Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosok minőségi időt tölthetnek a számukra fontos emberekkel, a Halak a lelki békéjüket keresik

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosok minőségi időt tölthetnek a számukra fontos emberekkel, a Halak a lelki békéjüket keresik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felére is izgalmas üzeneteket sugallnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében váratlanul annyi szabadidő szakad a nyakadba, hogy végre alkalom nyílik a szeretteiddel töltött minőségi időre. Igyekezz tehát egy finom vacsorára vendégül látni azokat, akik igazán fontosak számodra, az utóbbi időben ugyanis rohanó életed nem tette lehetővé azt, hogy mély beszélgetéseket folytass velük. Ma ismét bizonyosságot nyerhetsz arról, hogy érdemes időt szakítanod azokra az emberekre, akik sokat jelentenek neked, a siker ugyanis egyfajta boldogság, de mégsem jelent mindent olyan helyzetekben, amikor csak a szeretteidre támaszkodhatsz. Igyekezz ezt a jövőben mindenképp szem előtt tartani!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felére úgy érzed, kezdesz fáradni, nem igazán maradt energiád arra, hogy a meglévő feladataidat maradéktalanul elvégezd. A felettesed azonban mit sem sejtve erről, újabb projektet bíz rád, amelyre képtelen vagy nemet mondani. Ennek eredményeképp mostanra se szeri, se száma körülötted a megoldandó képleteknek. Igyekezz mindenképp összpontosítani annak érdekében, hogy el ne hasalj a tonnás terhek alatt, legközelebb pedig ne szégyelld bevallani, ha fuldokolsz a feladataidban. Ha valaki segítséget ajánl, egész nyugodtan fogadd el, ellenkező esetben roppant nehéz lesz elérned a célvonalat!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében bebizonyíthatod a környezetednek, hogy nehezebb helyzetekben is megállod a helyed, a hozzáállásodnak köszönhetően ugyanis sikerül magasan kiemelkedő teljesítményt nyújtanod. Joggal lehetsz tehát büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy olyasfajta magasságokig jutott, mint amit te ma elmondhatsz magadról. Méltóképp ünnepeld meg az elért sikert, hívd meg a legközelebbi barátaidat egy italra és koccintsatok a győzelmedre! Holnap aztán ne felejts el újra két lábbal állni a földön, hisz ha az Élet ránt vissza, az bizony nagyon fájdalmas tud lenni!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve törekszel az őszinteségre, ma azonban mégis olyan szituáció adódik, amelyben bölcsebben teszed, ha egyelőre nem találod a véleményedet. Borzasztóan nehezedre esik, szinte már-már úgy érzed, hogy a képmutatás kategóriájába esel, amennyiben azonban más szemszögből is megvizsgálod a helyzetet, rájöhetsz, Hogy tulajdonképp csupán arról van szó, hogy nem jött el a pillanat, amikor hangosan állást foglalhatsz. Épp ezért igyekezz most még csendben várni, hogy eljöjjön a pillanat, amikor diplomatikusan megfogalmazhatod a gondolataidat. Hidd el, nem mindig célratörő az, ha különösebb mérlegelés nélkül hallatod a hangodat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan fordulat befolyásolja az útirányodat a hét második felében, mely miatt kissé bosszús vagy, azt hitted ugyanis, hogy már az ügy vége felé jársz, ma azonban kiderül, hogy bonyolódik a helyzet. Igyekezz a higgadtságodat mindenképp megtartani, ne hagyd, hogy a körülmények negatívan befolyásoljanak, akkor ugyanis eleve el lesz rendelve az eredmény. Igyekezz tehát higgadtan gondolkodni, szedd össze minden tudásodat és fuss neki úgy a dolognak, hogy a veszteség nem opció ebben a szituációban. Meg tudod csinálni -ez lebegjen a szemed előtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli összeszedettséggel igyekeztél mindent sorban megoldani annak érdekében, hogy végre legyen egy kis szabadidőd magadra, úgy tűnik azonban, hogy egyre-másra találnak meg a feladatok, amely mostanra már kezd az agyadra menni. Itt a lehetőség tehát arra, hogy megtanulj nemet mondani, nem kell ugyanis mindenki búját-baját