Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, akinek nem vagy túl szimpatikus, ennek okán folyamatosan megpróbál fogást találni rajtad, olyasfajta helyzet elé állítva, amelyben gyakorlatilag sarokba szorítva kell védekezned folyamatosan. Mivel azonban ez a te értékrendeden kilométerekkel túlmutat, épp ezért egyszerűen és érthetően hozd az illető tudtára, hogy ez esetben nagyon kevés ahhoz, hogy beleállj az általa kreált helyzetbe, hisz itt nem ő az, akinek meg akarnál felelni. Önálló ember vagy, saját értékrenddel rendelkezel, ne hagyd tehát, hogy mások irányítsanak! Sőt, még csak álmatlan éjszakáid se legyenek azért, mert valakinek a szemében vállaltad a véleményedet, hiszen a farkas sem alszik nyugtalanul csak azért, mert nem népszerű a birkanyájnál!

BIKA (április 21-május 20)

Egy elég fontos ügyben hibát követsz el a hónap utolsó napján, amelyet ha nem korrigálsz, abban az esetben nagy bajt hozhatsz a fejedre. Ennek elkerülése érdekében kell tehát észnél lenned, máskülönben magyarázhatod majd a bizonyítványodat. Ne aggódj, mindenkivel előfordul, hogy hibázik, nem kell ezt túlmisztifikálnod ám ne is bagatellizáld el a helyzetet. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Nem olyan nagy probléma ez, hogy hatalmas lufit fújj belőle, arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobb dobra vered a dolgot, annál nagyobb esélyed van arra, hogy másoknak is feltűnik a melléfogásod. Diszkréten oldj meg mindent és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben számodra rendkívül bosszantó módon azzal haknizik, hogy az eget rengető problémát ecseteli mindenkinek, kissé elnagyolva a helyzetet csak azért, hogy sajnálatot váltson ki másokból és öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha nem túl pozitív kérdésről van szó. Mivel neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért az első pillanatban hozd a tudtára, hogy nálad bizony a legrosszabb ajtón kopogtat ezzel a taktikával, te ugyanis abszolút átlátsz rajta és mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, épp ezért nem is kell udvariaskodnod vele. Járd a saját utadat, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos célt tűztél ki magad elé, ám a képességeiddel is abszolút tisztában vagy, épp ezért nem vagy biztos abban, hogy egyedül tudod majd teljesíteni az előtted álló távot. Amennyiben azonban hagyod, hogy a kishitűség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, tehát soha nem tudsz majd igazán kiteljesedni sem. Érdemes tehát bíznod magadban és a képességeidben, hisz másképp a félelem lesz az, ami erőt vehet rajtad. Hidd el, sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, ha bátrabban és nagyobb lendülettel futsz neki az előtted álló akadálynak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap utolsó napján végre karnyújtásnyi közelségbe kerül a megoldás egy olyan ügyben, amely elég kacifántos, ezáltal rengeteg fejtörést okozott neked. Kapcsolj tehát sebességbe, tegyél pontot a dolog végére, hogy aztán új kapukat nyithass, másféle kalandokat keresve. Roppant büszke lehetsz magadra, hisz a környezetedből is egyfajta respektet váltasz ki azzal, amit sikerül elérned. Koccintsatok közösen a sikereidre, hisz ez ma csakis a te érdemed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szorít a határidő, te pedig csak csetlesz-botlasz az úton, tulajdonképp fogalmad sincs, mit kellene tenned annak érdekében, hogy sikerrel pontot tehess az ügy végére. Mivel az egész feladat túlmutat a képességeiden, épp ezért érdemes keresned egy olyan személyt valahol a közeledben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz, s rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy átsegítsen téged ezen az akadályon. Ne feledd majd a közreműködését megköszönni neki, és említsd meg a feletteseidnek, hogy a siker nem csupán a te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat a számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra teljesen megdöbbentő módon valaki a környezetedben igyekszik egy olyan szerepet rád erőltetni, amely abszolút távol áll tőled. Nem is nagyon érted, hogy miképp kellene diplomatikusan viselkedned, hiszen nem