Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, akinek nem vagy túl szimpatikus, ennek okán folyamatosan megpróbál fogást találni rajtad, olyasfajta helyzet elé állítva, amelyben gyakorlatilag sarokba szorítva kell védekezned folyamatosan. Mivel azonban ez a te értékrendeden kilométerekkel túlmutat, épp ezért egyszerűen és érthetően hozd az illető tudtára, hogy ez esetben nagyon kevés ahhoz, hogy beleállj az általa kreált helyzetbe, hisz itt nem ő az, akinek meg akarnál felelni. Önálló ember vagy, saját értékrenddel rendelkezel, ne hagyd tehát, hogy mások irányítsanak! Sőt, még csak álmatlan éjszakáid se legyenek azért, mert valakinek a szemében vállaltad a véleményedet, hiszen a farkas sem alszik nyugtalanul csak azért, mert nem népszerű a birkanyájnál!

BIKA (április 21-május 20)

Egy elég fontos ügyben hibát követsz el a hónap utolsó napján, amelyet ha nem korrigálsz, abban az esetben nagy bajt hozhatsz a fejedre. Ennek elkerülése érdekében kell tehát észnél lenned, máskülönben magyarázhatod majd a bizonyítványodat. Ne aggódj, mindenkivel előfordul, hogy hibázik, nem kell ezt túlmisztifikálnod ám ne is bagatellizáld el a helyzetet. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Nem olyan nagy probléma ez, hogy hatalmas lufit fújj belőle, arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobb dobra vered a dolgot, annál nagyobb esélyed van arra, hogy másoknak is feltűnik a melléfogásod. Diszkréten oldj meg mindent és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben számodra rendkívül bosszantó módon azzal haknizik, hogy az eget rengető problémát ecseteli mindenkinek, kissé elnagyolva a helyzetet csak azért, hogy sajnálatot váltson ki másokból és öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha nem túl pozitív kérdésről van szó. Mivel neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért az első pillanatban hozd a tudtára, hogy nálad bizony a legrosszabb ajtón kopogtat ezzel a taktikával, te ugyanis abszolút átlátsz rajta és mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, épp ezért nem is kell udvariaskodnod vele. Járd a saját utadat, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos célt tűztél ki magad elé, ám a képességeiddel is abszolút tisztában vagy, épp ezért nem vagy biztos abban, hogy egyedül tudod majd teljesíteni az előtted álló távot. Amennyiben azonban hagyod, hogy a kishitűség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, tehát soha nem tudsz majd igazán kiteljesedni sem. Érdemes tehát bíznod magadban és a képességeidben, hisz másképp a félelem lesz az, ami erőt vehet rajtad. Hidd el, sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, ha bátrabban és nagyobb lendülettel futsz neki az előtted álló akadálynak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap utolsó napján végre karnyújtásnyi közelségbe kerül a megoldás egy olyan ügyben, amely elég kacifántos, ezáltal rengeteg fejtörést okozott neked. Kapcsolj tehát sebességbe, tegyél pontot a dolog végére, hogy aztán új kapukat nyithass, másféle kalandokat keresve. Roppant büszke lehetsz magadra, hisz a környezetedből is egyfajta respektet váltasz ki azzal, amit sikerül elérned. Koccintsatok közösen a sikereidre, hisz ez ma csakis a te érdemed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szorít a határidő, te pedig csak csetlesz-botlasz az úton, tulajdonképp fogalmad sincs, mit kellene tenned annak érdekében, hogy sikerrel pontot tehess az ügy végére. Mivel az egész feladat túlmutat a képességeiden, épp ezért érdemes keresned egy olyan személyt valahol a közeledben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz, s rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy átsegítsen téged ezen az akadályon. Ne feledd majd a közreműködését megköszönni neki, és említsd meg a feletteseidnek, hogy a siker nem csupán a te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat a számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra teljesen megdöbbentő módon valaki a környezetedben igyekszik egy olyan szerepet rád erőltetni, amely abszolút távol áll tőled. Nem is nagyon érted, hogy miképp kellene diplomatikusan viselkedned, hiszen nem minden nap kerülsz ilyen helyzetbe, ezért nem is igen tudsz adekvátan reagálni. Ami