérdezel, pontosan mi a probléma, amely miatt egy kicsit sem kívánja az illető a javadat szolgálni. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám amennyiben nem hagy érvényesülni, gondoskodni tudsz róla, hogy már csak az eredményről értesüljön! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled szemben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!