minden nap kerülsz ilyen helyzetbe, ezért nem is igen tudsz adekvátan reagálni. Ami teljesen biztos azonban, az az, hogy nem szabad hagynod, hogy mások a saját elveik szerint egy olyan útra kényszerítsenek rá, amelyet nem te választottál. Épp ezért ne hagyd azonban magad befolyásolni, semmiképpen ne vetkőzz ki önmagadból, s ne játssz el olyan karaktert, amelyet nem tudsz hitelesen hozni, mert az értékrendedtől igen-igen távol esik. Megvan a saját egyéniséged, nincs szükséged arra, hogy mások mondják meg, hogyan kell viselkedni. Ne fájjon emiatt a fejed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hónap utolsó napján annyi tennivalót akasztanak a nyakadba a feletteseid, hogy gyakorlatilag ki sem látszol a munkából, nemhogy a kikapcsolódás szóba jöjjön. Eléggé frusztrál az, hogy mások a nap végén leteszik a lantot és feltett lábbal, pattogatott kukoricát majszolva néznek egy jó filmet, amíg neked csak tornyosulnak a fejed fölé a megoldatlan kérdések. Bosszankodás helyett azonban igyekezz okosan és logikusan beosztani az idődet annak érdekében, hogy szusszanhass egy keveset, hisz a főnökeid nem azt mondták, hogy temesd magad non-stop a munkába, csupán szabtak egy határidőt, amikor fel kell mutatnod az eredményt. Az, hogy ezt milyen taktikával és tempóban éred el, az azonban csakis rajtad múlik. Ne ess kétségbe, válaszd ketté a munkát és a pihenést, amikor viszont dolgozol, akkor adj bele mindent! Meglátod, a siker nem azon múlik, hogy még mersz-e állni egy kis időre vagy sem.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan kellemes meglepetés érhet a mai napon, amely igazán léleksimogató számodra, hisz belebotlasz valakibe, aki alapvetően nem tartozik a szívedhez közelálló emberek közé, ám ma mégis ő lesz az, aki bearanyozza a napod. Ne tévesszen meg azonban a kedves gesztus, az ugyanis, hogy ma téged választott arra, hogy boldoggá tegyen, még nem egyenlő azzal, hogy akár készen áll oltár elé vezetni. Ő csupán az emberi kapcsolatait ápolja és attól, mert te szeretetre és törődésre vágysz, attól nem azonosak a szándékaitok a jövőre nézve. Hidd el, el fog jönni a nap, amikor az első pillanatban tudni fogod, hogy megtaláltad az igazit, a ma azonban nem az, amikor a nagy Ő kopogtat. Értékeld az illetőtől kapott kedvességet, de ne misztifikáld túl a helyzetet!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan nagyobb sikereket vártál egy bizonyos ügyben, az eredmény láthatóan nem egyenesen arányos a befektetett energiával és ez rendkívüli módon frusztrál. Hosszú ideje dolgozol ugyanis a kitűzött célodért, ám most nagyon úgy tűnik, hogy másfele taktikát kell alkalmaznod, amennyiben nem szeretnéd, hogy dugába dőljön minden. Ne bosszankodj emiatt, gondold végig, hogy mi lehet az a furfangos trükk , amit bevethetsz annak érdekében, hogy menthesd a menthetőt. Ne engedd, hogy ilyen könnyen elússzon a győzelem!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a körülötted élők kezdenek belefulladni egy elég égetőnek tűnő problémába, bármilyen taktikát választanak ugyanis, nem látszik működőképesnek a dolog. Épp ezért jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást, olyan felelősséget vállalva ezzel, amellyel adott esetben te viszed vásárra a bőrödet. Mielőtt azonban ilyen hazárdjátékba kezdenél, igyekezz mérlegelni, hogy mekkora lavina zúdulhat rád azzal, ha mindenki téged tesz majd felelőssé a végén. A nagy bukást elkerülendő tehát gondold végig, miképp segíthetsz úgy, hogy nem vállalsz ekkora terhet. Hidd el, attól nem leszel népszerűtlen, mert nem tudnak a nyakadba akasztani egy ilyen koloncot!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle problémával találod ma szemben magad, amelyben bizony észnél kell lenned, ha nem szeretnél egy nagy kalamajka részese lenni. Ennek érdekében igyekezz tehát a katasztrófát megelőzni, hisz ha bekövetkezik, annak komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat és tapasztalatodat, s magabiztos, határozott fellépéssel oldd meg a problémát. Bízz magadban és abban, hogy meg tudod csinálni. Ne ess kétségbe az első akadályt látva, mert most nincs erre időd! Majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!