felvállalod, abban az esetben ugyanis gyakorlatilag egy feneketlen kútba állsz majd örökre. A te életed is ugyanolyan fontos, neked is szükséged van a feltöltődésre, az én-időre, aki pedig ezt nem hajlandó megérteni, azt a személyt nem is neked kell meggyőznöd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben hirtelen felindulásában olyasmit talál mondani neked, ami kis túlzással hatalmas sebet ejt a lelkeden. Pont az illetőtől nem vártad volna ugyanis, hogy valaha ilyen övön aluli ütést mér rád, épp ezért heversz most olyannyira romjaidban. Igyekezz azonban pozitívan látni a Világot, nem mindenki akar szánt szándékkal megbántani, mi több, talán a szóban forgó személynek sem ez volt az eredeti célja. Mindenképp tudasd vele, hogy a lelkeden mély a seb, amely most fájdalmat okoz, ne rejtsd véka alá a csalódottságodat. Te is emberből vagy, abszolút jogodban áll tehát megbántódni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívüli megszállottsággal hajtod a sikert, nem ismersz lehetetlent, akkor sem vagy hajlandó feladni semmit, ha már mindenki kihátrált mögüled és teljesen nyilvánvaló, hogy semmiféle perspektíva nincsen az adott ügyben. A hét második felében az Élet olyasfajta helyzetet teremt azonban számodra, amelyben végre bebizonyíthatod, hogy képes vagy belátni, hogy a fekete lukban hiába keresed a fényt, sosem fogod meglelni. Hidd el, abszolút nem számít gyengeségnek az, ha beismered, hogy valamiben abszolút nincs meg a siker lehetősége. Olyasféle projekteket keres, amelyek reális eredményt tartogatnak, ne vesztegesd az energiádat arra, hogy a semmiből valamit kovácsolj!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában nem rettensz vissza egy-egy váratlan fordulattól, ma azonban számodra is érthetetlen oknál fogva mégis megremeg a lábad egy olyan szituációban, amelyre nem számítottál, viszont befolyással lehet az életedre. Mivel a helyzet súlya rendkívüli koncentrációt igényel, épp ezért igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni és csak a meglévő problémára összpontosítani. Igen, vannak ilyen szituációk is az életben, melyekre sem felkészülni, sem edzeni nem lehet, ezek csupán jönnek, megoldásra várnak, majd mennek. Tanulj meg ezzel együttélni!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje vágysz egy komolyabb kihívásra, mely a hét második felére körvonalazódni látszik. Mivel téged is váratlanul ér a dolog, ezért egy pillanatra megtorpansz, nem igazán vagy ugyanis biztos a dolgodban. Amennyiben azonban belegondolsz, tulajdonképpen erre vársz már jó ideje, nincs is tehát min hezitálnod, ugorj fejest a dologba. Hidd el, ha közelebb merészkedsz, nem is lesz annyira félelmetes, mint amennyire elsőre annak tűnt. Légy bátor, akár egy római gladiátor!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívüli módon frusztrál az, hogy gyakorlatilag eredménytelenül rovod a köröket hosszú ideje, semmifajta eredményt nem tudsz mégsem felmutatni. Emiatt borzasztóan bosszús vagy, gyakorlatilag izzik az aurád is, mely feltűnik a környezetednek, épp ezért nagy ívben kerülnek a körülötted élők. Mielőtt azonban magadra haragítasz valakit akaratlanul is, érdemes a dolgok mélyére ásnod és rájönni, vajon hol van a megoldatlan gordiuszi csomó. Hidd el, ha megtalálod a megoldást, sokkal felszabadultabb leszel és a környezeted is értékelni fogja a visszatérő lelki békédet!

HALAK (február 20-március 20)

Viszonylag hosszabb ideje érzed, hogy valami hiányzik az életedből, amely végre harmonikussá teheti a mindennapjaidat. Folyamatosan keresed, hogy mi az az apró puzzle-darab, amelyet beillesztve végre teljessé válhat a kép számodra. Érdemes azonban egy kicsit lazítanod, ne akard ekkora görcsösséggel keresni a rejtély megoldását, ehelyett igyekezz boldogan élni a mindennapjaidat és meglátod, akkor kapsz majd jelet, amikor nem is számítasz rá. Az egésznek csupán annyi a titka, hogy járj nyitott szemmel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!