teljesen biztos azonban, az az, hogy nem szabad hagynod, hogy mások a saját elveik szerint egy olyan útra kényszerítsenek rá, amelyet nem te választottál. Épp ezért ne hagyd azonban magad befolyásolni, semmiképpen ne vetkőzz ki önmagadból, s ne játssz el olyan karaktert, amelyet nem tudsz hitelesen hozni, mert az értékrendedtől igen-igen távol esik. Megvan a saját egyéniséged, nincs szükséged arra, hogy mások mondják meg, hogyan kell viselkedni. Ne fájjon emiatt a fejed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hónap utolsó napján annyi tennivalót akasztanak a nyakadba a feletteseid, hogy gyakorlatilag ki sem látszol a munkából, nemhogy a kikapcsolódás szóba jöjjön. Eléggé frusztrál az, hogy mások a nap végén leteszik a lantot és feltett lábbal, pattogatott kukoricát majszolva néznek egy jó filmet, amíg neked csak tornyosulnak a fejed fölé a megoldatlan kérdések. Bosszankodás helyett azonban igyekezz okosan és logikusan beosztani az idődet annak érdekében, hogy szusszanhass egy keveset, hisz a főnökeid nem azt mondták, hogy temesd magad non-stop a munkába, csupán szabtak egy határidőt, amikor fel kell mutatnod az eredményt. Az, hogy ezt milyen taktikával és tempóban éred el, az azonban csakis rajtad múlik. Ne ess kétségbe, válaszd ketté a munkát és a pihenést, amikor viszont dolgozol, akkor adj bele mindent! Meglátod, a siker nem azon múlik, hogy még mersz-e állni egy kis időre vagy sem.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan kellemes meglepetés érhet a mai napon, amely igazán léleksimogató számodra, hisz belebotlasz valakibe, aki alapvetően nem tartozik a szívedhez közelálló emberek közé, ám ma mégis ő lesz az, aki bearanyozza a napod. Ne tévesszen meg azonban a kedves gesztus, az ugyanis, hogy ma téged választott arra, hogy boldoggá tegyen, még nem egyenlő azzal, hogy akár készen áll oltár elé vezetni. Ő csupán az emberi kapcsolatait ápolja és attól, mert te szeretetre és törődésre vágysz, attól nem azonosak a szándékaitok a jövőre nézve. Hidd el, el fog jönni a nap, amikor az első pillanatban tudni fogod, hogy megtaláltad az igazit, a ma azonban nem az, amikor a nagy Ő kopogtat. Értékeld az illetőtől kapott kedvességet, de ne misztifikáld túl a helyzetet!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan nagyobb sikereket vártál egy bizonyos ügyben, az eredmény láthatóan nem egyenesen arányos a befektetett energiával és ez rendkívüli módon frusztrál. Hosszú ideje dolgozol ugyanis a kitűzött célodért, ám most nagyon úgy tűnik, hogy másfele taktikát kell alkalmaznod, amennyiben nem szeretnéd, hogy dugába dőljön minden. Ne bosszankodj emiatt, gondold végig, hogy mi lehet az a furfangos trükk , amit bevethetsz annak érdekében, hogy menthesd a menthetőt. Ne engedd, hogy ilyen könnyen elússzon a győzelem!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a körülötted élők kezdenek belefulladni egy elég égetőnek tűnő problémába, bármilyen taktikát választanak ugyanis, nem látszik működőképesnek a dolog. Épp ezért jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást, olyan felelősséget vállalva ezzel, amellyel adott esetben te viszed vásárra a bőrödet. Mielőtt azonban ilyen hazárdjátékba kezdenél, igyekezz mérlegelni, hogy mekkora lavina zúdulhat rád azzal, ha mindenki téged tesz majd felelőssé a végén. A nagy bukást elkerülendő tehát gondold végig, miképp segíthetsz úgy, hogy nem vállalsz ekkora terhet. Hidd el, attól nem leszel népszerűtlen, mert nem tudnak a nyakadba akasztani egy ilyen koloncot!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle problémával találod ma szemben magad, amelyben bizony észnél kell lenned, ha nem szeretnél egy nagy kalamajka részese lenni. Ennek érdekében igyekezz tehát a katasztrófát megelőzni, hisz ha bekövetkezik, annak komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat és tapasztalatodat, s magabiztos, határozott fellépéssel oldd meg a problémát. Bízz magadban és abban, hogy meg tudod csinálni. Ne ess kétségbe az első akadályt látva, mert most nincs erre időd! Majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp május 27.: a Kosoknak egyszerre több fronton kell helyt állniuk, a Rákok kivételes tehetséggel bírnak

A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!