Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Bikák fontos helyzetben bizonyítják talpraesettségüket, a Mérlegek komoly döntést hoznak meg

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Bikák fontos helyzetben bizonyítják talpraesettségüket, a Mérlegek komoly döntést hoznak meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulat bizonytalanít el, amely erőteljesen befolyásolhatja a dolgok alakulását. Ezúttal még van időd visszakozni, ha nem vagy teljesen biztos magadban. Ha így érzed, kérd ki mások tanácsát is, és vaktában semmiképpen ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor cselekedj, ha minden kétséget kizáróan meggyőződtél az igazadról!

BIKA (április 21-május 20)

A sok nehézség és akadály ellenére sikerül befejezned valamit úgy, hogy senki nem kerül ki a helyzetből rosszul. Egészen eddig a pillanatig nem merted elhinni, hogy menthető a szituáció, ám mivel a csapatból te rendelkezel a legtöbb tapasztalattal, így magadra vállaltad a terhet és ebben a tudatban tettél meg mindent az eredmény érdekében. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, amely igencsak simogatja a hiúságod. Légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszatalálnod az "egyszerűbb" hétköznapokba!

IKREK (május 21-június 21)

Elhatároztad, hogy a hétvége ellenére, ahelyett, hogy átadnád magad a pihenésnek, minden folyamatban lévő ügyednek pontot teszel a végére. Ennek rendelsz alá most mindent, semmi más nem foglalkoztat, csak is az, hogy végre felszabadulhass a sok teher okozta nyomás alól. Lehet, hogy egyetlen levegővétellel sikerülhet lezárni a dolgaid, de ha esetleg hosszabb a folyamat, akkor is megéri fáradoznod vele, hisz utána teljesen nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek!

RÁK (június 22-július 22)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet, amiatt, hogy nem vizsgáltál meg minden apró részletet, amely ezúttal kifejezetten kellemetlen helyzetbe sodor. Ne ess kétségbe, keresd meg a lehető legegyszerűbb kiutat és egy okosabb taktika alapján menj tovább. Te sem vagy tévedhetetlen, így neked is jár a tévedhetőség esélye, de ügyelj arra, hogy tudd és merd bevallani, ha hibáztál és tévedtél! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hol nem szabad tévútra menned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, akármerre mozdulsz, nem tudsz tovább menni, így be kell látnod, hogy külső segítségre szorulsz. Keress a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, kellőképp megbízhatónak tartod és nem fog visszaélni kiszolgáltatott helyzeteddel. Ezúttal sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad valakire, aki érti a dolgát és nem a sötét erdőben bolyong, hisz az nem segítség számodra. Ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlanul olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amellyel mindenképp érdemes élned és ezt te is pontosan tudod. Régóta vársz ugyanis a pillanatra, épp ezért meg is kell ragadnod, hisz nem tudhatod, hogy mikor kínálkozik újabb alkalom arra, hogy elérd a célod. Mivel számtalanszor végigzongoráztad már a darabot, így azt is tökéletesen és pontosan tudod, hogy kell csukott szemmel játszani. Ezúttal semmi nem állíthat meg, hisz minden összeállt ahhoz, hogy egy ütős dolgot alkoss! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehéz és felelősségteljes döntést kellett meghoznod, mert egy probléma végképp kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít, hisz nem vagy hozzászokva ilyen jellegű döntésekhez, félsz, hogy ne okozz vele csalódást senkinek, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik. Ha már elindultál, menj is végig az úton! A döntésedért csak magadnak tartozol felelősséggel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, valaki a hátadon felkapaszkodva próbál sikereket elérni anélkül, hogy bármiféle együttműködést tanúsítana veled. Mivel nem szereted az ilyesfajta hozzáállást, igyekezz mihamarabb leülni és az illető tudomására hozni, hogy pontosan tudod, mi a célja és ahelyett, hogy kihasznál, sokkal érdemesebb lenne együttműködést tanúsítania és tisztességes módszerekkel segítséget kérni. Magyarázd el neki, hogy a Te érdemeidet sem a szél hordta össze, saját magad dolgoztál meg mindenért. Ha logikusan megtudod értetni vele, hogy a sikerhez vezető utat magának kell kitaposnia, nem fog a továbbiakban téged zavarni ezzel!

NYILAS (november 23-december 21)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, amely hosszú ideje nem hagy nyugodni, bárhogy is igyekszel egyre mélyebbre és mélyebbre nyomni, egyszerűen időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes letisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, amely ennyi álmatlan éjszakát okoz és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni ezzel a bizonyos zavaró ponttal, nagy követ görgethetsz le a szívedről, ami nagyban megkönnyíti majd a jövődet is. Épp ezért légy okos és bátor, meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

BAK (december 22-január 20)

Alapvetően szereted a magad útját járni, nem igazán engedsz senkit a közeledbe, nehogy rálássanak a terveidre és beleszóljanak a dolgaidba. Ma azonban mégis olyan helyzetben kerülsz, hogy minden akaratod ellenére kénytelen vagy segítséget kérni valakitől, akivel meg kell osztanod a részleteket ahhoz, hogy segítséget kaphass. Ne akarj mindenáron minden körülmény ellenére ragaszkodni a saját utadhoz, néha kevésnek bizonyul a te tapasztalatod is, ilyenkor érdemes olyan személyekkel konzultálnod, aki nálad sokkal jártasabb bizonyos dolgokban. Hidd el, hogy nem vagy tévedhetetlen és neked is vannak határaid, ettől még nem vagy másoknál kevesebb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Közeleg a határidő, te pedig még sehol sem tartasz, így félő, hogy semmiféle felmutatható eredményt nem fogsz tudni produkálni, amikor arra kerül a sor, hogy számot adj az eddigi munkáról. Mivel ezt a kellemetlen szituációt mindenképp szeretnéd elkerülni és mivel a hétvégét nem kizárólag munkával szeretnéd tölteni, így eszeveszett kapkodásba kezdesz, ami csak azt eredményezi, hogy botladozol jobbra-balra és a végén akkorát hasalsz, hogy onnan már elég nehéz lesz visszahozni a dolgokat. Állj meg, gondold végig, mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy bármiféle eredmény születhessen belőle és aszerint a terv szerint haladj végig. Annak semmi értelme, hogy rohansz a vesztedbe anélkül, hogy egyetlen pillanatra is körbe néznél! Lassan járj, tovább érsz!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan problémát sikerül végre megoldanod, amely már hosszú ideje megnehezíti az életedet, most azonban lehetőség kínálkozik arra, hogy örökre pontot tehess a dolog végére. Mivel ez a környezetedre is hatással volt, mindenki nagyon hálás lesz neked. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy a kreativitásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!